Een aanrader voor uw kunstof kozijnen .

We zijn zeer tevreden over deze leverancier die buiten de perfecte kwaliteit ook net werk aflevert. We zijn superblij met onze nieuwe achterkant incl. openslaande deuren. Een echte aanrader als u toe bent aan kunststof kozijnen.

5 jaar geleden 2 kozijnen laten vervangen naar tevredenheid, om die reden nu opnieuw voor Axxent gekozen. Prachtige degelijke tuindeur geplaatst in een mum van tijd door 2 hardwerkende jongens met humor. Het proces dat eraan voorafgaat gaat, laat m.i. weinig ruimte voor fouten in het uitzoeken van een mooie oplossing. Eindelijk minder stoken en daarmee energielabel C!

Van A tot Z prima, fijn en goed geregeld!

Met verkoper goed en fijn contact waarbij het erg makkelijk communiceren was als er iets in het plan gewijzigd moest worden. In 5 dagen tijd werden alle kozijnen vervangen en afgewerkt. Harde en secure werkers! Na afloop was 1 klein dingetje niet meegeleverd. Binnen enkele weken werd ook dat opgelost! Kortom: aanrader op contact, bouwen, prijs!

Geweldig, harde werkers, goede service en uitleg.

Goede persoonlijke en prettige benadering door Rutger Haasjes.

Een goed gevoel van aankoop tot en met plaatsen kozijnen

Vanaf eerste contact met Axxent, de daarbij behorende aankoop gesprekken met Jan Herman een goed en veilig gevoel over de keuze voor Axxent voor kunststof kozijnen in mijn gehele huis. Het plaatsen nam 4 dagen in beslag en is dankzij monteur Michail rustig en netjes verlopen. Er werd elke keer gevraagd hoe ik de afwerking wilde en er werd advies gegeven zodat ik mij geen zorgen hoefde te maken over de afwerking. De laatste afwerkpuntjes zijn twee weken terug door monteur Peter goed afgehandeld. Bij de regen en storm van vorige week denk ik niet meer: "als het hout maar niet wegrot, dat wordt weer verven". Dat maakt leven in een huis vlakbij zee nog prettiger.

weten waar ze mee bezig zijn

heb twee kunststofkozijnen laten plaatsen waren s,morgens om 08.00 uur aanwezig en om 15.00 uur waren ze klaar. ben zeer tevreden ermee kan iedereen aanraden kunststofkozijnen te nemen hoef nl nooit meer te schilderen. axxent heeft professioneel personeel in dienst. TOPBEDRIJF.

Afspraak met Michiel gemaakt voor een totale renovatie van het huis kwam met ideeën en luisterde naar ideeën plan gemaakt en laten uitvoeren monteurs werkten zeer netjes en ruimde ook alles netjes weer op met andere woorden van begin tot eind alles super goed verlopen top bedrijf.

Het resultaat is prachtig

De samenwerking met de werklui verliep uitstekend, gezellige mannen, harde werkers die plezier hadden in hun werk. Ze werkten netjes, ruimden alles op. Schade aan hor werd soepel opgelost. Nog regelmatig contact gehad met Axxent, o.a. het na stellen van deuren en ramen gebeurde vrij snel. Kortom we zijn zeer tevreden met het resultaat.

In zes dagen compleet nieuw huis

Wij zijn blij met ons vernieuwde huis in Almere waar we al ruim 35 jaar wonen. Destijds nieuw gekocht. Nu lijkt het huis weer nieuw. Alle ramen en deuren en een geheel nieuwe tweede dakkapel op zolder met HR++ glas en overal plissee girdijnen zijn vakkundig onder leiding van 'team Ricardo' in 6 dagen geplaatst zonder overlast. Verkoper Rutger heeft ons ook op een vruendelijke wijze goede info gegeven in het aanschaftraject. 110% tevreden !

Zeer tevreden en een mooi product

Prettig bedrijf en medewerkers die meedenken met de ideeën die je zelf heb en uitgevoerd moeten worden. Goede voorlichting, nemen zaken goed met de klant door. Installatie op schema als afgesproken met deskundig personeel die netjes en schoon werken. Meteen na de installaie goede nazorg om de puntjes nog op de I te zetten voor wat betreft de uitvoering. Van het begin tot einde installatie alles goed geregeld.

In 3 delen het hele huis van kunststof voorzien. 3x perfect werk afgeleverd.

Axxent begin enkele jaren geleden met de benedenverdieping, daarna de bovenverdieping en als laatste de voordeur. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Begint bij de verkoper die gewoon geen praatjes heeft. Niet verkoopt wat ie niet kan verkopen. De monteurs werken netjes en snel. Maken af en toe een foutje en dat wordt op hele korte termijn opgelost. Bij de tweede keer een schade die een week later werd gerepareerd. Gewoon een goed bedrijf.

Een aanrader voor iedereen!!!!!

Geweldig zowel de eerste stap om tot een keuze te komen. De plaatsing gebeurde zeer correct. Alles werd netjes opgeruimd en aangeveegd. Voor dat geld krijg je zeer goede kwaliteit kunststof kozijnen en prachtig dik glas!!

Netjes gedaan

Goed geholpen en alles opgeruimd en meegenomen

Exelent

Op tijd geleverd Keurig afgeleverd Nieuwe ruit ivm met Bert Uitstekende service

vakmensen, tevreden

vriendelijke, rustige, deskundige monteurs. Ruimden alle rommel op. vakwerk geleverd

In mei heb ik (op 4 hoog) mijn volledige houten voorpui laten vervangen door een nieuw kunststof kozijn, door Axxent. Het contact met Axxent/Jan Herman verliep erg prettig. Snelle reactie en afhandeling. Alles is fantastisch geregeld mbt inmeten, opmaken offerte, bespreken van mogelijkheden, hoogwerker, afwerking en afvoeren van het oude kozijn. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en de werkzaamheden zijn in één dag uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!

Fantastisch bedrijf

Schuifpui, voordeur en kozijn laten vervangen. Alles wordt duidelijk verteld en de mogelijkheden besproken. De monteurs zijn vriendelijk en werken nauwkeurig. Alles gaat zorgvuldig en netjes. Zeker aan te bevelen.

Top bedrijf!

Wij hebben een Schuifpui besteld bij Axxent. Ze hebben de Schuifpui netjes op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. Daarnaast waren de monteurs erg profesioneel en netjes. Na alles te hebben geinstaleerd hebben ze al het afval netjes opgeruimd in de door hun geplaatste container. Tevens mochten wij de container gebruiken voor de verdere verbouwing van ons huis, hiervoor heeft het bedrijf niks extras gerekend. zij hebben aangegeven dat dit een extra service is van Axxent. Mocht je een kunstof schuifpui willen laten plaatsen dan raad ik je zeker aan om di bedrijf te benaderen en in te schakelen.

Vakmensen die netjes werken en goed werk afleveren

Daniël kwam bij mij thuis, vriendelijk en weet waar hij over praat. Geeft gelijk aan wat de mogelijkheden zijn en wat het kost. Definitieve offerte de dag erna al op de mail. De mannen die alles (schuifpui en voordeur met kozijn) werkte netjes, vriendelijk vertelde wat ze deden en wat ze de volgende dag allemaal nog zieden doen. Leverde goed werk nette afwerking. Schuifpui ziet er erg mooi uit loopt goed. Voordeur met kozijn ook netjes geplaatst en afgewerkt. Voordeur is na week wat gaan hangen. Besproken met Daniël tijdens de nacontrole en ook dit gaat opgelost worden. Service monteur zal langskomen om de deur opnieuw te stellen en ga ervan uit dat ook dit goed gaat komen. Prijs kwaliteit zoals het nu is helemaal goed.

Ze leveren zeer strak werk af.

Ze nemen de tijd voor je en ze geven je geen gevoel alsof je nummer bent. Het is een warm meegaand bedrijf, die snel en mooi afgewerkt werk levert. Wij zijn zeer tevreden en blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben.

Zeer tevreden met het eindresultaat.

Enthousiaste medewerkers, die in mijn geval een zeer goede klus hebben geklaard. In twee dagen tijd voor en achter, boven en onder voorzien van kunstofkozijnen en boegdelen met een keurige afwerking. In het bijzonder een extra compliment voor Michael die zeer vakkundig en meedenkend was.

Super bedrijf!

Na bij veel offertes te hebben opgevraagd, hebben we voor Axxent gekozen. Prima vakwerk en er wordt netjes gewerkt! We zijn superblij met het resultaat.

goed werk geleverd

In 1 dag de oude pui verwijderd en de mooie nieuwe geplaatst. Er is hard gewerkt door mannen die duidelijk plezier in hun werk hebben. Er is snel, vakkundig en erg netjes gewerkt. Ik ben heel erg tevreden over het contact en de service en erg blij met mijn nieuwe pui!

Snelle service

Roestige scharnier vervangen voor een nieuw exemplaar. Prima service

Uitstekende Service, matriaal en uitvoering met een nette prijs

Na meerdere offertes opgevraagd te hebben voor nieuwe kunstofkozijnen, heeft Sander me uitstekend geholpen met de uitleg en het maken van de offerte. Na Sander, zijn is er nog een collega langs geweest om alles na/in te meten. Eind mei zijn 2 en soms 3 gezellige mannen uit 1 familie langs geweest. Uitermate kundige en altijd bereid om even naar een juiste oplossing te kijken en te vinden. De kozijnen zien er goed uit. Binnenkort komen ze de puntjes op de i zetten. Maar dit zijn kleine niet storende dingen. Ook hier ben ik netjes van op de hoogte gebracht en heeft de planning al netjes contact opgenomen met me.

Josink Esweg 45

7545PN Enschede