We zijn dik tevreden met de manier van werken, de snelheid en de accuratie.
Goede uitleg van de vertegenwoordiger. sommige mondelinge afspraken bleken later niet op papier te staan maar werden toch nagekomen. zeer deskundige montage door de monteurs die rekening hielden met onze wensen.
Zeer vakkundig te woord gestaan door vertegenwoordiger. Luisterend oor voor wensen van de klant. Duidelijk opgebouwde offerte. Werk zeer snel en vakkundig uitgevoerd.
2 klasse monteurs die niet alleen deur en kozijn monteerde doch ook alles achter lieten zoals ze zijn binnen gekomen.netjes en schoon. zowel binnen als buiten.monteur pakt stofzuiger en reinigt de boel,klasse!!
ben ongelooflijk tevreden met mijn nieuwe raamkozijnen en gevel!! heb nog nooit iemand zo hard zien werken als de mannen die bij mij zijn geweest. niets pauze ze gaan aan een stuk door!!! petje af voor deze mannen!!! Ik geef daarom ook overal een 10 voor hoger kan helaas niet anders zouden ze dat zeker van me krijgen!!! ik kan AXXENT dan ook zeker aanraden, ik kom in de toekomst zeker weer bij jullie terug!! Hartstikke bedankt!!! TOPPERS. Groetjes Pieta.
Netjes en vakkundig installeert. Na het werk alles netjes opgeruimd geen rotzooi achtergelaten.
Zeer kundig gemonteerd. Ook het eerste contact is al prettig ervaren.
Prima vakwerk geleverd tegen een aantrekkelijke prijs
Zeer kundige en vriendelijke monteurs ( Eduard + Henk )
Het lijkt overdreven om voor alles de maximale score toe te kennen, echter het is meer dan verdient. Nu voor de 2e keer met de firma accent in zee gegaan om het project kunstof kozijnen en rolluiken af te maken en wederom is er top werk geleverd. Topkwaliteit materiaal en bijzonder vakkundig, efficiënt, snel en bovenal vriendelijke werklui die de hele klus (voorzijde vd onderverdieping) in 1 dag perfect geplaatst hebben en zorgvuldig van binnen en buiten hebben afgewerkt. Ook een dikke pluim voor de verkoper die ons ook nu weer een hele scherpe prijs kon bieden met een heldere offerte. Niks aanbetalen. Pas achteraf nadat je samen de boel hebt nagelopen hoef je het verschuldigde bedrag over te maken.
Zeer nette medewerkers die meedenken met de klanten en zeer netjes werken en afwerken. Kwaliteit van de materialen is zeer goed en de gemaakte afspreken werden prima nagekomen. Ook de nazorg was prima verzorgt en een mooie ervaring hoe het altijd zou moeten zijn. Klant is koning.
Wij hebben onlangs kunstof kozijnen laten zetten en keralit delen aan de voorkant van ons huis. Ziet er prachtig uit allemaal. Netjes afgewerkt. En zeer snel klaar. Binnen twee dagen was het af. Monteurs werken heel hard. Respect voor. Zeer tevreden en blij met het resultaat .
Het ging allemaal zeer voorspoedig en netjes
Goede, snelle communicatie. Goede, snelle en vakbekwame levering en montage
Het adviesgesprek was helder met een kundige verkoper. De productie/levering van de kozijnen ging heel snel, evenals het plaatsen. Men liet alles netjes achter en de garantie etc. lijkt goed te zijn.
we zijn bijzonder tevreden over de gang van zaken. de eerste kennismaking met de agent/vertegenwoordiger was plezierig en informatief. het verdere verloop, afspraak en montage, was heel snel. kortom we zijn tevreden.
Wij kennen dit bedrijf sinds 2013. In dat jaar de voorgevel op de begane grond en de dakkapel van kunststof laten voorzien en in 2015 de voorgevel op de 2e verdieping. Alles tot in de puntjes verzorgd, vooraf geen gezeik, achteraf geen gezeik. Nazorg zal wel perfect zijn. (was in ons geval niet nodig).
Goed verkoop beleid zeer snelle levering en perfecte montage totaalplaatje uitstekend.
Melding van een niet goed sluitende voorduer gedaan. Prima hersteld
Bij het bespreken van wat je wilt, wordt er heel goed mee gedacht en zijn er ideeën over en weer bedacht.
Vanaf eerste contact door vertegenwoordiger die aan de deur kwam tot en met de plaatsing van ons mooie nieuwe raam met kunsstof kozijn was de presentatie de communicatie en de uitvoering 100% goed. Duidelijke uitleg en offerte. Medewerkers van het bedrijf zijn vriendelijk en duidelijk en werken netjes. Achteraf betalen geeft ook een vertrouwd gevoel. Product is ook echt mooi en het geld waard. Als wij weer iets willen vernieuwen komen wij weer terug als klant bij Axxent! Een bedrijf waar ik van harte mondelinge reclame voor maakt.
Zeer plezierig en uiter mate geschikt bedrijf om mee te werken, komen alle afspraken na Misschien is dit de tweede keer dat ik de vragenlijst invul ben niet zeker van versturen eerste keer
Alles netjes afgewerkt voor een goede prijs.
Duidelijke offerte. Zeer meedenkend en netjes werkende montage medewerkers. netjes afgewerkt en vriendelijke prijs.
Josink Esweg 45
7545PN Enschede