Weer opgefrist
Fijn om veel praktijk zaken te doen. Ook de ontruiming was heel leerzaam
Een leerzame middag met veel praktijkoefeningen
Duidelijke uitleg wat op een goede manier gebracht werd
Goede informatieve training, leuke gezellige instructeur (Jaap). Alleen staat niet alle nieuwere informatie in de e-learning. Vlammen en rook - nieuwe norm. Moet nog aangepast worden.
Leuke dag.Goede uitleg met humor.Veel geleerd en wijzer geworden
Goede scholing. Jaap geeft de training met humor en enthousiasme. Goede afwisseling theorie en praktijk.
1e x hier maar gped bevallen
Het was een leerzame dag, de sfeer was gezellig en er was veel humor. Lotus slachtoffer was ook zeer waardevol.
Leuke dag met een goede leerkracht. Brengt het luchtig en met de nodige humor waardoor de theorie ook blijft hangen met de nodige voorbeelden
Ik zag van tevoren op tegen deze dag omdat het best lang duurt maar door de docent en omdat je zelf ook aan de slag mag gaat de dag sneller dan dat je verwacht.
Gemoedelijk en met een klein klasje veel tijd voor vragen.
Veel tijd voor alle vragen, leuke interactie met de Lotus. Volgend jaar weer!
Wordt je bewust van het handelen van en in bepaalde situaties
De uitleg was heel duidelijk, in begrijpelijke taal.
Ik hoefde alleen aan te sluiten bij het middagdeel (sport ehbo). Veel theorie, wat wel nodig is. Het is een lange zit. Trainer probeert wel interactie te weeg te brengen, maar dit is moeilijk gezien de lesstof.
Leuk
Fijne ervaring
Leerzaam en een erg belangrijke cursus!
Prima herhaling, fijn om even op te frissen. Tempo mag voor mij persoonlijk sneller
Duideijke training, juiste informatie die bruikbaar is. Eerste gedeelte als je al bhv had was het echt herhaling en vooraf was dit niet goed gecommuniceerd.
Sommige vond ik wat minder leuk maar ik ben heel blij dat ik deze informatie bezit als ik in zo n situatie kom. Hopelijk heb ik het nooit nodig.
Alles werd met dia ondersteuning en videos verteld, waardoor je ook zelf mee kon lezen. Heel fijn
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.