Deze twee werknemers van Axxent daar mogen ze trots en zuinig op zijn. Mannen bedankt!!!

Ons eerste gesprek samen met Jan-Herman rond de tafel. Hij is heel duidelijk en correct naar ons toe en luistert naar onze wensen. Binnen een zeer korte tijd lag het plan op tafel. Zijn eerlijkheid dat ze het heel druk hebben dat het even kon duren waarderen wij enorm, zodat wij weer verder konden plannen met onze verbouwing als de kozijnen geplaatst waren. Zoals afgesproken in 6 dagen tijd waren onze oude kozijnen omgetoverd in kunststof kozijnen plus een dakkapel en het schuurtje. Alles mooi afgewerkt de twee Poolse werknemers van dit bedrijf zijn goed op elkaar ingespeeld, ruimen na hun werkdag alles op. Pauze houden!!! dit moesten ze bij ons anders bleven ze doorgaan. Wij bedanken dit top team en Jan voor het mooie resultaat René en Corina

Zeer deskundig en keurig werk afgeleverd

Alles is vanaf het begin zeer soepel verlopen. Zeer tevreden over de volgende punten: - Communicatie - Prijzen - Afspraken - Levertijd - Plaatsing - Nazorg Heldere eerlijke prijzen en je merkt vanaf het begin dat je te maken hebt met een zeer professioneel bedrijf. Wij hebben de achterste kozijnen laten vervangen en in drie dagen is er vakmanschap afgeleverd ook de monteurs zijn zeer vriendelijke mensen en luisteren naar je als je een vraag hebt Speciaal dank aan: Michel, Thomas en Rudi

Fantastisch

-Duidelijke afspraken vooraf over levering en plaatsing - klantvriendelijke benadering, goede uitleg, de heer Jan Herman ten Velde denkt met je mee, geeft adviezen Betaling niet vooraf naar na plaatsing Kwalitatief goed materiaal Fantastische plaatsing kozijnen en andere bijkomende werkzaamheden door vakbekwaam personeel (op tijd, sloopmateriaal wordt meegenomen en alles wordt opgeruimd en netjes achtergelaten.

Goede service, goed werk, geweldig product

Een heel prettig gesprek met René Kaiser gehad. Met vragen konden we altijd bij hem terecht. De levering was binnen de gestelde termijn. De plaatsing is helemaal goed gegaan. Harde werkers, aardige mensen. En het resultaat is geweldig. Helemaal top!

Nette communicatie, vriendelijke afwerking

Eerst 2 keer en prettig gesprek gehad. Ze zijn niet de goedkoopste, maar wel een alweer nette service. Wanneer wat niet klopte, maakten ze meteen een nieuwe afspraak en die komen ze na.

Prima service en goed advies

Hele woning gerenoveerd en voorzien van Schüco Living kunststof kozijnen. Super resultaat en prima medewerkers

Fantastisch

We hebben een aantal ramen en een dakkapel laten plaatsen door Axxent , allemaal andere teams maar iedereen fantastisch . werken netjes heel correct goeie /mooie afwerking beleeft en vriendelijk petje af voor de werklui

zeer tevreden met onze nieuwe deuren, kozijnen en dakkapellen

Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe deuren, kozijnen en dakkappelen die vorige week geplaatst zijn in 4 dagen tijd. Wij werden door Michel geholpen, hij was erg aardig en dacht mee hoe alles het beste kon. De monteurs werken hard en netjes , ruimen ook erg netjes alles op. De communicatie was soms wat lastig omdat zij geen Nederlands spraken (door corona geen Nederlandse collega erbij). In de keuken kwamen wij tot de conclusie dat er iets lelijk is afgewerkt, contact opgenomen en wordt nu as woensdag in orde gemaakt. wij hebben het gevoel dat wij in een nieuw huis wonen zijn erg tevreden.

Goede service voor en na de plaatsing.

Als de bestelling is gedaan dan wordt je op de hoogte gehouden wanneer de plaatsing gaat gebeuren. Bij vertraging wordt je netjes op de hoogte gehouden via de mail en 10 dagen van te voren krijg je een mail wanneer de plaatsing definitief gaat gebeuren. Wanneer de deur of raam geplaatst is wordt met de klant alles nagelopen of men tevreden is met het geleverde werk. Al het afval wordt door de werkers van AXXENT meegenomen en de werkplek zelf wordt netjes schoon achter gelaten.

Betrouwbaar.

Wij hebben onze ramen laten vervangen. Dat is nu in de winter duidelijk te merken. Het is een stuk makkelijker om het warm te krijgen in huis. Wij hadden contact met René Kaiser. Hij doet niet aan verkooppraatjes. Hij informeert transparant. Dat was prettig samenwerken

Wij zijn erg tevreden met de service van axxent. Hadden een vaste contactpersoon die we altijd konden bellen als er iets zou zijn. Komen bij je thuis om alles te bespreken. Ook na het plaatsen van het kozijn en de nieuwe voordeur kreeg ik gelijk een telefoontje om te vragen of we tevreden waren. Als er wel iets is komt er z.s.m iemand langs om het op te lossen.

Prima bedrijf

Verkoper Rene, de frontoffice en de 2 hardwerkende monteurs zijn vaklui. Vriendelijk en voorkomend.

Heel goed

Goede ervaring . Alles mooi afgewerkt .aardig personeel

Professioneel en betrouwbaar

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met het bedrijf Axxent. Wij zijn uiterst tevreden over de hoge kwaliteit van de kozijnen en het adviesgesprek welke wij hebben gehad met de charmante adviseur Sander. Hij heeft ons goed en professioneel geadviseerd en zijn erg blij met het resultaat

Goed bedrijf, mooie kozijnen en goed personeel.

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe kozijnen. Het personeel wat er werkt zijn wij ook erg tevreden over van het uitkiezen van de kozijnen tot de plaatsing van de kozijnen. Helaas verliep de communicatie soms niet helemaal goed, maar dit werd daarna weer opgepakt. Al met al een goed bedrijf met een goede service.

Heel tevreden

We wilden graag kozijnen en het bedrijf axxent kwam een offerte opmaken Michel was erg aardig en behulpzaam en denk met de klant mee nou planning gemaakt en na een paar maanden wachten was het zo ver Deze week is alles geplaats wat zijn we blij ermee zo mooi !!!! hele nette monteurs werken hard en erg netjes,we hadden ook hele goede communicatie met Michel . Maar alles is klaar op een paar kleine dingen na maar dat komt ook wel goed . Wij bevelen zeker dit bedrijf aan

prima service prima monteurs geen klachten

Na goed en kundig advies door rene kaiser een offerte laten maken voor kunst stof kozijnen rondom het huis incl. ramen met glas in lood en nieuwe achterdeur een flinke klus dus.De mannen zijn hier drie dagen alsmede de zaterdag morgen voor de laatste afwerking geweest. en niets dan lof voor de beide mannen van axxent harde werkers die er verstand van hadden. Wij zijn dik tevreden met de communicatie van het kantoor ,rene en de monteurs kan het dan ook iedereen aan raden. Hier dus een tevreden klant

Top bedrijf!!

Er is een paar weken terug nieuwe kozijnen bij Mij na lang afwachten geplaatst. Ik ben super blij met het resultaat ondanks lange levertijd. Ze zijn vakkundig en professioneel, klantvriendelijke bedrijf met scherpe prijs en top service! Ik raad ze echt aan!!!!!

We zijn tevreden.

We hebben door Axxent een schuifpui en een nieuw kunststof kozijn laten plaatsen. Steeds goed contact gehad met Michel de adviseur maar ook met de planning. De monteurs zijn heel relaxed in de omgang, ze werken netjes en snel, ze hebben verstand van zaken. Zelfs de rommel werd steeds tussendoor opgeruimd. Alles was in 1 dag geplaatst en de volgende dag werden de kleine dingen netjes afgewerkt, we zijn zeer tevreden.

Top bedrijf

Jan Herman heeft mij van begin tot eind goed geadviseerd en was goed bereikbaar. Ook de rest van de mannen prima om over de vloer te hebben. Er wordt netjes gewerkt en het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden! Geen twijfel, gewoon doen!

Het heeft even geduurd maar dan Heb je ook wat.

Wij hebben alle kozijnen en het glas werk laten vervangen door Axxent kunststof en Hr ++ Glas. Dat was een flinke klus. De tijd tussen het plaatsen van de order en de montage was door materiaal schaarste en corona fors. Maar uiteindelijk is de hele klus naar tevredenheid uitgevoerd. Ook het advies voorafgaand aan de bestelling. Was erg goed. Ik kreeg van ook buren te horen dat dat alles erg mooi was geworden. Inmiddels merken wij ook dat ons energie verbruik belangrijk minder is geworden en het comfort in huis is verbeterd.

2e Uitbreiding kozijnen aan woonhuis.

Na de 1e opdracht, de 2e natuurlijk gegund aan Axxent. Wederom is Nick Kanderos bij ons geweest om alles te bespreken. Communicatie is prima verlopen en de offerte was keurig op tijd. Voorwaarden, tekeningen goed bekeken. Kleine puntjes van aandacht aangebracht op de offerte en dat is ook goed bevonden. Wordt nog een keer na-gemeten en dat geeft ook vertrouwen. Dan is het wachten op productie van de kozijnen, dat duurde wat langer i.v.m. de wereldwijde kunststof problemen. Prima. Nu zijn er aan de voorzijde 2 grote kozijnen geplaatst met raamventilatie bovenzijde en 2 kleinere kozijnen achterzijde. Deze zijn in 2 dagen geplaatst zoals van te voren gemeld. De werklieden hebben hun best gedaan en alle rommel werd meegenomen. Alles ziet er weer strak uit. Top gedaan, dikke 9. (Kleine beschadigingen op de gestukte muren, heel eerlijk, kon ook niet anders). Werd nog na-gebeld of alles in orde is, keurig.

Alles wat mis kon gaan, ging mis

Wij hebben een bijzonder slechte ervaring met AXXENT Nederland. Van een professioneel bedrijf mag je verwachten dat het plaatsen van raamkozijnen, hun core business tenslotte, een soepel en geolied proces is. Niets is minder waar gebleken in ons geval. Het hele proces heeft 15 maanden geduurd, van september 2020 tot en met november 2021. Er is veel mis gegaan. Bij de opdrachtbevestiging wordt door ons geconstateerd dat bij 1 kozijn een verkeerde inmeting is gedaan. Vertraging tot gevolg. Begin mei 2020 het plaatsen van de kozijnen. AXXENT komt met de kozijnen voorrijden. Eerste vraag van de monteurs is het glas aangekomen? Nee dus. In de verwachting dat het glas nog afgeleverd zal worden gaat men alvast de bestaande kozijnen verwijderen. Na twee uur blijkt dat AXXENT geen glas besteld heeft. (als of je een auto koopt, maar er blijkt geen motor in te zitten). Nieuwe kozijnen worden met hout dicht gemaakt. Een week later wordt het werk afgemaakt, maar dan blijkt dat er geen hefboompjes meegeleverd. Ramen en deuren kunnen dus niet open en dicht. Hefboompjes worden na 3 weken geleverd (klantvriendelijk?) Lijst met restwerkzaamheden wordt opgesteld (medio mei). Screens, horren en plissés, afwerken bovenverdieping. Dit alles met de toezegging dat dit zo snel mogelijk wordt uitgevoerd als de bestelde screens in Almelo binnen zijn. Duidelijk is dat de screens half juni bij AXXENT zijn afgeleverd. Uitvoering blijft uit, irritatie groeit en je wordt geschoffeerd door een medewerker van de service afdeling. Uitvoering van deze werkzaamheden laat 5 maanden op zich wachten. Schandalig! Het bedrijf kenmerkt zich door een gebrekkige bedrijfsvoering, slechte interne en externe communicatie en met name de serviceafdeling heeft een grote “paarse krokodil” mentaliteit. Advies: ga niet met AXXENT in zee.

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi geleverd werk. Wel kan de communicatie beter.

Alles in het begin ging goed, van de eerste afspraken tot het ontvangen en tekenen van de offerte. Duurde wel lang allemaal, want we hebben ruim een jaar gewacht vanaf eerste offerte tot plaatsing. Maar dat kwam door problemen met levering. Daarna wel wat gedoe gehad. Er waren eerst geen vensterbanken geleverd, daarna hadden we niet de goede cilinders, daarna blijkt het op plekjes nog te tochten. Dit is of word wel allemaal opgelost omdat het tochten valt onder de garantie. Het is wel lastig communiceren als iets fout is gegaan, en helaas is de dame met wie ik de offerte heb doorgenomen niet meer aanwezig en niet alles stond goed in de offerte. Dus als tip wil ik wel meegeven dat je goed alle details ook in de offerte controleert. Nu na wat gedoe krijgen we wel het glas in matglas wat wij graag wilden dus eind goed al goed.

Duidelijk verhaal, afspraken duidelijk

Een tijd geleden hebben wij kozijnen laten plaatsen door Axxent. Jan Herman heeft ons voorzien van goed advies. De afspraken waren duidelijk en de levering volgens plan. Zeer tevreden over de afwerking.

Josink Esweg 45

7545PN Enschede