Leuk zwembad, fijne sfeer!
Kinderen leren goed en netjes zwemmen. Duurt misschien wel wat langer dan de zwemlessen die tegenwoordig aangeboden worden maar de zwemtechniek laat zeker betere resultaten zien! Kinderen kunnen veilig zwemmen!!
Wij missen bij de lesgroep esyswim
Ik weet dat als mijn kind het diploma bij jullie heeft gehaald, dat zij/hij al goed kan zwemmen. Vertrouwen in het zwemmen. De eerste bandjes worden de kinderen erg goed begeleid.
Vriendelijk personeel en badjuffen/meesters
vriendelijk personeel, niet te grote groepen.
De kinderen kunnen als ze het diploma hebben ook echt goed zwemmen.
Voor mijn dochter ( na het behalen van haar a en b diploma) is het de beste keus geweest. Op haar eigen tempo haar diploma behalen en ook goed kunnen zwemmen. Met een gerust hart laat ik haar zonder zwembandjes zwemmen!
Onze zoon gaat met plezier heen. Het fijne is ook op niveau zwemmen. Kijken naar het kind .
Vriendelijke badjuffen en meesters lief voor de kids en pakken door waar nodig.
Tussen de kijklessen door ouders informeren hoe het er voor staat. Je kan de scoremodule wel volgen, maar af en toe een kleine update in de mail zou fijn en handig zijn.
Mijn zoontje zwemt nu voor b. Enthousiaste zwemleraren
Fijn dat mijn zoon van de ene zwemschool naar deze zwemschool vlekkeloos kon instromen.
9 van de 10 keer goede ontvangst aan de balie. Zwemdocenten denken mee en willen het kind echt graag helpen. Bijna altijd positieve ervaringen gehad met de zwemdocenten. Kind en ouders hebben wel zo hun voorkeuren maar overwegend positief. Zeker afgelopen jaar met de easy swim, alleen maar positief. De vaste groep is voor kinderen en ouders fijn, continuiteit! Het afzwemmen wordt erg leuk gedaan, zeer feestelijk met de ballonnen en vlaggen!
Communicatie kan beter.
Extra lessen met bijna een-op-een begeleiding aangeboden voor verbeteren beenslag.
prima zwembad. lesfrequentie en duur van 3 kwartier past bij mijn zoon.
Wanneer kinderen mogen proefzwemmen krijgen ze een briefje mee naar de kleedkamer. Kinderen die nog niet mogen proefzwemmen krijgen dit niet. Dit geeft onduidelijkheid bij de ouders. 'Mag mijn kind nu ook proefzwemmen of niet, is hij/zij wellicht het briefje vergeten/verloren? Maar even vragen voor de zekerheid aan de badjuf/meester' Vervolgens is het kind ook even alleen in de kleedkamer, vaak nog koud omdat hij/zij nog niet volledig is afgedroogd/aangekleed. Tevens is het voor de kinderen niet leuk dat de een wel een briefje krijgt en de andere niet. Bovenstaande kun je oplossen door iedereen een briefje mee te geven. Bij de een staat er op dat hij/zij mag proefzwemmen, bij de ander staat erop wat er nog verbeterd kan worden, maar voor de kinderen lijkt het alsof iedereen hetzelfde briefje heeft.
Ja hebben de lessen als positief ervaren.
van Reeuwijkstraat 5
7731EH Ommen