I
Goed materiaal, dit wordt gemonteerd door ervaren personeel. Er word netjes gewerkt. Service is ook prima.
Prima!
Veel lof over de algehele gang van zaken, aardige monteurs die alles zeer netjes hebben achtergelaten. Alleen jammer dat ik zelf contact heb moeten opnemen om een afspraak voor de montage te maken. Graag had ik gezien dat ze na ± 2 weken na de goedkeur contact zouden opnemen om de afspraak te maken zoals ook besproken met vetrtegenwoordiger, maar verder super tevreden. Een week na het plaatsen heeft men opgenomen of alles naar behoren werkt en of er nog vragen waren, dit heb ik nog niet zo vaak mee gemaakt was dus blij verrast. Zal zeker bij vrienden en kennissen Theewen aanraden.
3 jaar geleden de eerste airco geleverd en zeer tevreden daarover, dus nu we een 2de airco wilden was het logisch dat we weer bij jullie uitkwamen.
Heel goede vriendelijke monteurs die keurig werk geleverd hebben.
Vriendelijk/ beleefd personeel, kundige montage en goede uitleg over de bediening van het apparaat.
Blij dat we met jullie in zee zijn gegaan.
Afspraken zijn duidelijk en helder , en nagekomen zoals besproken met Emile Hauser. Enkel een gat in de muur teveel geboord ( verkeerd geboord ) wat door de monteurs werd ontkend ondanks voldoende bewijs. Na een telefoontje werd dit netjes en professioneel opgelost . Aansluiting airco boven had wellicht anders gekund. In het geheel tevreden over de werking en uitgevoerde werkzaamheden.
Heb nog geen ervaring opgedaan daarvoor is de montage tijd te kort. Alles is opgeleverd op 12 okt 2022.
Top bedrijf
Plaatsing als gepland bleek niet mogelijk maar monteur heeft prima alternatief aangeboden en uitgevoerd waardoor de oorspronkelijk voorgestelde plaatsing nagenoeg volledig kon worden uitgevoerd. Vakkundig en oplossingsgericht.
Mooi werk geleverd, fijn afgewerkt, prettige monteurs.
Nemen de tijd voor je om alles goed door te spreken.
Prima werk verricht
Installatie/levering naar volle tevredenheid. Concurrerende prijs. Aanbeveling om met name in het verkoopproces meer aandacht te besteden aan, en kennis op te bouwen van, het aanzienlijke energiegebruik in de standby mode.
We hebben 2 airco's laten plaatsen op 2 verschillende momenten. We hebben beide keren zeer vriendelijke vakmensen mogen ontvangen, welke erg netjes gewerkt hebben en alles netjes achter gelaten hebben. De airco's werken goed, zijn gebruiksvriendelijk. Er wordt zelfs na een week nog netjes contact opgenomen, om te vragen of alles naar wens is en goed is verlopen! Kortom, wij zijn enorm tevreden!
Een afspraak was snel gemaakt en binnen 6 weken hingen mij airco's er. Installateurs zijn prettige (eigen) kundige mensen
Goed advies en snelle montage.
Snelle levering en installatie. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Heel deskundige monteur. En ook prettig in de omgang.
Wat een fijn bedrijf. Snel, duidelijk en heel vriendelijk in de communicatie en de installateurs zijn professionele meedenkers.
Er prettig contact aan de voorkant. Vakkundig advies. Concurrerende prijzen en technisch een erg goede installatie.
Dit is tweede airco die ik laat plaatsen,als er wat is of je wilt uitleg,je wordt gelijk terug gebeld. Verder zijn ze pietje precies wat betreft uitvoeren werkzaamheden. Ze zijn natuurlijk wat duurder dan jan de klusman, maar dat weeg niet op tegen de servece die ze bieden. Een aanrader dus
Uitstekend bedrijf
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.