Alles is netje geïnstalleerd door vakbekwame en vriendelijk mensen. Alle overgebleven rotzooi meegenomen.
Bedrijf dat meedenkt met de klant en op een voortreffelijke wijze de airco weet te installeren. Eigen inbreng van de klant is welkom.
Na installatie en montage ook een goede uitleg over de afstandsbediening en het gebruik van de App. Over de betrouwbaarheid product, kwaliteit, nazorg & garantie kan ik nog geen oordeel geven. Dat zal de aankomende tijd moeten blijken.
Vriendelijke werknemers, werken netjes en we zijn erg tevreden over de airco!
goed advies snel geleverd
Veel werk verricht, in een korte tijd. Top!
Deskundig uitleg van het personeel. Werken netjes.
Kwaliteitswerk met goede afwerking en goed overleg tijdens werkzaamheden.
prima advies, goede afspraken en deze nagekomen, deskundige monteur, al met al zeer tevreden
Wir haben sehr gute Erfahrungen mit Ihrer Firma gemacht in allen Belangen.
Zeer tevreden over het gehele proces. Van eerste contact tot het plaatsen van de airco´s. Duidelijke uitleg, offerte zonder verrassingen of kleine lettertjes. Behulpzaam en vriendelijk, gewoon via whatsapp bereikbaar; gemak dient de mens! Het plaatsen verliep prima, vriendelijke monteurs die netjes werkten. Na afloop kwamen ze zelfs vragen om de stofzuiger en een dweil. Lieten alles spik en span achter en namen alle rotzooi mee. Niets dan lof en een absolute aanrader!
Uitstekende mensen (Edem en Kalid) kunnen omgaan met klanten , maken geen troep en leveren uitstekend werk af, top.
De twee monteurs hebben hartstikke netjes en secuur gewerkt. Duidelijke uitleg naderhand
De verkoper was echt beleefd en gaf goede uitleg en service. De mannen die de airco plaatsten waren ook heel beleefd,deden hun uiterste best om de airco zo goed als mogelijk te plaatsen,het gemaakte afvuil/ vuil dat er was werd gelijk netjes opgeruimd. Ook gaf hij een duidelijke uitleg over hoe en wat. Super bedankt
Vriendelijk en vakkundig personeel. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Verkoop van Theewen Koeltechiek is langs geweest, we hebben onze wens uitgesproken en daarmee viel de offerte snel en duidelijk op de mat. Levertijd goed, prijs goed. Dus de beslissing was zo gemaakt. De montage van de Airco Installatie ging top. Ze verzorgen de hele installatie zoals ze het zelf thuis ook zouden willen hebben, meedenken voor de beste oplossingen, werken netjes ruimen alles op, kan niet anders zeggen dan een dikke pluim voor Theewen Koeltechniek.
Wederom een goed advies, levering en klantvriendelijkheid.
Goed advies en vakbekwame monteurs.
Op advies van de verkoper/vertegenwoordiger wordt de airco unit in huiskamer aan de meest geschikte muur geplaatst. Deze airco heeft dubbele functie nl koelen bij hitte,en verwarmen bij koud weer. Na installatie en bij het eerste gebruik blijkt dat vooral de kleine ruimte van de keukenunit erg warm wordt..echter de huiskamer te lage temperatuur houdt, we krijgen het er niet aangenaam warm. Nadat we dit hebben gemeld,wordt t probleem keurig netjes opgelost, de airco wordt op andere muur bevestigd en nu wordt kamer heerlijk warm, alle extra kosten werkzaamheden vallen onder garantie . Doordat de unit verplaatst is blijkt al snel dat er nieuw probleem is onstaan.... nl lekkage in het gedeelte van de leiding dat gelast moest worden. Alle koelmiddel is ontsnapt :(( Het bedrijf gebeld en ze komen dezelfde dag het probleem oplossen. Het is natuurlijk nooit fijn dat er problemen zijn na plaatsing van zo n dure investering van een airco. Maar het bedrijf heeft supergoede service,de klantenservice belt ook meerdere malen of alles naar wens is. Ook met de monteurs en niet te vergeten Philip de zeer gemotiveerde stagiaire:)) is leuk contact. Alle lof.
Goede geadviseerd en netjes conform afspraak beide units geplaatst. Monteurs werken keurig en ruimen na afloop netjes op. Samenwerking met "derde" bedrijven (betonboring en dakdekker) was m.i. ook prima.
Venloverkoelt Theewen koel- en klimaattechniek zijn hele goede bedrijf en kwaliteit en netjes en professioneel Bedankt voor Alles
Ik heb na mijn aanvraag snel een offerte gekregen. Die was akkoord. Daarna is er snel gemonteerd. Er was weinig wachttijd. De montage is vakkundig gebeurd. Kortom: een goede ervaring met Theeuwen!
Op ons adres is de oude airco opnieuw opgehangen na een verbouwing. Dit is prima uitgevoerd met diverse tips om de ombouw en overige kabels verder te verbergen.
Keurig geïnstalleerd. Alles schoon opgeleverd en heel vriendelijke en behulpzame monteur Na afloop duidelijke uitleg. Prima.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.