Competent vriendelijk en gezorgd dat alles weer in orde is!

Alles wat je mag verwachten maar dan met vriendelijkheid, geduld en goede inlichtingen

Topservice

Na melding binnen één dag probleem opgelost. Nu weer heerlijk warm in huis.

alles perfect afgewerkt

diverse werkzaamheden werden snel en goed afgewerkt

Klantvriendelijk

Eerst geprobeerd op afstand te helpen, daarna thuis komen kijken en adviseren. Hierna weer op afstand. Op een bepaald moment hadden ze het gevonden en konden ze het probleem oplossen. Ze bleven vriendelijk.

Snel en professioneel

Lek vanuit de pijpleiding van onze CV. In eerste instantie konden ze pas na 3 dagen komen, nog even de ernst uitgelegd en vervolgens stonden ze er de volgende dag en zijn ze de hele dag bezig geweest. Snel en professioneel

goede afspraken en vakkundige mensen

ketel geserviced en uitgelegd wat gedaan moest worden, kreeg ook voorstel voor nieuwe ketel maar vond dat nog niet nodig

Ik zou andere mensen aanraden om klant te worden i.v.m de goede en snelle service

vertrouwd bedrijf met veel ervaring

Dit bedrijf heeft mijn vertrouwen door jarenlange contacten met goede medewerkers die hun werk zorgvuldig en nauwkeurig uitvoeren.

Betrouwbaar en deskundig

Verhees voert nu al een paar jaar het onderhoud uit van onze cv ketel, naar volle tevredenheid. Zelfs ervoor gezorgd dat deze vlak voor het verlopen van de garantie nog een essentieel onderdeel onder garantie laten vervangen, waardoor hij weer jaren meekan. Geen 10 omdat ik soms nog na moet bellen over lopende zaken.

Goede vlotte respons op een storingsmelding

Na een storing aan de aardwarmtepomp in september is er vlot gereageerd en een monteur op bezoek geweest. De storing leek verholpen. Na een gelijke storingsmelding in November is er meteen actie genomen met een bezoek van een monteur en een monteur van de pompleverancier NIBE. Door hun is de storing verholpen.

prima , komt afspraken goed na , prettig personeel en geen klachten over het onderhoud zelf

komen afspraken goed na , prettig personeel en geen klachten over het onderhoud zelf.

Geen problemen!!

Goeie service!!

Betrouwbaar

Snelle reactie. Hulpvaardig en klantvriendelijk

Verbazing!

Er is prima gewerkt, wat mij en ook de monteur verbaasde dat de ketel er zo schandalig uit zag dat hij uren extra moest besteden om het een beetje voor elkaar te krijgen. Ik heb een jaarlijks contract dat kan dan toch niet?

uitstekend en persoonlijke aandacht.

deskundig en goed bereikbaar

super service ontvangen

Dank voor de snelle service op 5 Nov j.l.

prima werk en prima bedrijf

Verhees is zeker niet de goedkoopste maar het werk is wel goed. en contact en service is ook goed

prima servicemonteur

maakte een zeer deskundige indruk. had er ook meteen alle vertrouwen in.

Snelle aanpak

De storing werd snel en kundig opgelost. Wij zijn meer dan tevreden over deze firma.

Snel en vriendelijk

Prettig en bij problemen komt altijd een passende oplossing

Vertrouwde kwaliteit zoals altijd heerlijk

Zie boven

vriendelijkheid

Monteur heel vriendelijk en correct

Zeer vriendelijke monteur

Prima service met gedegen vakmanschap

Snel en goed

Snel geholpen

Deskundig en snel. Meer gedaan dan waarvoor hij kwam. ( nieuwe schroeven in de warmtepomp gedraaid

Blijft zo nodig welkom