Betrouwbare vakman

Goede communicatie en goed werk afgeleverd!

Mooi werk geleverd.

Meindert heeft bij ons naar alle tevredenheid een dakraam geplaats. Denk ook mee om het tot een mooi geheel te maken.

Ik ben helemaal tevreden met de Dakraamman in alle opzichten.

Dakraamman heeft z'n zaakjes helemaal voor elkaar. Snelle reactie op offerte aanvraag. Houdt prima contact, scherpe prijs en komt z'n afspraken helemaal na. Kortom een aanrader!

Komt na wat hij beloofd, rustige man, levert goed werk.

Meindert levert goed werk en is duidelijk in de communicatie. Hij komt na wat hij beloofd. Wat ook prettig is, is dat hij overlegt, voordat de ramen geplaatst worden. Ruimt de rommel op. Is al jaar en dag een specialist in het plaatsen van ramen.

In een woord geweldig.

Keurig en volgens afspraak de ramen gemonteerd.

Plaatsing van dakramen is perfect verlopen

De dakraamman werkt snel en netjes. De plaatsing en afwerking is keurig. De afspraken die van tevoren waren gemaakt zijn prima nagekomen.

Goed en keurig geplaatst

Meindert heeft 2 dakramen geplaatst en heeft dat heel netjes en keurig gedaan. We zijn er heel er blij mee. We overwegen nu nog om Meindert toch rolluiken te laten plaatsen.

Vakkundige plaatsing in prettige sfeer.

“De Dakraamman” weet precies waar hij mee bezig is. De prijs zou wat lager mogen zijn. Maar beter een iets hogere prijs en daarvoor vakwerk.

Op en top vriendelijke vakman

Meindert heeft bij ons 3 dakramen vervangen voor kunststof dakramen met rolluiken. Eindresultaat is super en voor een redelijke prijs. Vakman 1e klas.

Prima ervaring

De ramen zijn netjes geplaatst, je krijgt waar je voor betaald en dat zit wel goed.

Goede service, snelle plaatsing en perfect afgeleverd. Top

Vakwerk

Vakkundig geplaatst maar inhangen raam moet met 2 personen gebeuren. Lastig als je alleen werkt! Ramen zijn te zwaar om alleen in te hangen. Verder snel en goed geplaatst.

Fijn dat er nog vakmanschap,klantvriendelijkheid met een fijne dosis humor bestaat. Vanaf begin tot eind naar volle tevredenheid ons probleem opgelost. Dank.

Gewoon goed!

Op tijd Netjes Vakman

Er is veel aandacht besteed aan de plaatsing

Tweedehands Velux ramen gekocht, die geplaatst zijn door Meindert. Hij heeft er veel aandacht aan besteed om de ramen te plaatsen en het netjes af te werken. Ramen zien er goed uit.

Plaatsing uitstekend alleen keuze van merk is goed opletten!

zit er als gegoten in alleen jammer en dat is bijna niet te zien bij het invullen van de online offertetool dat je uitgaat dat je een Velux dakraam krijgt maar het blijkt een Winstar met minder assessoires terwijl Velux ontzettend veel mogelijkheden heeft

Levert vakwerk!

Goede prijs, goed werk

Met afstand de beste prijs. Daarbij is Meindert een heel aardige gast die snel en goed werkt, zeker een aanrader!

Super netjes gewerkt

2 nieuwe dakramen laten plaatsen kunstof op zolder in oud huis we zijn er erg blij mee. Meindert is echt een een dakraam monteur met veel ervaring kan je ook zien

Communicatie en kwaliteit geweldig

Meindert is een zeer ervaren vakman, volgens mij zelfs meer dan 30 jaar, dit was voor ons een van de punten waarom we voor de dakraamman hebben gekozen. Dankzij Meindert krijgen wij inzicht in de andere topmerken en na duidelijk overleg is alles op de dag zelf netjes verlopen volgens afspraak. Ook voor vragen na het ontvangen van de offerte stond hij ons netjes te woord en beantwoorden onze vragen als een vakman! De Dakraamman is al bij veel van onze kennissen en familie geweest en wij raden hem dan ook zeker aan!

Vervangen 2 dakramen

Alles volgens planning uitgevoerd, goed, snel en netjes. Ook gelijk de verduistergordijnen gemonteerd. We zijn tevreden.

Communicatie is een drama.

Deze man is best wel technisch maar heeft heel slecht tot niet overlegd met mij terwijl ik teveel op hem vertrouwd heb. Het was moeilijk om contact met hem te krijgen als t proces loopt. Daardoor ontstaat er “ruis” op wat belangrijk is om te bespreken. Wij wilden een velum dakraam in ons dak hebben en nu zit er een ander (minder) merk in voor dezelfde prijs! Terwijl meneer pretendeert alsof hij van Velux is (op zijn bus) en in Velux kleding loopt. Ook de prijs is achteraf misschien nog wel duurder als de concurrentie. Voor ons nooit meer ... !

Zeer tevreden!

Snelle reactie, transparant en duidelijk, afspraak is afspraak. Daarnaast ook erg vriendelijk, top!

Mooie ramen voor een redelijke prijs

We zijn zeer te vreden over de kwaliteit van de ramen..

goed,snel en netjes gewerkt.

vd Waalsweg 34

3241ME Middelharnis