Geweldig mooi en werkt netjes.

Niet geheel onbelangrijk. Het is fijn om meindert in je huis te hebben. Denkt met je mee en gaat voor het meest praktische en het mooiste. Zijn erg tevreden. Werkt netjes en het resultaat mag er wezen. Hij komt gelukkig nog een keer terug voor nog een raam.

Alles is perfect

Zeer kundig te werk gegaan .uiterst tevreden over het resultaat. Zal u aanraden bij mensen die overwegen om een dakraam te nemen.

Dakraam snel en goed geplaatst

Mijn nieuw bestelde dakraam werd al vrij snel geleverd en een paar weken later door Meindert goed, vakkundig en snel geplaatst. Binnen een paar uurtjes zat het dakraam er al in. Ik maakte me vooraf wat zorgen omdat ik het raam, samen met mijn zoon, niet naar boven kreeg door het nauwe trapgat. Meindert was daar echter op voorbereid en hees het (grote / buitenste gedeelte) gewoon met een touw buitenom naar binnen. De zolderkamer met dakraam ziet er weer prima uit!

netjes gewerkt

Heel goed geplaats en vakkundig

Amicaal

Prettig in de omgang weet waar hij over praat. Passie voor zijn vak.

Vakkundig van één slecht raam naar twee nieuwe. super gedaan!

Meindert is een vakman met plezier in zijn werk, dat merk je aan alles. Blij met onze mooie nieuwe dakramen!

Prima gewerkt, vakman!

Tuimelraam en hoe geplaatst. Netjes gewerkt , lekker relaxed en iemand die zijn vak verstaat!

In 1 woord geweldig!

Super dienst geleverd! Vriendelijke man met veel kennis van het vak! Goeie service en geweldig resultaat!

Uiteindelijk goed werk geleverd.

We hadden eind januari een afspraak staan voor het plaatsen van 3 dakramen. Deze werden netjes op tijd geleverd. Helaas kwam door een ongelukje van de beste man te vervallen. Gelukkig was een nieuwe afspraak in februari. Hier gooide het weer roet in het eten, oftewel sneeuw. 25 maart zijn de dakramen geplaatst. Dit ging zeer rap en netjes. Helaas kwam de beste man erachter dat het horgordijn niet meer geplaatst kon worden. We hadden geen ruimte. Gelukkig komt hier een oplossing voor. Het gordijn wordt door Velux teruggenomen, ook al is het een poosje terug dat ze hebben geleverd, of hij kan dit bij een volgende klant installeren. Dit horen we nog. Gelukkig kon het verduisteringsgordijn wel worden geplaatst. Het probleem had voorkomen kunnen worden als men eerst ter plaatse komt kijken en dan pas materiaal bestellen. Echter werkt het hier niet zo. Alles gebeurt via mail of Whatsapp contact of bellen. Pas op de dag van plaatsing ontmoet je elkaar. Nu hopelijk geen last meer van lekkages en dat is het allerbelangrijkst.

Super netjes en snel een een super resultaat ik ben een erg tevreden klant

Goed advies en snel en secuur. Meneer werkt alles netjes af.

Uitstekend vakwerk

Echte vakman maakt goed en net werk Zorgvuldigheid klantvriendelijk

Betrouwbare vakman die goed werk leverd

Zal zeker bij iemand anders aanbevelen

Niks mis mee

Heel even dreigden de dakramen niet op tijd binnen te komen, maar op de dag van montage zelf, voordat Meindert Kap er was werden ze geleverd. Vakkundig zijn onze oude dakramen door hem vervangen door nieuwe en netjes afgewerkt. Aanbod om te helpen sloeg hij vriendelijk af, want hij is gewend alleen te werken en dat bevalt hem het beste. Voor een volgende dakraam klus bel ik 'm weer.

Geweldig vakman en Geweldig werk gedaan. Ben zeer tevreden.Zeker zou ik deze vakman aanbevolen

Ik heb alsof 3 dakramen laten platsen.Resultat is prachtig en prijs ook niet de de duurste. Betrouwbaar en goed werk.Aardig en vriendelijke man. Hij komt op afspraken na en levert goed werk.Zeker aanraden.

Goed en snel gedaan.

Professioneel materiaal. Alleen niet zo schone werker. Maar het was ook wel heel slecht weer.

Snel en vakkundig

Werkzaamheden netjes uitgevoerd voor een goede prijs.

Heel goed

Snel gedaan en heel netjes

Vakmanschap

Fantastisch geholpen met een nieuw dakraam.

Helemaal top !!

Wij hebben echt een super ervaring gehad met Meindert. Hij neemt ook echt de tijd voor zijn werk en leverd alles keurig af. Helemaal tevreden !!!

Vakman

Hij weet wat hij doet en doet zijn werk goed en netjes.

Prima vakman!

Meindert heeft twee dakramen geplaatst en we zijn zeer tevreden met het resultaat.

Prima advies gegeven en goed werk geleverd

Prettige manier van werken. Heldere offerte en omschrijving uitvoering werkzaamheden. Wel nog een kritische noot: de werkplek niet bepaald schoon achter gelaten en afval in de tuin laten liggen.

Snelle plaatsing van het raam, dank je Meindert!!

Supernetjes vervangen

Meindert heeft onze 35 jaar oude Velux supernetjes vervangen. We zijn er heel blij mij. Heel vriendelijke man!

Helemaal tevreden!

Alles volgens afspraak verlopen en supergezellig.

vd Waalsweg 34

3241ME Middelharnis