Wij hebben goede ervaringen met Schüco kozijnen die Axxent levert. Wij zijn klantvriendelijk geholpen.
Prima vakwerk geleverd. Luisteren naar wat je wensen zijn en voeren die ook echt uit. Goed geïnformeerd door Jan Herman ten Velde. Bij ons thuis alles doorgenomen en daarop acties ondernomen. Heeft ons op de hoogte gehouden en nog geïnformeerd of alles naar wens is verlopen. We willen de volgende klus ook weer door Axxent uit laten voeren . Bedankt Axxent en Jan Herman ten Velde.
Mijn huis volledig van kunststof kozijnen laten voorzien door Axxent Zeer kundig en snel maar vooral netjes werk geleverd, paar kleine puntjes maar werd meteen opgelost door Nick
Ik ben zeer tevreden over axxent het begon al met de vertegenwoordiger. Jan Herman ten Velde gaf goed advies over het product plaatsing is afgehandeld volgens afspraak het enige wat voor sommige vervelend kan zijn is dat de monteurs geen Nederlands spraken maar voor de rest werken ze snel en goed en laten het netjes achter het traject heeft wel wat lang geduurd maar dat kwam door het slecht kunnen leveren van kunstof algemeen maar daar kan de firma axxent ook niets aan doen. Ik zou met een volgende opdracht zeker weer bij axxent uitkomen.
Ben bij het afsluiten zeer goed geholpen door Jan Herman ten Velde. Uitstellen i.v.m corona vac 8 maanden was geen probleem. Nu 1week geleden geplaats. Ben zeer tevreden over de afwerking
Wij kijken terug op een zeer plezierige samenwerking in voorbereiding, planning, uitvoering en nazorg. Kleine aandachtspunten kunnen laagdrempelig neergelegd worden bij het bedrijf, reactie volgt ook snel en kleine afwerkingswerkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd.
Bij aanvraag van de kozijnen ben ik goed geholpen door Jan Herman. Na de aanvraag heb jij alles in werking gezet na mijn akkoord op de offerte. Het plaatsen gebeurde dik een jaar later met een ploeg je van 2 man en die waren 1,5 dag bezig geweest met plaatsen en afwerken van 5 kozijnen met ramen. Zeer blij met het eind resultaat
Een tijd geleden hebben wij al onze kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen en een groot dakkapel laten plaatsen. Wij zijn er nog steeds super blij mee.Alles werk nog naar behoren.Ze hebben alles super professioneel aangepakt en communicatie wat top. wij zouden iedereen axxent aanraden en ook voor de zonwering trouwens.
Professioneel bedrijf! Wij hebben een 2-delige schuifpui met kunststof kozijnen en HR ++ glas aangeschaft. Als je een vraag hebt dan zijn ze bereikbaar. Prettige ervaring met de verkoper en heel benaderbaar. Denkt ook mee met de klant. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. In verband met materiaal schaarste hebben ze hier ook netjes een bericht over gestuurd met de melding dat het eventueel wat langer kan duren. De montage is vlot verlopen. Stonden om 7.30 op de stoep en om 13.00 was het al af en konden we lekker genieten van onze nieuwe schuifpui. Zeer tevreden, Aanrader!
Wij hebben 2 jaar geleden onze complete woning inclusief aanbouw voorzien van nieuwe beglazing en kunstof kozijnen, wij hebben uiteindelijk gekozen voor axxent Nederland en hier geen spijt van gehad! Oude kozijnen zijn netjes afgevoerd en er is geen enkel spoor van schade of afval achter gebleven! Kortom zeer tevreden!
Levering volgens afspraak en voor een goed prijs. Supermooie materialen, en ontzettend goede en strakke afwerking zowel binnen als buitenshuis. Zeer vriendelijke medewerkers zowel bij verkoop als bij plaatsing. Goed contact met contactpersoon. Enorme aanrader!!
Na eerdere mindere ervaringen bij andere bedrijven, via een collega uitgekomen bij Axxent voor het plaatsen van een schuifpui en een schuurdeur. Vanaf het eerste contactmoment met Axxent voelde het goed. Bij thuisbezoek van Daniel Bartelink van Axxent geen gladde verkooppraatjes maar een heldere en zorgvuldige uitleg gekregen van de opties en de mogelijkheden. Daniel heeft verstand van zaken en heeft bij een tweede huisbezoek nog een keer alles doorgenomen voordat de order definitief wordt geplaatst. Daarna is het hele traject soepel verlopen. De twee monteurs hebben echt schitterend werk afgeleverd en hebben erg netjes en zorgvuldig gewerkt. De betaling kan bij Axxent achteraf. Daarnaast mag bij restwerk nog een percentage van de totaalsom worden achtergehouden. Bij ons is nog wat restwerk in verband met cilinders en een ruit die nog vervangen moeten worden. Alle vertrouwen in dat dit goedkomt. Al met al een bedrijf waar je met een gerust hart in zee kan gaan.
Wij hebben eerder een schuifpui laten plaatsen, alles van de vertegenwoordiger tm het plaatsen super netjes geregeld en nu we de dakkapel en kozijnen willen laten doen weer alles keurig geregeld door onze contact persoon .Ik zeg een dikke 10.
Goed voorgelicht en samen met medewerker Axxent gekeken wat mijn wensen en mogelijkheden waren. De plaatsing verliep vlot en keurig. Vakkundige heren die wisten wat ze deden. En keurig alles achtergelaten. De mannen hebben zelfs de trap geveegd! De kozijnen/ramen zijn prachtig!
Na diverse offertes te hebben opgevraagd kwam Axxent daar voor mij als beste uit. Daniel nam bij zijn eerste bezoek meteen een voorbeeld mee van hoe het kozijn eruit zou komen te zien en dat sprak mij meteen aan. Hoewel de klus uiteindelijk nog even op zich liet wachten (door Covid) en er soms kleine communicatiestoornisjes waren, veroorzaakt door de drukke tijden, is de klus uiteindelijk heel goed en vakkundig uitgevoerd, met daarbij de complimenten voor de hoofdmonteur Jos, die alles heel netjes heeft afgewerkt. Na de klus meteen weer gebeld door Daniel om te vragen of alles tot tevredenheid is uitgevoerd. Nog een paar kleine puntjes op de welbekende i en dan is het helemaal afgerond. Axxent is een bedrijf met een hele goede prijs / kwaliteitverhouding.
Vriendelijk en eerlijke vertegenwoordiger die kennis heeft van de kunststof kozijnen en deuren. Neemt alle tijd voor je. Ook de plaatsing van onze kozijnen en deuren (boven en beneden, voor en achter) zijn met alle zorg en preciezie geplaatst en gemonteerd. Nette werkmannen die alles keurig netjes opruimen en achterlaten. Echte vakmensen. Dit bedrijf is een echte aanrader voor diegene die mooie kunststof kozijnen en deuren wilt hebben.
Ondanks de restricties eh drukte mbt corona. Mooie schuifpui. Goed en snel geplaatst. Jan herman 2 x geweest om alles kort te sluiten. Dank daarvoor
Ben geholpen door Nick Kandaros met de offerte. Alles liep/loopt vlekkenloos. Nick is er altijd voor al je vragen. Zeer tevreden over eindresultaat. Inmiddels een tweede opdracht geplaatst en reeds afgeleverd. Al met al goed bedrijf die met je meedenkt.
Onze order was voor twee kozijnen en buiten afwerking van twee dakkapellen. Aanvankelijk waren er twee dagen gepland in April. Na de eerste twee dagen moest er nog heel veel gebeuren. Dakpannen waren niet teruggeplaatst al wisten ze (de planning) niet wanneer de volgende afspraak zou zijn. Ik moest de regenpijp zelf opnieuw bevestigen aan de dakkapel. Een ruit viel tijdens de installatie tegen de muur waardoor er een grote gat in de muur ontstond en overal veel kleine stukjes glas in huis. De ruit was dus tijdelijk bedekt met kunsstof. Meer dan twee weken later stond er weer een halve dag gepland (om alles af te maken) Op die dag waren de monteurs weer (Stan en Stan) 3 uur aanwezig waarbij alleen de binnenafwerking van twee kozijnen werd afgemaakt. Op 10 juni, (meer dan twee maanden vanaf de eerste afspraak) waren de laatste afwerkingen aan de dakkapel gedaan en de ruit gemonteerd door oa. Erik en was het dus weer mogelijk om de kamer te gebruiken. Twee keer heb ik een verkeerde factuur ontvangen en onze inzet horren waren niet besteld zoals vermeld in de order van januari. De inzethorren waren pas gelewerd op dinsdag 21 juni. Communicatie met Jan Herman was slecht en soms kreeg ik geen reactie van hem. Ik moest ook veel bellen met de service afdeling omdat ik dat niet via Jan Herman kon regelen. Uit mijn ervaring blijkt dat er weinig tot geen communicatie was tussen de monteurs en planning anders had het niet meer dan 2 maanden geduurd. Alles werkt en ziet er goed uit daarom 1.5 ster, voor de rest (planning, communicatie en wachttijd) vond ik het heel slecht.
Traject van 1e afspraak tot aan plaatsing kozijnen duurde met 7 maanden enigszins lang. Plaatsing gebeurde heel snel, op 1 dag. Naderhand nog wat kleine afwerkingen verricht. Kozijnen zien er netjes uit.
Snel en vakkundig. Medewerkers zijn vakkundig en werken zeer netjes. Ruimen alles netjes op als zij klaar zijn. Ben zeer tevreden.
Door de drukte iets langer moeten wachten maar dat was zeer de moeite waard. Een ouder huis met de uitstraling van een nieuwbouwwoning dankzij het plaatsen van kunststofkozijnen
Goede contacten en afspraken met prettige verkoper, Sander Woud. Na eerst in 2020 een schuifpui tot volle tevredenheid te hebben vervangen, in 2021 de voordeur en de gehele bovenverdieping inb. dakkapel en windveren laten vervangen door Schüco kunststof kozijnen en Keralit platen. Ramen zijn voorzien van HR ++-isolerend glas. De voordeur sluit als een kluis en is net als de openslaande achterdeuren inbraak beveiligd en uiteindelijk voorzien van dezelfde cilindersloten. Erg handig: 1 sleutel voor beide in- en uitgangen! Puntje van aandacht: betere planning. Bij het inplannen van de montageafspraak moeten wel alle goederen geleverd zijn en ook de juiste cilindersloten besteld worden. De oplevering ging door tijdgebrek wat te snel, dus moest er achteraf nog het e.e.a. afgewerkt worden, maar dat is i.o.o. allemaal goed gekomen. Heel prettig: de hulp van dit bedrijf bij het aanvragen van isolatiesubsidie, ook al zijn de verplichte 2e isolatiemaatregelen niet door dit bedrijf verzorgd. Super service!
Dec 2020 besteld, helaas moeten wij +- 10 maanden wachten tot de schuifpui en raam aan de voorkant geplaatst kan worden hebben. Over de kwaliteit kan ik helaas nog niets zeggen.
Na meerdere offertes te hebben ontvangen heb ik gekozen vor Axxent. Vanaf het eerste contact met René Kaiser kan ik alleen maar positief zijn. Het montageteam heeft keurig werk geleverd. De oude aluminium pui eruit gehaald en de nieuwe geplaatst. De ombouw van 3 sleutels naar 1 sleutel (cilinder) heeft iets langer geduurd door corona maar, alles in overleg, zijn ze vervangen naar 1 cilinder en 1 sleutel zodat we voor alle toegang 1 sleutel kunnen gebruiken. We genieten van de nieuwe schuifpui!
Josink Esweg 45
7545PN Enschede