Fijn dat er mee gedacht word als een kind wat extra aandacht nodig heeft.
De kinderen leren ECHT goed zwemmen
Vriendelijk personeel.Schoon.Ik vind het lang duren voor ze hun diploma hebben in verglijking met bv Nijverdal maar dan kunnen ze wel goed en netjes zwemmen.
Er wordt altijd, elke les weer gekeken of iemand al goed genoeg is om verder te kunnen. ik heb ervaring met andere zwembaden en daar zijn vaak vaste data voor doorstromen, waardoor je kind soms erg lang in 1 badje zit. Ook diploma zwemmen is gezellig, maar niet extreem lang enz (ik heb wel gehad dat ik daar gewoon tegenop zag, het wachten tussendoor en de uitreiking erna. 45 minuten zwemmen. 2 uren in zwembad. DUS COMPLIMENTEN
Briefjes met waarop staat welke vaardigheden je kind goed of minder doet zijn duidelijk dan weet je ook waar je kind staat
Tijdens kijklessen wordt er goed gecommuniceerd over de vorderingen van het zwemmen.
leuke enthuosiaste badjuffen die heel leuk met de kinderen omgaan
-De leerprestaties van de kinderen individueel worden tegenwoordig goed bijgehouden en ze gaan vlotter door naar een volgend bandje (dit is mijn ervaring na 6 kinderen bij Carrousel op zwemles te hebben gehad) -Leuke/goede leermethode.
Fijn dat er per kind wordt gekeken na de zwemprestatie en niet zoals eerder per groep. Mogelijkheid om vrijdagsmiddags extra te kunnen oefenen , vind ik erg positief.
Ben tevreden en mijn zoon heeft veel plezier in zijn zwemles!
Er wordt goed les gegeven. Als mijn kinderen hun diploma hebben durf ik ze met een gerust hart "los" te laten.
een keer per week zwemmen op een vast tijdstip is heel prettig. Geen andere tijd bij overgang naar "ander bandje"
alles gaat goed, geen opmerkingen
Onze vier kinderen hebben op een prettige manier, goed leren zwemmen.
alles goed. mijn zoon zwemt ook nog op dinsdag
Prettig contact. Professioneel personeel. Leerlingen voelen zich op hun gemak. Prettig dat er op de vrije momenten op zaterdag en zondag personeel is dat goed aanwijzingen geeft en dat niet alleen oplet of iedereen zich wel aan de regels houdt.
Wij hebben een positieve ervaring. Personeel is netjes en correct. Gaan op een leuke en leerzame wijze met de kinderen om. Ook mijn dochter i spositief over het personeel.
kinderen gaan met plezier naar zwemles
mogelijkheid om de groepen geel en groen beter te kunnen zien door bijv meerdere camera's en voor de gele en groene groep een eige tv/scherm ipv snel omschakelen .
Wij als ouders zijn erg tevreden over de zwemlessen van onze dochter.
er wordt goed naar het kind gekeken, wat deze al kan.
van Reeuwijkstraat 5
7731EH Ommen