Ze doen wat ze hebben afgesproken en zo nodig lichten ze alles keurig toe.
Afgelopen week een duo airco systeem laten plaatsen bij mijn moeder in haar appartement. De Monteurs ter plaatsen hebben echt netjes gewerkt en de leidingen van het systeem om de meest nette manier geplaatst en aangebracht. Het meedenken en daarna keurig uitvoeren van de klus is als zeer prettig ervaren. dank Gr Robert
Monteurs en rest denken met de klant mee qua wat nodig is en hoe installeren
Er is goed en gedegen werk geleverd en de werking van de airco’s werd goed uitgelegd.
Zeer klantgericht, goed meedenken in de beste oplossing, scherpe prijs voor top materiaal
Om het in omstandigheden te zeggen. Je komt bij een verwarmend bedrijf terecht, die voor verkoelende omgeving zorgt. Ben heel blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Bedankt voor het goede werk en de goede service. Zowel van tevoren als erna.
Superfijn opgelost
Na een telefoontje aan Theewen was de afspraak snel gemaakt. Met behulp van de expertise van Mark hebben we gekozen voor een zwaardere airco unit. Deze is door 2 zeer bekwaamde vakmensen geplaatst. Ben dan ook wederom tevreden met Theewen als keuze voor ons nieuwe huis.
.!
Deskundige verkoper Emiel en rustige en vriendelijke monteur Rick. Alle werkzaamheden zijn uitstekend en in goed overleg uitgevoerd.
Op zich een prima ervaring met jullie bedrijf. Wat wij wel hebben ervaren is dat bij de installatie van de airco we adhoc een belissing hebben moeten nemen voor de stroomvoorziening voor de buitenunit. Op zich is de stroomkabel vanuit de zolder via de buitenmuur mooi bevestigd. Wij zijn ervan uit gegaan dat dit niet nodig was aangezien tijdens het vooroverleg met de verkoopadviseur dit niet ter sprake is geweest. M.a.w. de stroomvoorziening zou in eerste instantie vanuit de overloop in de woning worden geregeld. Echter zoals eerder verwoord is de bekabeling netjes aangelegd. Ook de monteurs waren zeer kundig en vriendelijk. Tot slot, we hebben een afvoerpijpje midden op de muur zichtbaar. Hopelijk kan hier een kapje op geplaatst worden. Ik stuur zoals telefonisch besproken nog een foto. met vriendelijke groet
Planning volgens afspraak. Vakbekwame monteurs, netjes gewerkt en opgeruimd. Duidelijke uitleg gekregen.
Komen afspraken na, en bellen nog of alles naar wens is verlopen na de installatie. Onze indruk is tot nu toe prima
Vanaf de bespreking over hetgeen mogelijk is, vervolgens de stapsgewijze realisatie van hetgeen afgesproken is en het op de hoogte houden van de klant tijdens de realisatie van het complexe projectplan, is door het team van Venloverkoelt Theeuwen op voortreffelijke wijze uitgevoerd.
goed eerlijk advies, prima service
Goede communicatie en flexibel, alles werkt, voor de uitleg was weinig tijd
Zit er top uit
Van begin tot einde werkzaamheden prima verlopen.
x
Deskundige verkoper (emiel) en deskundige, nette en vriendelijke monteurs (Will en Jefrey). Uitleg gebruik is (voor ons teminste) erg summier en zou wat ruimer mogen. Ook heeft de oplevering van de installatie op het moment van het plaatsen van dit review nog niet plaats gevonden.
Heel duidelijk in de uitleg. Prima personeel
Altijd duidelijke communicatie en deskundige monteurs.
Prima geïnstalleerd en goede uitleg gekregen. zeer tevreden mee.
…
Van mijn aanvraag tot aan de plaatsing is alles vlot en soepel verlopen. Snelle communicatie en gewoon doen wat er afgesproken is. Dat werkt voor mij.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.