Uitstekende service en opvolging. Vriendelijke installateurs. De werkvloer is keurig netjes achtergelaten, gezien het boorwerk al een hele prestatie!
Medewerkers denken goed mee met de klant. Er is netjes gewerkt. Installatie volgens afspraak verricht. Goede uitleg omtrent de werkwijze van de airco's. Airco's werken goed. Aandachtspunt er zit een tik in de airco hierover wordt nog met de leverancier, Daikin, overlegd hoe dit op te lossen.
eerste airco oude adres was perfect. nieuwe laten plaatsen in ons chalet ook perfect, bij mijn moeder en in ons nieuwe huis.
Verkooptraject was door corona telefonisch en via email afgehandeld maar is prima bevallen. Installatie is vakkundig en heel netjes uitgevoerd en opgeleverd. Verkoper heeft na de installatie nog even contact opgenomen of alles naar wens was. Kan de partij hartelijk aanbevelen.
Alles goed uitgelegd en genoeg info over de airco's. Airco's netjes geplaatst. Vriendelijk personeel.
Vriendelijke monteurs, goede en snelle service.
Anderhalf jaar geleden is bij mij op de bovenverdieping een airco geplaats. Met de hete zomer heb ik daar erg veel plezier aan beleefd. Vandaar dat ik ook beneden een airco wilde. Mijn ervaring met Theeuwen was prima, dus waarom zou ik dan naar een ander gaan. Extra hulde voor de monteur die op de dag van installatie met een nog betere oplossing kwam om de de goot buiten over de gevel anders te laten lopen. Een veel mooiere oplossing. Bedankt !!! Met vriendelijke groet, Marie José Venray
De afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen, zelfs na afloop een telefoontje of alles naar wens is gelopen. Nette monteurs, alles netjes opgeruimd, helemaal tevreden
fijn en goed geholpen met de juisten oplossing. snelle montage en nette afwerking
Door de monteurs is alles netjes geïnstalleerd. Tijdens de installatie van het buitendeel zag één van de monteurs dat de kap beschadigd was. Deze is zonder problemen vervangen.
Alles klopte bij de aanschaf van onze airco bij VenloVerkoelt Theewen. De informatie die we kregen bij het eerste bezoek. Alle vragen werden beantwoord en alles werd goed uitgelegd. De offerte was uitgebreid en duidelijk, inclusief filmpje met extra uitleg. Goed en snel contact met de verkoper via mail en whatsapp. Korte communicatielijnen. Niet al te lange wachttijd. Deskundige, snelle, schone installatie met prima uitleg over alles bij de oplevering. Betaling zoals afgesproken. We zijn super tevreden en raden VenloVerkoelt Theewen aan. Nie in de laatste plaats voor de goede prijs-kwaliteit verhouding.
Heb een prettige ervaring als klant !
Aardige medewerker die keurig werk heeft geleverd.
Fijn bedrijf, fijne mensen die het werk verrichten. Netjes gewerkt een aanrader.
Erg tevreden over VenloVerkoelt. Prima service, nette montage en alles opgeruimd en afspraken goed nagekomen.
Goed advies, correcte communicatie en goede plaatsing en duidelijke uitleg.
Adviesgesprek was duidelijk en eerlijk. Jammer van de lange wachttijd voor installatie, maar wij gaan hier veel plezier aan beleven. Montage goed, nemen al het afval mee. Werkplek word schoon opgeleverd. Word meteen gereageerd als je vragen of opmerkingen hebt. Is misschien wat duurder als andere maar dit is het meer dan waard.
Leveren goed werk
Bedrijf met een gezicht
Via de verkoper hadden we een plan opgesteld voor 3 binnenunits, in de praktijk bleek dit niet helemaal zoals afgesproken te kunnen worden gemonteerd (Afvoer). Hierdoor moest er wat gepraktiseerd worden over een alternatieve afvoerroute wat minder mooi er uit zag als gepland. Ook de kleur van de airco had ik anders verwacht, ik had een titanium kleur besteld en verwachtte dat het hele systeem deze kleur had. Echter was dit helaas alleen de voorzijde, de rest was zwart.
Er werd goed meegedacht en een oplossing aangedragen bij een electriciteitsprobleem. Zowel de verkoper Emile als de monteur (ben even denaam vergeten) waren vriendelijk, legden alles heel duidelijk uit en de werkzaamheden zijn tiptop uitgevoerd, alles is keurig opgeruimd.
Vakmanschap en nette afwerking, vriendelijke monteur.
Conform verwachtingen
Goede service en prima monteurs
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.