Prima kennismaking. Afwisselend gebracht, veel praktijk en theorie. Mooi dat we ook konden blussen, was veel minder “eng” dan ik dacht. Bewust van aantal zaken die we nog moeten aanpassen!
Veel informatie en duidelijk
Veel informatie die op makkelijke wijze werd gebracht en makkelijk op te nemen. Veel praktijk situaties om het makkelijker te maken
1e keer bhv, veel informatie.
Duidelijke leerzame scholing
Prima cursus
Catering was fantastisch. De groep was zowaar nog beter
Goed, belangrijkste dingen worden vermeld. Top
Prima trainingsdag gehad bij Arend, De leraar heeft genoeg kennis om de stof over te brengen.
Alles weer even doorgenomen
Duidelijk een docent met ervaring
Goede cursus met veel concrete oefeningen en praktijkvoorbeelden en simulaties.
Alles is weer even opgefrist.
Opfissing van vorig jaar
Goede cursus, fijn dat alles weer herhaald wordt
Weer opgefrist, en fijn om de oefeningen te doen zodat we voorbereid zijn
Ik ben weer helemaal opgefrist door deze herhaling.
Vewl dingen geleerd, die ik bij een andere EHBO docent buiten Snijders niet had gekregen
Goede cursus avond
Enorm goede cursus, fijn dat het interactief was, zodat je er beter bij blijft. Dan kun je dit ook beter in de praktijk brengen.
De e-learning en cursus zijn erg waardevol voor je eigen veiligheid en die van anderen. Ik kan iedereen aanraden om een BHV-cursus te doen. Ik voel mij nu goed voorbereid op mogelijke situaties. Iris is een super goede begeleider met Karin als geweldige Lotus. Verder was de dag mooi verzorgd met eten en drinken.
Super uitgebreide training, dynamisch en up to date. Professionele Lotus en Iris is super sympathiek! Ook pluspunten voor de fantastische en vriendelijke verzorging! Koffie, gebak, lunch en lekkers. Super!
- enthousiaste trainster - levensechte scenario’s - interactieve oefensessies - ruimte voor vragen - voldoende pauzes om concentratie hoog te houden
Goed ervaring
Goede praktijk uitleg voor bhv herhaling. Geeft weer vertrouwen om bhv’er te zijn.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.