In januari zijn alle houten kozijnen van mijn woning vervangen door kunststofkozijnen. Daarnaast is er een nieuwe voordeur, een pui achter en een dakkapel geplaatst. De accountmanager kwam vrij snel langs voor een adviesgesprek. Hij heeft goed met mij meegedacht en mij uitstekend geïnformeerd en geadviseerd. De monteurs hebben hier in 5 dagen tijd perfect werk afgeleverd. Ook de service van Axxent is top, er moesten nog 2 afwerklatjes in de pui worden geplaatst, hiervoor is een servicemonteur binnen een week na de montage langsgeweest. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en zou zo weer voor Axxent kiezen.
Axxent heeft bij ons 2 dakkapellen, deuren en kozijnen geplaatst. Top producten, net personeel (Adnoun en Roland Adam) die vakkundig, schoon en top werk afgeleverd hebben. Alles volgens afspraak. Contact persoon Jan Herman ten Velde heeft alles perfect gecoordineerd en begeleid. Twee horren gaan nog nageleverd worden maar dat komt zeker ook goed. Blij met het fraaie resultaat!
Het eindresultaat is zeer goed en we zijn buitengewoon tevreden. Vooral de afwerking door Jos is prachtig geworden.
Ik ben erg tevreden over Axxent. Ze doen wat ze beloven, werken netjes, snel en accuraat. Plaatsing ging soepel en afwerking netjes. Slaapkamerkozijn en dakraam laten vervangen door kunststof. Eindelijk af van enkel glas en tocht op de slaapkamer. Mede dankzij een rolluik is het heerlijk slapen, vooral met de vorst die we nog kregen dit jaar. De inzethor was vergeten, maar is alsnog geleverd. Hierdoor was en wel een verschil in de factuur, maar dat is netjes door Axxent zelf betaald. Eén van de ruiten was beschadigd met een kras (tijdens vervoer/plaatsing). Ook deze is netjes vervangen voor een nieuwe. Ik kan andere mensen Axxent zeker aanbevelen en dat heb ik reeds gedaan bij de buren. Jan Herman ten Velde heeft verstand van zaken en is niet opdringerig. Klant bepaalt wanneer hij contact opneemt en er wordt niets opgedrongen. Voor de volgende klus ga ik zeker weer naar Axxent. Postema Zwolle
Kunststof Kozijnen en Hefschuifpui van Axxent Nederland in Enschede: zeer tevreden over de kwaliteit van het product, het bedrijf en de Pre- en After-Sales Service. Wij hebben bij 4 verschillende bedrijven offerte aangevraagd en wij kozen uiteindelijk voor Axxent Kozijnen Nederland in Enschede. Echt appels met appels vergelijkend lagen de prijzen niet ver uiteen, maar Axxent was nét goedkoper en voor de Duitse Schüco profielkwaliteit kiezen voelde goed. Naast een aantal huisbezoekjes van Jan Herman ten Velde, hebben wij hem ook in de showroom in Enschede bezocht om alle opties echt goed te kunnen vergelijken. Er zijn bij ons in Haarlem uiteindelijk geïnstalleerd: Schüco Corona Accent Serie CT70 “verdiept Hollands profiel” met Hout Verbindings Look (HVL) kunststof raamkozijnen en een dito hefschuifpui met aan de buitenzijde een houtstructuur van andere kleur dan aan de binnenzijde. Voorzien van HR++ Glas. Perfect isolerend en met goed en inbraakveilig politie keurmerk hang- en sluitwerk. Jan Herman ten Velde reageerde gedurende het hele keuze-, offerte- en levering-proces steeds bijzonder snel (ook af en toe in de avond en gedurende weekends) en hij heeft het proces inclusief onze aanpassingen geheel naar onze wens en in detail meedenkend heel fijn begeleid en uitgevoerd. De 4 monteurs waren niet alleen vakkundig en duidelijk ervaren met dit product, zij waren ook allemaal bijzonder prettig, aardig. Martin uit Duitsland, de anderen uit Polen: harde fijne werkers. Zo ook de vakkundige heer die hier e.e.a. kwam inmeten. Duits, exact werkend en vriendelijk. Alexander Blok in het backoffice verzorgde de planning en administratieve afhandeling vriendelijk en goed. Tevreden klanten dus, hier in Haarlem.
Na meerdere vertegenwoordigers van verschillende partijen over de vloer te hebben gehad, was Axxent de enige waar we ons geld aan wilde uitgeven. Geen poespas of verkooppraatjes, gewoon duidelijk en meedenkend. Zelfs toen de vertegenwoordiger de deur was uitgelopen, toch nog even teruggekomen omdat hij nog wat puntjes zag waar we misschien op moesten letten. Tijdens de verbouwing (van maar 4 dagen) werdt er weer goed op de details gelet en werden we netjes op de hoogte gehouden van alles. Einde van de dag alles netjes achtergelaten en even een update gegeven van de status. Wat bij elkaar heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat. We hebben gekozen voor schuco kozijnen, en aan de achterzijde van de woning is geen grote schuifdeur geplaatst. Het ziet er prachtig uit en de afwerking is mega strak! We wonen aan een doorgaande weg, maar horen bijna geen geluid meer van buiten, merk het ook gelijk in het stoken, warmte blijft lekker hangen. Er was in de bestelling wat mis gegaan maar dit wordt netjes nageleverd. Echt een aanrader!
Werkmannen hebben prima werk afgeleverd. Jammer genoeg wel wat vertraging. Dit is goed opgelost door Jan Herman ten Velde.
Wat ben ik blij dat ik door vrienden op jullie ben uitgekomen. Allereerst de contacten met de verkoper, rustig alles uitgelegd wat mogelijk is. En dan de scherpe offerte waar ik niet lang over hoefde na te denken. Na het inmeten had ik nog de keuze om zonder ekstra kosten de glaskeuze nog te wijzigen. En dan de week van plaatsing werd nagekomen. Na de plaatsing was er een kleinigheid wat ik graag anders had gezien, maar na een telefoontje werd dat de volgende dag al opgelost. Ik raad Axxent zeker bij andere aan . Mijn buren hebben al gezegd, dit wil ik ook en dat gaat zeker gebeuren . Veel sukces met jullie organisatie
Dinsdag 15 December 2020 is er aangevangen met de werkzaamheden. Ricardo en Michel deden de aftrap o.a. met de garage(deur) en de voordeur. Van Mustafa hadden we bij het zuivere inmeten al vernomen dat de voordeur het moeilijkste was. Deze uitdaging was voor vader en zoon echter peanuts. In combinatie met de keraliet noemen wij het een succes. De volgende dag stonden de badkamer en de daar bovenliggende zolderkamer op het program. Bij de badkamer te zien had ik er in beginsel een zwaar hoofd in. Goed advies is om er geduld mee te hebben. Uiteindelijk ziet het er strak uit. Ricardo was er de derde dag niet bij. Zijn plaats werd ingenomen door opa Gerrit. Deze vloog de ladder op alsof hij hier patent op had. Vroeger waste hij de ramen, nu timmerde hij ze eruit, als laatste redmiddel, als de oude kit halsstarrig was en erom vroeg. De laatste dag was aangebroken en er stonden opeens vier mannen voor de nieuwe voordeur. De garage werd nauwkeurig afgerond door Mustafa en Baris. Het keukenraam door opa en kleinzoon. Vervolgens werden de vensterbanken geplaatst en alles netjes afgewerkt. De horren en ventilatieroosters ontbraken natuurlijk niet. Tenslotte kitte Michel alles af. Echt nattevingerwerk en tenminste drie dagen laten drogen. De boeiboorden, om de garage voor en opzij en boven de raampartij bovenop de garage, niet vergeten. Die zijn mooi groen. Het werk, zoals afgesproken, uitgevoerd onder zorgvuldige begeleiding van Nick en Harold. Groetjes tot ziens en bedankt.
De verbouwing vond twee weken voor de kerstdagen plaats. Geen ideaal moment om de boel eens flink op z’n kop te zetten. Achteraf is het mij geweldig meegevallen. Binnen een week was het werk gedaan, terwijl ik eigenlijk geen moment in de kou heb gezeten. Er moesten in totaal 5 kozijnen worden vervangen door kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas. Maar natuurlijk gebeurde dat niet in een keer. Waar ’s morgens een oud kozijn werd verwijderd, daar was ‘s middags alweer een nieuw kozijn geplaatst. Dat was ook het geval met de nieuwe voordeur en de openslaande tuindeuren. De monteurs hebben werkelijk keihard gewerkt en gunden zich nauwelijks tijd om koffie te drinken. Adviseur Puck Analbers heeft het hele project van het begin tot het einde voorbereid en begeleid. Ook Puck verdient een geweldig compliment. Allereerst omdat ze erg goed kan luisteren, waardoor je precies krijgt wat je wilt. Vervolgens omdat ze eigenwijze klanten, zoals ik, heel subtiel voor verkeerde keuzes behoedt. En tot slot omdat ze werkelijk alles uit de kast haalt om het hele project volgens afspraak en planning te laten verlopen. Het huis heeft een complete facelift ondergaan en oogst veel complimenten van de buren. Voor mij is vooral belangrijk dat ik er lekker warm bijzit en de vliegtuigen van Schiphol nauwelijks meer hoor opstijgen.
In juni 2020 offerte getekend met Axxent voor plaatsen van kozijnen. In november zijn deze ingemeten. Ik moest er in die tijd helaas zelf achter aan zitten. Communicatie van uit Axxent is bij mij niet goed gelopen zoals normaal zou zijn. Dit hebben ze ook aangegeven naar mij toe. Kozijnen zijn nog niet geplaatst maar daar heb ik nu wel vertrouwen in dat het goed gaat komen.
Originele beoordeling
In juni 2020 offerte getekend met Axxent voor plaatsen van kozijnen. In november eindelijk ingemeten na dat ik er zelf over begon dat het allemaal erg lang vind duren. Nu inmiddels weer een maand verder en nog steeds niets vernomen. Communicatie met het bedrijf tot op heden zeer teleurstellend. Als ik er niet achter aan ga gebeurt er niets... Zal vast niet bij iedereen zo zijn maar na lezen van de reviews had ik veel beter verwacht. Al met al een mooie praat maar plaatsen tot op heden nog steeds niet.
Onlangs hebben wij de gehele voorzijde van ons huis laten voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en een nieuw boeiboord door Axxent. Alle werkzaamheden zijn volledig naar onze wensen uitgevoerd. Wij zijn van het begin af aan zeer prettig begeleid en voorgelicht door Rutger Haasjes. Na afloop van de werkzaamheden kwam hij nog eens langs om te zien of alles naar tevredenheid is verlopen. Ook complimenten aan het team Jos en Baris voor de uitvoering en medewerking. Mochten we in de toekomst nog verder uitbreiden met kunststof kozijnen, dan weten wij waar we moeten zijn.
Wat zijn wij blij met ons nieuwe kozijn met openslaande deuren. Hele verbetering, en de mannen die het geplaatst hebben werkten heel netjes en maakten het tussendoor regelmatig schoon. Goede offerte en communicatie over wanneer ze komen plaatsen. Top!
Erg tevreden over de plaatsing en het product zelf. Ik vond de communicatie met de vertegenwoordiger iets wat verwarrend. Hij gaf mij het idee dat er standaard meer in de prijs was in begrepen dan uiteindelijk zo was (Hoor en Hout verbinding look e.d). Dit zou iets transparanter kunnen.
Snel geplaatst en mooi aggewerkt
De gevels van ons gehele huis bestaan uit ramen en kozijnen (drie verdiepingen). Het was voor ons een flinke en lastige klus om kleur, profiel, hoeveelheid glas etc. uit te kiezen. Nick heeft ons hier goed in begeleid. Hij is een aantal keer bij ons thuis geweest, geen afspraak was teveel voor hem. Het plaatsen van de kozijnen verliep soms moeizaam vanwege de constructie van onze oude kozijnen. Mustafa, Stan en nog twer collega's draaide hier hun handen niet voor om. Ze hebben kei hard maar ook netjes gewerkt. Het zijn vriendelijke en gezellige mannen! Het afwerken van de kozijnen duurde wat langer dan verwacht door wederzijdse planning, maar ook dat werd tot in de puntjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe kozijnen! Ons huis is een echte eyecatcher in de straat.
Een prettige samenwerking met vakmensen!
Uw vertegenwoordiger is twee keer geweest. Een keer om de zaak te bekijken en een offerte op te stellen. De tweede keer om de offerte nog eens door te spreken. Naar aanleiding daarvan had ik nog wat vragen omdat er verschil van interpretatie was over de offerte. Ik zou snel per mail uitleg verkrijgen. Gebeurde niet, heb nog eens gebeld en gemaild mat de mededeling dat Axxent achter mij aan moest lopen en niet andersom.....Uiteindelijk ten lange leste tot een accoord gekomen met van jullie de zijde excuses "onderbezetting wegens zomervakantie en die en die dagen werkte ik niet". Tja. Verder prima werk geleverd door onze Poolse steun- en toeverlaten. Do vidzenija.
Vanaf de start t/m het eind, het was geweldig. Een prettige samenwerking met Nick, die overal snel en adequaat op reageert. We hebben het hele huis voorzien van nieuwe kozijnen en hebben de dakkapel laten upgraden. Alles ziet er weer als nieuw uit. Het montageteam, onder leiding van Mustafa was geweldig. Zeer harde werkers, die top kwaliteit afleveren. Alles is naar wens geplaatst.
Na een fijne start met bezoek aan huis van Puck Analbers van de verkoop, de goede uitleg van haar en de gezelligheid :) hebben we het Axxent laten plaatsen. Voorpui helemaal incl. voordeur en rolluiken en screen, achter alleen boven incl. rolluiken. Wij zijn zeer tevreden over het product en het personeel wat bij ons geweest is, zeer netjes gewerkt en vriendelijke mensen. Wij bevelen dit bedrijf zeer zeker aan!!! Ook de service monteur die naderhand nog de kierstand op de ramen kwam zetten is een vriendelijke man, al met al zijn wij erg blij met het resultaat. :)
Na lang zoeken uiteindelijk bij Axxent uitgekomen voor kunststof kozijnen. Vanaf begin tot eind goed contact gehad met Nick. Reageerde snel op vragen en heeft proces zeer zorgvuldig begeleidt. Tussentijds contact ook met andere als zeer prettig en professioneel ervaren. Op alles snelle reactie waar heldere afspraken worden gemaakt die ook meteen worden nagekomen. Ook over het montageteam onder leiding van Marcel niets dan lof. Echte vaklieden die iets moois afleveren. Het uiteindelijke resultaat heeft alle verwachtingen overtroffen. Woon aan drukke straat waarbij geluidoverlast het grootste probleem was. Nu met nieuwe kozijnen nergens meer last van. Ontzettend blij en tevreden met eindresultaat. Raad iedereen die opzoek is naar nieuwe kozijnen Axxent absoluut aan
Heel fijn geholpen, eerst het oriëntatie gesprek met Rutger, aardige meneer, totaal geen druk, eerlijk gesprek en gelijk een goed gevoel. Het plaatsen was ook goed en netjes, harde werkers en laten alles netjes achter. Achteraf miste er iets, geen probleem, werd netjes nageleverd. Ik zal axxent zeker aanbevelen!
Verkoper, zeer servicegericht, dacht mee en gaf uitstekend advies. Tijdens 2e gesprek alles nog eens doorgenomen en tijdlijnen besproken. Monteurs zagen kans om de bestaande panelen dusdanig netjes eruit te krijgen, dat ze hergebruikt kunnen worden. De nieuwe kozijnen werden vakkundig geplaatst. Zij werkten snel, efficiënt en netjes. Helemaal top.
Vorige maand zijn aan de voorzijde van onze woning nieuwe kozijnen geplaatst. Vier stuks in totaal. En later komt er in de nieuwe keuken nog een kozijn. Ze gingen snel (4 man sterk!) en netjes te werk. Schüco is topkwaliteit natuurlijk maar de monteurs hebben puik werk geleverd. Komend voorjaar de achterkant van onze woning, inc 2 deuren. Kijk er naar uit. Plus minder gehorig en betere isolatie. En een sjieke uitstraling. En zo fijn; Dat de ramen naar binnen openen, zodat je makkelijk het raam schoon kan maken. In het badkamerraam gelijk satijnglas laten plaatsen. Geen inkijk. Geen lelijke plakfolie. Ben erg blij met het geleverde werk.
De kwaliteit van de kozijnen en ramen is uitstekend, maar bij het opstellen van de offerte en de verdere afhandeling denken ze absoluut niet met je mee bij Axxent en communiceren ze minimaal. Wij hebben ons hele huis laten voorzien van nieuwe kozijnen, ramen, panelen en vensterbanken van Axxent. Tijdens het opstellen van de offerte hebben wij meerdere malen aangegeven dat de radiatoren die aan de bestaande panelen vastzitten moesten blijven en dat daar ook rekening mee gehouden moest worden bij het plaatsen van de vensterbanken. Wij vroegen toen ook of de radiatoren losgekoppeld moesten worden. Waarop wij het antwoord kregen "nee dat hoeft niet, daar werken de installateurs omheen" Op de dag dat de installateurs kwamen, was het eerste wat ze zeiden "de radiatoren moeten weg", dus wij dat regelen met stel en sprong, want je wil toch dat ze verder kunnen. Nadat de kozijnen en vensterbank geplaatst waren, bleken 2 radiatoren niet meer terug te passen, want de vensterbank was te laag geplaatst. Wij moeten nu nieuwe radiatoren kopen op die plekken. Ook kunnen de andere radiatoren niet teruggehangen worden, want je kan niet boren in panelen. Voor die radiatoren moeten we pootjes kopen. Daarnaast zijn er dingen tussen offerte en opdrachtbevestiging gewijzigd zonder dat duidelijk aan te geven. Zo waren de keralit planken ipv panelen aan de voor en achtergevel, naar enkel voorgevel veranderd, waren er ventilatieroosters is 1 kamer verdwenen en kwamen 2 opengaande ramen opeens niet meer met hor (we hadden afgesproken dat alle opengaande ramen een hor zouden krijgen) en zijn de kleuren van scharnieren nooit ter sprake gekomen (een deur had opeens grijze scharnieren terwijl de andere deuren witte hadden). Een aantal van deze issues zijn netjes opgelost door Axxent op ons verzoek, maar de meeste issues hadden überhaupt niet mogen plaatsvinden en hadden voorkomen kunnen worden als Axxent een beetje meedacht en beter communiceerde.
Originele beoordeling
Josink Esweg 45