Aardig meneer, snel en netjes geplaatst. Netjes afgewerkt. Zeer tevreden
Hai Melanie Bedankt voor review voor plaatsen dakraam Groet Meindert Kap
Snel en mooi en keurig dakraam geplaatst.. zou ik zeker aanraden
Hai Agnieszka Bedankt voor geven review voor plaatsen 3 dakramen Groet Meindert Kap
Een prettige ervaring, met duidelijke communicatie vooraf. Evt vragen werden vlot beantwoord. Drie grote dakramen/kozijnen geplaatst in een middag tijd. We hadden zelf al de nieuwe ramen op de 1e en 2e verdieping gezet, maar Meindert hielp wel de oude ramen naar beneden te sjouwen. Verder werkte hij snel, vrijwel zonder hulp en nauwkeurig. Alles zit er weer strak in. Leuk detail voor Meindert was om een raam te vervangen wat hij er zelf 26 jaar geleden in had gezet :) Fijn om een vakman zo te zien genieten van zijn werkzaamheden!
Hai Anja Bedankt voor geven review voor plaatsen van 3 dakramen Groet Meindert Kap
vriendelijke monteur, ondanks de regen vrolijk een niet raam geplaatst.
Goede ervaring met Meindert! Nette man, denkt met de klant mee. Ruimt netjes op. Werkt goed door. Al een volgende afspraak gepland voor een dakraam!
Meindert was ruim op tijd. Alles werd netjes afgedekt en het werk was zo gepiept.
Snel en goed gewerkt!
Meindert heeft goed en snel mijn dakraam vervangen tussen 2 buitjes in. Ik ben er blij mee. Nog een keer terug voor het plisse hor.
Vriendelijke man, werkt netjes, snelle reactie per mail en keurig op tijd.
De vakman weet waar die het over heeft. De oude dakramen zeer netjes verwijdert en afgevoerd naar buiten. Nieuwe dakramen geplaatst, alles nauwkeurig nagelaten en heel netjes weggewerkt. Vriendelijk overkomen en toegankelijk Oprecht en vakkundig.
alles liep soepel op de dag van plaatsing. Zoals afgesproken waren de dakramen en toebehoren al eerder aangeleverd en deze zelf naar zolder gebracht en klaargezet en alleen 2 minuten geholpen met het dakraam erin tillen (stond ook in offerte)! De afstemming van aflevering met de toeleverancier zou beter kunnen, want dat liep niet heel soepel. Ja je moet dus zelf even de grote puindelen opruimen, maar dat staat ook in de offerte en Meindert werkt verder netjes en heeft niet voor niets al bijna 5000 dakramen geplaatst!
Bijzonder prettig in de omgang, weet wat er gedaan moet worden. Kwalitatief zeer sterk.
Dakraam werd op de afgesproken datum keurig geplaatst. Zeer vlot en kundig! Netjes afgewerkt. Enige verbeterpunt is met name de communicatie per email vooraf. Een aantal keer geen reactie gehad op mijn vragen.
Twee dakramen laten vervangen. Alles zelf klaar gezet en na vier uur waren beide dakramen vervangen en afgewerkt door Kap Kapel B.V Prijs was OK
Zeer kundig/ervaren, duidelijk met afspraken.
De klus is goed geklaard. De reactie op mijn vraag voor het plaatsen van een dakraam kwam heel snel binnen. Blij met de geboden service!
Zowel in de offerte, voorbereiding en uitvoering was alles in orde. Op de dag van montage prettig samengewerkt aan twee Velux ramen.
Vakwerk!
Super goede ervaring
2 velux ramen gekocht bij hem wat een advies had eerst verkeerde keus gemaakt . Maar Meindert kwam echt met het Advies en zitten er werkelijk super netjes ingezet Wij zijn erg tevreden een dikke 10
Meindert Kap heeft verstand van werk goed netjes gedaan helemaal top
Ik heb een zeer goede ervaring met Meindert Kap die goed samen werkt met ZWN Daktechniek. Hij komt persoonlijk thuis alles bekijken, geeft advies wat wel en niet kan en zorgt daarna voor het regelen van de vergunning en zet de opdrachten door voor het uitmeten van de dakkapellen en de verbouwing van de zolder. Na twee keer uitstellen voor het plaatsen van de dakkapellen (ivm slecht weer), heb ik twee mooie dakkapellen en 3 extra slaapkamers op de zoderverdieping gekregen.
Hai Anouk bedankt voor je reactie en veel plezier van de nieuwe zolder Meindert Kap
Hai Jacco Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en plezier en woongenot van de nieuwe dakkapel Meindert Kap
Men komt na wat er wordt gezegd. Niets op aan te merken.
Hai Cees Bedankt voor je reactie Meindert Kap