Zoals altijd weer een hele fijne opfrisser en hulde aan Iris die doet het echt fantastisch
Iris is echt een topper ze is energiek , heeft mij weer extra items bij geleerd.
Heel leuke docent en heel goed uitgelegd
Enthousiast gebracht en fijne afwisseling tussen praktijk en theorie
Goed, helaas lokaal koud. Koffie niet lekker, jammer.
Vorige keren heb ik alleen informatie gehad en brandjes geblust bij ton hebben we alles geleerd in praktijk ook de brand deken en ontruimen in lokalen. Ik vind persoonlijk fijner omdat ik het dan sneller onthoud als in het doe.
Alles weer herhaald
Se cursus sluit goed aan bij de ervaringen van de cursisten. Veel in de praktijk mogen oefen.
Alles weer herhaald
Herhaling heeft nut.
Zachte en wat monotone stem cursus leider Erg koud en lawaaierige airco
De cursus was erg duidelijk. Fijn dat deze niet de hele dag heeft geduurd, ivm concentratie en informatie opslaan.
Duidelijke cursus, goed gerustgevend cursist. Toppertje Ton!
We hebben wel veel praktijk gedaan. Dat hou je aandacht bij.
Weer alles even herhaald
Ik heb jet als fijn ervaren. Het wors goed begeleid
Alles zeer duidelijk verteld. Fijn dat we ook konden ontruimen.
Ik vindt het heel leerzaam
Heel veel herhaling maar ook praktijk gericht
Het is altijd een lange zit. Maar een goeie cursus leider die het wel intressant houd
Fijn bij aoc snijders
Hij legt alles duidelijk en vriendelijk uit. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en hij laat bepaalde onderwerpen zien
Leerzame cursus. Helder en duidelijk
Het was wel wat koud in het lokaal
Leuke training / herhaling waarin alles weer goed wordt uitgelegd. Voldoende interactie en praktijkvoorbeelden.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.