Van te voren zijn hele duidelijke afspraken gemaakt en daar hebben ze zich aan gehouden. Prettige en vakbekwame monteurs. Alles keurig opgeleverd.
Een jaar of 4 geleden hebben ze bij mijn huis in Enschede de hele 1e verdieping van kunststof kozijnen voorzien. Nu ik in De Bilt woon weer contact gezocht met Axxent. Dit keer voor kunststof kozijnen op de 1e verdieping, de beboeing van de dakgoten en de windveren. Wederom weer vakwerk geleverd. Prettig contact gehad over de mogelijkheden die ze te bieden hadden. De uitvoering was ook heel professioneel. Vriendelijke monteurs die heel netjes gewerkt hebben.
Van het offerte traject tot en met het plaatsen van de kunststof kozijnen zijn we ontzettend tevreden. Wat ons wel is opgevallen dat de monteurs tot ‘s avonds laat aan het werk waren. Het ziet er fantastisch uit. Ook de Keje raamdecoratie is qua profielen in de ral 9001 geleverd. We zijn blij met onze keuze en zullen Axxent aanbevelen bij geïnteresseerden. Wij zijn bij jullie gekomen via vrienden.
Wij wonen midden in Amsterdam met alle werkzaamheden en oude krotten pandjes met slechte muren.. alles. Axxent heeft echt vakwerk geleverd, slim en snel gemonteerd, fijn contact en niet opdringerig, voelde me echt vrij om te bepalen en 1000% blij met het resultaat! Iedereen beveel ik AXXENT aan!
Vanaf moment 1 alle communicatie dik op orde door dit goede bedrijf. Wij zijn heel tevreden over hoe de werknemers te werk gaan, zowel qua slopen als weer opbouwen. Speciaal compliment aan Sander en Patrick die met zijn 2en in een week tijd onze hele woning hebben voorzien van nieuwe kozijnen. Nazorg en service is ook helemaal top. Wij Bevelen Axxent Kozijnen uit Enschede zeker aan!!
Deze week zijn er verschillende ramen met horren en zonwering en kunststof kozijnen bij ons geplaatst .Alles ging heel goed en werd binnen enkele uren geregeld. Wij zijn er heel vlij mer en kunnen Axxent van Herman ten Velde aan iedereen aanbevelen.
Van offerte tot plaatsen van kozijnen allemaal perfect geregeld. Super snel een offerte en levering op afgesproken dag. Zelfs last minute te horen gekregen dat ze het in 1 dag zouden doen ipv 2. En dat lukte ook gewoon. Resultaat is prachtige kozijnen. Er moet nog een klein ding gebeuren, maar alle vertrouwen dat dit snel is gebeurd. Zeer prettig in communicatie!! Dank Jan Herman ten Velde
Geweldig om te horen dat alles naar wens is gegaan en dat het zelfs sneller kon dan verwacht! Dat laatste puntje maken we uiteraard snel in orde. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de nieuwe kozijnen!
Uitstekend ervaring van offertefase tot met nazorg. Kozijnen zijn op de van te voren afgesproken leverdtum gemonteerd door zeer ervaren en netjes werkende monteuren, die alles tot volle tevrdenheid hebben afgewerkt in goed overleg. Ook de nazorg was uitstekend, er waren een paar kleine dingen die gerectificeerd moesten woorden maar oook dat is zonder enige discussie recht getrkken naar volle tevredenheid. Zeer tevreden over geleverde diensten, een prima en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen, van de verkoeper tot de klantenservice doet men wat ze beloven. Zeer tevreden klant die van harte Axxent aanbeveelt.
Hartelijk dank voor uw fantastische review en uw vertrouwen in Axxent Nederland! Ons team werkt hard om kwaliteit en vakmanschap te leveren, en we waarderen uw complimenten over onze monteurs en klantenservice enorm. Fijn dat alles naar volle tevredenheid is afgerond!
Binnen twee dagen de eerste verdieping voor en achter en de twee dakkapellen voorzien van kunsstof kozijnen. Er is hard gewerkt door de mannen. Weinig pauze. We vonden het in eerste instantie lastig een keuze te maken tussen de verschillende typen kozijnen. Blij met het advies van Herman ten Velde. Inmeten ging vlot. Er was wat nawerk. Dat liet even op zich wachten maar ook dat is netjes afgehandeld. Niet afgeraffeld maar afgehandeld totdat wij tevreden waren. Wij zijn erg blij met het resultaat.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Axxent Nederland! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat en dat onze monteurs zo hard hebben gewerkt om alles in korte tijd te realiseren.
Deugdelijk voorbereiding qua maatvoering, montage en afwerking.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldige voorbereiding en een perfecte afwerking, fijn om te horen dat u dit zo heeft ervaren.
Oude dakkapel moest vervangen worden door een nieuwe......het gaf mij een hoop stress van jeetje wat gaat dat een puinzooi worden maar alles was zeer netjes gegaan ..... alles werd netjes opgeruimd! We hadden ook voor de tussenverdieping de achterzijde laten doen...douchraam is super mooi afgewerkt...er hoefde geen tegels af aan de binnenzijde en met het speciale sanitairglas geen gordijn meer nodig. Personeel was erg vriendelijk!
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We begrijpen dat het vervangen van een dakkapel stressvol kan zijn, maar het doet ons goed om te horen dat alles netjes en soepel is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in Axxent, en we wensen u veel plezier van uw vernieuwde woning!
We hadden ons aangemeld bij Solvari.NL. Jan Herman ten Velde van Axxent-kozijnen NL, had ons toen Benadert. We hebben een garagedeur een voordeur,en verder raamkozijnen, laten plaatsen, en dat alles perfect binnen 2 dagen. We zijn erg tevreden. Dank jullie wel.
Bedankt voor uw mooie woorden en vertrouwen in Axxent Nederland! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de plaatsing van uw garagedeur, voordeur en kozijnen. Geniet van uw vernieuwde woning!
Op ons verzoek hebben we vorige week een zgn onderhoudsbeurt laten doen voor met name de buitendeur en de raamkozijnen die ongeveer 10 jaar geleden door Axxent waren geïnstalleerd. Ik wil monteur Peter een compliment geven voor de professionele en vlotte wijze hoe hij weer de puntjes op de i heeft gezet. Ik denk dat wanneer een leerling-monteur regelmatig met hem zou meelopen veel van hem kan opsteken.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met de plaatsing van de garagedeur, voordeur en raamkozijnen. Ons team werkt er hard aan om topkwaliteit te leveren, en zulke positieve feedback betekent heel veel voor ons.
Mijn ervaring met AXXENT Is absoluut er g positief,afspraken worden stipt nagekomen,begeleiding door jan herman ten velde goed plaatsing van de kunstof kozijnen professioneel,afwerking ook keurig..Ja voor de volle 100% tevreden zeer aan te raden Met vr.groet A.Dekker
Bedankt voor deze fantastische review! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en het eindresultaat. We zijn blij dat de afspraken, begeleiding en plaatsing aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Hartelijk dank voor uw vertrouwen!"
Na een zoektocht op het internet en van meerdere bedrijven de recensies te hebben gelezen. Heb ik contact gezocht met Axxent. De opname van de werkzaamheden en de daaropvolgende offerte, was helder en sloot precies aan op mijn vraag. De voor en achterdeur zijn binnen de afgesproken tijd geleverd en geplaatst, door de vakkundige monteurs. Ook de nazorg is goed geregeld bij Axxent.Een betrouwbaar en no-nonsense bedrijf, echt een aanrader. Met vriendelijke groet, Danny van der linden.
Wij zijn van het begin tot het eindresultaat heel tevreden met Axxent. Het contact met de vertegenwoordiger, de mannen die alles kwamen plaatsen en later afmaken. Maar ook de transparante offerte en het feit dat je niets vooruit hoefte te betalen sprak ons erg aan.
Wij hebben 12 jaar geleden al contact gehad met Axxent, toen zij de kozijnen in ons huis hebben vervangen. Destijds waren wij erg tevreden, en dat was dan ook de reden om nu opnieuw bij hen aan te kloppen. De nieuwe kozijnen zijn zelfs nog mooier dan voorheen, en Axxent heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden. Wat we ook erg prettig vonden, was dat zij snel een scherpe prijs konden bieden, die bovendien uitstekend bleek in vergelijking met andere partijen. Wij kunnen Axxent van harte aanbevelen!
In september kunststof kozijnen, voordeur en keralit muurbekleding laten plaatsen. Super tevreden!!! Leuke en beleefde mensen die het kwamen plaatsen, hard en netjes werkend. ( ondanks de hoge temperaturen). Vandaag is de zonwering geplaatst door Peter, het huis is nu helemaal af. De buren noemen het al een paleisje!! Bedankt voor de goede service!! We hebben jullie al aanbevolen bij vrienden.
Bedankt voor deze geweldige review! We zijn ontzettend blij te horen dat jullie zo tevreden zijn met de kunststof kozijnen, voordeur, keralit muurbekleding én de zonwering. Het is fijn om te weten dat ons team, inclusief Peter, jullie zo goed heeft kunnen helpen. Dank ook voor jullie aanbeveling aan vrienden, dat waarderen we enorm.
Blij met onze nieuwe kunststof kozijnen en voordeur onder de professionele v begeleiding van JH ten Velde van Axxent kozijnen.
Bedankt voor het mooie compliment. Geweldig om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe kunststof kozijnen en voordeur! Veel plezier met uw vernieuwde woning!
De monteurs waren keuring op tijd en hebben het werk goed en schoon afgeleverd
Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat onze monteurs keurig op tijd waren en goed werk hebben geleverd. We waarderen uw complimenten enorm!
De heer ten Velde heeft top werk geleverd de jongens die de schuifpui geplaatst hebben waren heel vriendelijk en hebben goed werk afgeleverd ik ben er heel tevreden over .Met vriendelijke groet carla .
Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat u tevreden bent met de schuifpui en onze service. We geven de complimenten graag door aan het team.
Wij zijn super tevreden. Vanaf het eerste contact , de vakkundige organisatie , advies en voorbereiding door J. ten Velde tot en met de oplevering door twee verbazingwekkend snel en beleefde vakmensen. Door het ontzorgen en de netheid waren wij aangenaam verrast.
We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze service en dat alles naar wens is verlopen. Het is geweldig om te lezen dat jullie alles zo positief hebben ervaren.
Fijne afspraken vooraf kunnen maken Komen afspraken na Geen vooruitbetaling De uitvoerenders kwamen op tijd en waren harde werkers . Werkte hard en netjes door Waren beleefd . Volgende dag weer op tijd aanwezig , netjes gewerkt en opgeruimd Kozijnen en voordeur zijn prachtig In de middag gebeld door medewerkster hoe alles gegaan was . Service
Wat een positieve ervaring! Duidelijke afspraken en naleving daarvan maken het proces zoveel prettiger. Het is ook geweldig dat het team op tijd was en zo hard heeft gewerkt. Bedankt voor uw review!
The service was good from the beginning to the end. The montage team was excellent, did quick and clean work. The only thing is that they are quite busy, so sometimes need persistence to get in touch with them if you have a question.
Thank you for your positive review! We are glad that you are satisfied with our service and the work of our installation team. Thank you for your trust in us! Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en het werk van ons montageteam. Dank voor uw vertrouwen in ons!
Na verschillende offertes te hebben aangevraagd bij meerdere uitvoerders is mijn keuze, na het gesprek met JH ten Velde, gevallen op Axxent Kozijnen BV. Het gesprek met Jan was aangenaam, transparant en duidelijk. Na akkoord, hebben de monteurs Joeri en Emanuel keurig werk afgeleverd. Ze waren prettig in omgang, werkten hard en secuur en alles ging in overleg met mij voordat het geplaatst werd. Niks anders dan lof voor deze twee heren! Kortom, gezien het resultaat, totaalplaatje én positieve ervaringen met Jan, Joeri en Emanuel, zal ik dit bedrijf zeker aanraden voor het verbouwen van de woning!
Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad, zowel tijdens het gesprek met Jan-Herman als met het harde en secure werk van Joeri en Emanuel. Het is fijn om te weten dat je hun vakmanschap en zorgvuldige communicatie hebt gewaardeerd. We streven er altijd naar om transparant en klantgericht te werken, en het is fantastisch om te horen dat dit zo goed is overgekomen. Bedankt voor uw aanbeveling!
Josink Esweg 45
7545PN Enschede