Airco laten plaatsen in de woonkamer. Keurig door de monteurs geïnstalleerd. .
Airco is zeer snel en netjes geplaatst. Je hoort de airco bijna niet en werkt super.
De service die Theeuwen Koeltechniek levert is gewoon goed te noemen. De monteur was erg kundig en vakkundig. Ik beveel iedereen Theeuwen Koeltechniek aan.
Ontzettend snelle reactie van verkoop en opname ter plekke binnen een week. Door drukte iets langer moeten wachten op plaatsing maar dat was niet onoverkomelijk. De monteurs waren echt super. Ze dachten mee met de plaats en afwerking en werkten zeer nauwkeurig. Daarna hebben ze alles netjes opgeruimd. Helemaal top gedaan mannen!
Op tot nog toe heetste dagen van het jaar met 36 graden zijn een grote buitenunit met 3 binnenunits en 2 single split units bij ons geplaatst. Op het laatst nog een wijziging in de bestelling door ons aangebracht en hier werd perfect op ingespeeld door de verkoper Emile. Plaatsing verliep zeer goed door de kundige installateur Justin. Kortom een tevreden klant.
Airco voor de (beneden)slaapkamer van onze zoon. In mei 2019 offerte gekregen en plaatsing eind juni 2019. Alles is netjes en correct verlopen zowel bij het komen kijken/maken van de offerte als bij het plaatsen van de airco. Afspraken die gemaakt waren zijn nagekomen en de medewerkers werkte netjes, zorgvuldig en professioneel.
Je kunt er goede afspraken mee maken welke ook nog eens worden nagekomen.
Zeer tevreden! Duidelijke uitleg, netjes gewerkt en alles mooi af en weggewerkt. En perfecte timing met de temperaturen van deze week ;)
Goede service snelle montage
Alles verliep soepel tot laatste afwerking en oplevering. Liet ineens een week op zich wachten zonder bericht. Dat was jammer.
Efficient vriendelijk vakbekwaam. Nazorg en kwaliteit nog geen idee
Monteur was zeer vakbekwaam en wist overal nét wat extra's toe toe voegen. Was de goot wel waterpas, geen troep achtergelaten, zeer netjes gewerkt, duidelijke uitleg over de werking. Zeer tevreden!
Ik heb nu sinds een week mijn nieuwe airco. Het apparaat doet uitstekend zijn werk nu het buiten 32 graden is. Binnen is het 23 graden. De service en de montage wil ik eveneens als “super” bestempelen
Vooraf goede uitleg over de verschillende types airco's. Ook in het bedrijf zelf. In ons appartement prima medewerker die zijn kennis over de airco goed op orde had. Uitvoering keurig netjes afgewerkt. Nazorg is nog niet bekend evenzo zeer de kwaliteit van de airco.
Gisteren is de airco-installatie bij ons verzorgd. De monteur heeft zijn best gedaan om alles zo netjes mogelijk aan te leggen. We zijn hier heel tevreden over.
deskundige informatie van product. Monteur die overal een oplossing voor vind en een nette werkplek achterlaat
Originele beoordeling
Vakkundig personeel, denken in mogelijkheden. Zeer netjes, alles netjes achtergelaten !
Alles goed geregeld, deskundig aangelegd
De heren waren op tijd, perfect. Vriendelijk, deskundig, goed tempo. Toen men er achter kwam dat er problemen waren losten ze het goed, snel en zeer deskundig op. Ook de heren die daarna kwamen losten de zaak op om het alsnog mogelijk te maken om de airco's te plaatsen. Niets dan lof voor alle vier!
zeer goed werk geleverd naar alle tevredenheid en netjes afgeleverd
Op nette en correcte wijze geholpen
tip: jullie vragen mijn persoonlijke gegevens maar moet dat niet de bedrijfsgegevens zijn? Op het bedrijf is geplaatst.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.