ik erger me eraan dat er toch steeds weer ouders zijn die met schoenen aan naar de douche lopen. voor ouders met kinderen die erg lang over zwemles doen is iets meer communicatie met bad personeel prettig.
Als er iets wijzigt geef dat dan ruim van tevoren aan, niet vlak voor een vakantieperiode.
Dame aan de balie is altijd aardig en vriendelijk.
dat er 2 leiding het hele traject begeleiden. Behalve laatste weken, dat was erg jammer
De fijne onderwijzers, en nemen altijd de tijd om evt vragen te beantwoorden. het werken met de gekleurde bandjes, veiligheid voor de kinderen zodat de leerkracht weet wat het kind wel nin niet kan. En voor de kinderen iets om trots op te zijn als ze weer een nieuw kleur bandje hebben gekregen.
De vrijdagmiddagles is omgezet naar een dubbele les. Mijn dochter vond dit erg fijn. En zelf vond ik het ook prettig.
Op een natuurlijke manier aanbieden van zwemlessen. Fijne communicatie. Prettig dat in de vakanties bij voortgang zwemles ook kan worden gezwommen.
Kinderen leren er erg goed zwemmen. Onze kinderen komen enthousiast het water uit.
Wij hebben de easy swim groep gedaan Dit kon ik niet invullen
Ik heb de indruk dat de kwaliteit hoger ligt dan in andere zwembaden. (als ik kinderen van vrienden oid zie zwemmen, zwemt onze zoon "netter")
Zwemlessen in de vakanties.. goed initiatief!!
1.5 jaar voor diploma A vind ik erg lang... Borstcrawl blijkt voor veel kinderen moeilijk te zijn. Misschien meer bij de kinderen in het water en dan uitleggen doormiddel van handen/benen vasthouden hoe het moet.
Zekers, zie hieronder voor een nog betere ervaring op te bouwen.
na bijna 2 jr is het a diploma toch gelukt , dankzij extra lessem juf ria en toen juf Jessica deze namen mogen genoemd worden voor onze zoon !
mijn dochter gaat met plezier naar zwemles (dus aardig zwempersoneel)
Het personeel is vriendelijk en goed. Personeelswisselingen zijn nooit fijn, maar soms kan het niet anders. Aan de balie is men heel flexibel. Wat ik erg fijn vind.
Dat de zwemlerares (sen) even na de les in kleedkamer komen om hun bevindingen te delen met ouder. Betrokken bij het kind als persoon.
Kleine groepen, persoonlijke aandacht, gedegen les
Netjes en goed leren zwemmen
dank voor je positieve bijdrage
van Reeuwijkstraat 5
7731EH Ommen