Een nuttige dag met veel info
Beter dan de vorige keer. Heel veel geleerd.
Goed, duidelijk en leerzaam
Prettige docent Mag iets strenger zijn Maar leuke uitstraling
Nieuwe docente. Frisse wind, enthousiast. Heel toegankelijk. Ga zo door!
Iris was erg lief en goed in de uitleg
Veel verschillende zaken behandeld, dus veel informatie
Iris had veel energie en had er duidelijk zin in. Staat open voor anderen maar houdt toch goed de rode draad in het verhaal gaande.
Leuk gedaan.
Eerste keer dat ik bhv cursus heb moeten volgen. Verhaal was heel duidelijk en vlot. Goede herhaling van alle theorie uit online cursus. Fijne instructrice, gezellig vlot en goed te begrijpen.
Hele fijne cursus. Goed verzorgd dmv het eten en drinken. Er wordt goed voor je gezorgd. Maar ook de inhoud is erg goed. Veel en vaak geoefend waardoor je nu weet wat je moet doen. Mooie materialen om mee te oefenen waardoor je een situatie goed kunt nabootsen. Professionele docent die veel weet. Ervaringen deelt en vragen kunt beantwoorden
Instructeur was duidelijk, bracht dingen af en toe met een grapje wat fijn was. De voorbeelden waren duidelijk en fijn om zelf te oefenen met elkaar en op poppen.
Een fijne cursus waarbij alle onderwerpen aanbod zijn gekomen
Toegankelijke praktische training
Goede duidelijk informatie gekregen, waarmee ik in de praktijk weet wat ik moet doen.
Fijne cursus met voldoende informatie, voldoende geleerd en ook een fijne afwisseling tussen pauze, praktijk en theorie.
Ik vond het erg goed, ook fijn dat je veel kan oefenen. maar het is een lange zit en aan het eind heb je minder concentratie
Ik vond het een fijne afwisseling tussen praktijk en theorie. Verder een goed verzorgde dag.
Ik ben weer op de hoogte van hoe te handelen bij de gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden!
Goed om weer alles op te halen
Fijne en duidelijke uitleg!
Leuke trainster, die ook tijd neemt om jou persoonlijke ervaringen mee te nemen in de training. Duidelijke training en veel opfris momenten. Bedankt! :)
Fijn! Een rustige en duidelijke uitleg!
Ik vond het heel goed te volgen en heel duidelijk wat er allemaal werd uitgelegd
Interessant en leerzaam
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.