Vanaf het eerste contact met Jan Herman van Axxent Nederland tot aan de oplevering van de schuifpui was geweldige ervaring. Na het eerste contact met Jan Herman, ontvingen wij al snel een offerte en kwam Jan Herman persoonlijk langs om deze toe te lichten. Hierna kwam er een monteur van Axxent langs om alles nauwkeurig in te meten. Demontage van de oude pui en montage van de nieuwe verliep soepel door de zeer kundige monteurs die stipt optijd om 7:30 uur begonnen en om 14:30 klaar waren en alles schoon achterlieten. Ik kan Axxent Nederland aan iedereen aanraden!
Na goed geadviseerd te zijn door Jan Herman ten Velde van Axxent, heb ik door dat bedrijf kunststof kozijnen met HR++ glas, horren en elektrisch te bedienen rolluiken laten monteren. Axxent heeft de kozijnen gefabriceerd van duurzaam materiaal (‘profielen’) van het Duitse topmerk Schüco met hang- en sluitwerk dat voldoet aan de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Alles is heel vakkundig gemonteerd. Pas na montage de rekening gekregen; geen aanbetaling vooraf hoeven doen.
Vakmannen aan het werk, we zijn er heel blij mee.
Na goed advies van Michel Huisman besloten wij om onze kozijnen te laten vervangen door Axxent. Offertetraject verliep soepel, plaatsing duurde wat langer maar goed, we hebben het ook over 9 kozijnen, rolluiken, lekdorpels, 2 deuren die ook nog eens wat oncourante maten hebben, horren en raamdecoratie, dus fabricage duurt dan gewoon even. Dinsdag 8 april zijn Joeri en Amanuel bij ons gestart met plaatsen en wat een enorme bikkels zijn die twee zeg, deze mannen hebben kneiterhard gewerkt en met grote precisie en vakkennis hebben zij ons huis voorzien van werkelijk prachtige kozijnen. Niets dan respect voor dit montageteam! Helaas waren de afstandbedieningen van de rolluiken niet meegeleverd en de horren ontbreken ook nog maar we gaan ervan uit dat deze a.s.a.p. worden geleverd zodat we deze pittige verbouwing ook met een goed gevoel af kunnen sluiten!
Kozijnen netjes geplaatst. En de monteurs beleefd,en werken zeer schoon en netjes.
Fijne harde werkers. Vakmensen. Gevolgd door Jan Herman ter Velde. Snelle offerte en een duidelijk verhaal. Komen hun afspraken na.
Wij hebben via Daniel Bartelink van axxent deuren en kozijnen onze prachtige kunststof kozijnen aangeschaft wij hebben een zeer prettige ervaring met deze verkoper en adviseur dat wij direct na het plaatsen van de beneden verdieping weer nieuwe kozijnen hebben laten bestellen voor de eerste verdieping. Onze dakkapellen zullen in de toekomst ook besteld worden via axxent. N1 kozijnen heeft bij ons de kozijnen geplaatst dit zijn echte vakmensen met verstand van zaken en werken keihard en heel schoon en nette afwerking. Voor de eerste verdieping zullen wij weer zaken doen met deze installateur van N1.
Vooraf goed advies en duidelijke afspraken. Ondanks een klein misverstand bij de begindatum (waarvoor excuses zijn gemaakt), het geheel (4 kozijnen, nieuwe deur, screens, horren) in twee dagen geplaatst. Alles mooi en goed afgewerkt, alles netjes achter gelaten. Kleine details als deurbel en huisnummer bordje weer terug plaatsen, de aansluiting van de electrische screens wat verlengen zonder te vragen werden zeer gewaardeerd. Twee vakbekwame jonge mannen die goed werk wilde afleveren. Onze complimenten voor hun.
Ze kwamen 9:00 met 3 man. Moesten in de keuken een kleine kozijn plaatsen met 2 ramen waarvan 1 combinatie van klap/kantel raam is + een deur naar de balkon. In de slaapkamer kozijn plus balkondeur. Hebben +/- 15:30 ( dè boel opgeruimd ) èn weer vertrokken. Zeer tevreden
Bedankt voor u positieve review! Fijn om te horen dat alles vlot en naar tevredenheid is verlopen. We wensen u veel plezier met de nieuwe kozijnen en deuren!
Jan Herman ten Velde heeft goed met ons meegedacht en zijn advies was waardevol. Bedrijf goed telefonisch bereikbaar.
"Bedankt voor u mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. We streven altijd naar de beste service en kwaliteit!
Mooie kozijnen, vriendelijke monteurs, en bij ons werden problemen netjes opgelost. Helemaal prima. Jan Herman ten Velde heeft ons goed en snel geholpen met de offerte, aanvraag en oplossingen.
Geweldig om te horen dat jullie tevreden zijn met de kozijnen en de service. We vinden het belangrijk om problemen snel en netjes op te lossen, dus fijn dat dit goed is verlopen. Bedankt voor jullie mooie review!
Van te voren zijn hele duidelijke afspraken gemaakt en daar hebben ze zich aan gehouden. Prettige en vakbekwame monteurs. Alles keurig opgeleverd.
Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit en service. Bedankt voor jullie mooie review!
Een jaar of 4 geleden hebben ze bij mijn huis in Enschede de hele 1e verdieping van kunststof kozijnen voorzien. Nu ik in De Bilt woon weer contact gezocht met Axxent. Dit keer voor kunststof kozijnen op de 1e verdieping, de beboeing van de dakgoten en de windveren. Wederom weer vakwerk geleverd. Prettig contact gehad over de mogelijkheden die ze te bieden hadden. De uitvoering was ook heel professioneel. Vriendelijke monteurs die heel netjes gewerkt hebben.
Bedankt voor jullie vertrouwen en deze mooie review! Wat geweldig dat jullie voor de tweede keer voor Axxent hebben gekozen. We zijn blij dat alles weer naar wens is verlopen en dat jullie tevreden zijn met het vakmanschap en de service.
Van het offerte traject tot en met het plaatsen van de kunststof kozijnen zijn we ontzettend tevreden. Wat ons wel is opgevallen dat de monteurs tot ‘s avonds laat aan het werk waren. Het ziet er fantastisch uit. Ook de Keje raamdecoratie is qua profielen in de ral 9001 geleverd. We zijn blij met onze keuze en zullen Axxent aanbevelen bij geïnteresseerden. Wij zijn bij jullie gekomen via vrienden.
We zijn ontzettend blij dat jullie tevreden zijn met de Schuco kozijnen en de Keje raamdecoratie. Fijn dat de monteurs zo hard hebben gewerkt om alles op tijd af te krijgen! Het doet ons goed om te horen dat jullie Axxent aanbevelen bij anderen. Bedankt voor het vertrouwen en het delen van jullie positieve ervaring!
Wij wonen midden in Amsterdam met alle werkzaamheden en oude krotten pandjes met slechte muren.. alles. Axxent heeft echt vakwerk geleverd, slim en snel gemonteerd, fijn contact en niet opdringerig, voelde me echt vrij om te bepalen en 1000% blij met het resultaat! Iedereen beveel ik AXXENT aan!
Mooi om te horen dat jullie zo tevreden zijn, ondanks de uitdagingen van de locatie. Ons team streeft altijd naar vakwerk en een fijne samenwerking, dus het doet ons goed dat dit zo wordt ervaren! Veel plezier met het prachtige resultaat en bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!
Vanaf moment 1 alle communicatie dik op orde door dit goede bedrijf. Wij zijn heel tevreden over hoe de werknemers te werk gaan, zowel qua slopen als weer opbouwen. Speciaal compliment aan Sander en Patrick die met zijn 2en in een week tijd onze hele woning hebben voorzien van nieuwe kozijnen. Nazorg en service is ook helemaal top. Wij Bevelen Axxent Kozijnen uit Enschede zeker aan!!
Bedankt voor deze mooie review! Fantastisch om te horen dat alles van begin tot eind naar tevredenheid is verlopen. We waarderen jullie vertrouwen en aanbeveling enorm. Geniet van jullie nieuwe kozijnen!
Deze week zijn er verschillende ramen met horren en zonwering en kunststof kozijnen bij ons geplaatst .Alles ging heel goed en werd binnen enkele uren geregeld. Wij zijn er heel vlij mer en kunnen Axxent van Herman ten Velde aan iedereen aanbevelen.
Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat jullie tevreden zijn met de nieuwe ramen, horren en zonwering. We wensen jullie er veel plezier mee! Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling!
Van offerte tot plaatsen van kozijnen allemaal perfect geregeld. Super snel een offerte en levering op afgesproken dag. Zelfs last minute te horen gekregen dat ze het in 1 dag zouden doen ipv 2. En dat lukte ook gewoon. Resultaat is prachtige kozijnen. Er moet nog een klein ding gebeuren, maar alle vertrouwen dat dit snel is gebeurd. Zeer prettig in communicatie!! Dank Jan Herman ten Velde
Geweldig om te horen dat alles naar wens is gegaan en dat het zelfs sneller kon dan verwacht! Dat laatste puntje maken we uiteraard snel in orde. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de nieuwe kozijnen!
Uitstekend ervaring van offertefase tot met nazorg. Kozijnen zijn op de van te voren afgesproken leverdtum gemonteerd door zeer ervaren en netjes werkende monteuren, die alles tot volle tevrdenheid hebben afgewerkt in goed overleg. Ook de nazorg was uitstekend, er waren een paar kleine dingen die gerectificeerd moesten woorden maar oook dat is zonder enige discussie recht getrkken naar volle tevredenheid. Zeer tevreden over geleverde diensten, een prima en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen, van de verkoeper tot de klantenservice doet men wat ze beloven. Zeer tevreden klant die van harte Axxent aanbeveelt.
Hartelijk dank voor uw fantastische review en uw vertrouwen in Axxent Nederland! Ons team werkt hard om kwaliteit en vakmanschap te leveren, en we waarderen uw complimenten over onze monteurs en klantenservice enorm. Fijn dat alles naar volle tevredenheid is afgerond!
Binnen twee dagen de eerste verdieping voor en achter en de twee dakkapellen voorzien van kunsstof kozijnen. Er is hard gewerkt door de mannen. Weinig pauze. We vonden het in eerste instantie lastig een keuze te maken tussen de verschillende typen kozijnen. Blij met het advies van Herman ten Velde. Inmeten ging vlot. Er was wat nawerk. Dat liet even op zich wachten maar ook dat is netjes afgehandeld. Niet afgeraffeld maar afgehandeld totdat wij tevreden waren. Wij zijn erg blij met het resultaat.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Axxent Nederland! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat en dat onze monteurs zo hard hebben gewerkt om alles in korte tijd te realiseren.
Deugdelijk voorbereiding qua maatvoering, montage en afwerking.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldige voorbereiding en een perfecte afwerking, fijn om te horen dat u dit zo heeft ervaren.
Oude dakkapel moest vervangen worden door een nieuwe......het gaf mij een hoop stress van jeetje wat gaat dat een puinzooi worden maar alles was zeer netjes gegaan ..... alles werd netjes opgeruimd! We hadden ook voor de tussenverdieping de achterzijde laten doen...douchraam is super mooi afgewerkt...er hoefde geen tegels af aan de binnenzijde en met het speciale sanitairglas geen gordijn meer nodig. Personeel was erg vriendelijk!
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We begrijpen dat het vervangen van een dakkapel stressvol kan zijn, maar het doet ons goed om te horen dat alles netjes en soepel is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in Axxent, en we wensen u veel plezier van uw vernieuwde woning!
We hadden ons aangemeld bij Solvari.NL. Jan Herman ten Velde van Axxent-kozijnen NL, had ons toen Benadert. We hebben een garagedeur een voordeur,en verder raamkozijnen, laten plaatsen, en dat alles perfect binnen 2 dagen. We zijn erg tevreden. Dank jullie wel.
Bedankt voor uw mooie woorden en vertrouwen in Axxent Nederland! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de plaatsing van uw garagedeur, voordeur en kozijnen. Geniet van uw vernieuwde woning!
Op ons verzoek hebben we vorige week een zgn onderhoudsbeurt laten doen voor met name de buitendeur en de raamkozijnen die ongeveer 10 jaar geleden door Axxent waren geïnstalleerd. Ik wil monteur Peter een compliment geven voor de professionele en vlotte wijze hoe hij weer de puntjes op de i heeft gezet. Ik denk dat wanneer een leerling-monteur regelmatig met hem zou meelopen veel van hem kan opsteken.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met de plaatsing van de garagedeur, voordeur en raamkozijnen. Ons team werkt er hard aan om topkwaliteit te leveren, en zulke positieve feedback betekent heel veel voor ons.
Mijn ervaring met AXXENT Is absoluut er g positief,afspraken worden stipt nagekomen,begeleiding door jan herman ten velde goed plaatsing van de kunstof kozijnen professioneel,afwerking ook keurig..Ja voor de volle 100% tevreden zeer aan te raden Met vr.groet A.Dekker
Bedankt voor deze fantastische review! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en het eindresultaat. We zijn blij dat de afspraken, begeleiding en plaatsing aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Hartelijk dank voor uw vertrouwen!"
Josink Esweg 45
7545PN Enschede