goede presentatie en zeer goede vakmanschap met montage,en alle restafval netjes verwijderd zeer tevreden
mooi gemaakt, netjes achtergelaten, prettige monteurs
Tot op heden goed, we kunnen nog niet veel over zeggen want we hebben het kozijn nog maar net.
Vlot snel en netjes .
vakkundig werk. Verhouding prijs en uitgevoerde werk uitstekend.
Kozijn met voordeur geleverd en gemonteerd. Goede communicatie vooraf en achteraf. Prima monteur en netjes afgewerkt.
Prettig gesprek met Patrick, eigenlijk heb ik daardoor direct de knoop doorgehakt en gelijk besloten om de voordeur aan te kopen en te laten monteren.
Alles is erg duidelijk en goed verlopen. Alles ging in goed overleg en er werd rekening gehouden met onze wensen. Tijdens het monteren van de kozijnen werd er erg netjes op secuur gewerkt. Alles werd schoon en strak opgeleverd!
Werken netjes komen afspraken na en niet onbelangrijk komen netjes op tijd.
Correct personeel
Kwaliteit,netjes gemonteerd,aardige monteurs
adequaat gereageerd op mail met tekortkomingen na de eerste montagedag.
Goed product. Volgens afspraak geleverd en geplaatst.
De kozijnen zijn professioneel geplaatst ondanks de zeer afwijkende maten (3.6 mtr hoog) in een 150 jr oud pand Het montageteam had dit a.d.v. foto's zwaar onderschat maar hebben tot 22:00 doorgewerkt om het glas erin te krijgen. De volgende ochtend (vrije zaterdag) waren ze terug om het af te maken. Heel goed opgelost!! De twee dingetjes die in de fabriek niet mee waren gegeven zijn ook binnen een week alsnog keurig afgewerkt.
Vakkundig en vriendelijke monteurs, alles netjes afgewerkt. Heel blij met mijn nieuwe voordeur en renovatie van de dakkapel
Prettig gesprek met vertegenwoordiger Patrick en duidelijk uitleg over de mogelijkheden. Het meten van ramen kon op voor mij goed uitkomend vroeg tijdstip. Montage was in een dag geregeld, nette afwerking en alles voor zover mogelijk opgeruimd.
Goede afspraken en prima personeel
vriendelijk, enthousiast, goede kwaliteit, netjes. De werklui hebben al het afval meegenomen. Toppie.
Sympathieke vertegenwoordiger, goede prijsstelling, montageteam goed op elkaar ingespeeld en werkt netjes. De kozijnen zien er goed uit en de voordeur is een plaatje en sluit als een kluisdeur! Wij zijn zo tevreden dat inmiddels de volgende klus al is geboekt voor het voorjaar van 2018!
Na een wat hobbelige start , is er keihard gewerkt door het team wat uiteindelijk de kozijnen kwam plaatsen
Fijne vertegenwoordiger. Top monteurs. Zeer vriendelijk allemaal!
In alle opzichten positief. De kozijnen ogen prachtig en hebben een hoog isolerende waarden. Het materiaal verdioent het predikaat 'degelijk. Verder zijn wij zeer tevreden over de professionaliteit van het personeel, waarbij met met name de monteurs een pluim verdienen. Vriendelijk, ijverig, to-the-point, deskundig, precies werkend. Kortom: in alle opzichten alle lof.
Heel goed, prettig en duidelijk verhaal van de verkoper. Ook de monteurs waren snel en professioneel en netjes.
De vertegenwoordiger had op de offerte aangegeven dat de vensterbank niet van toepassing was, terwijl hadden aangegeven dat we die wel wilde hebben. Wij hadden dit voor het plaatsen niet opgemerkt, toch hebben we de vensterbank gekregen. Ondanks het verbeterpunt, zijn wij wel tevreden over het eindresultaat.
Josink Esweg 45
7545PN Enschede