Makkelijk contact, Snel geregeld. Vriendelijke man. Dakraam was snel geplaatst.

Geweldig netjes gewerkt

Precies volgens afspraak verlopen netjes gewerkt, helemaal tevreden

Een professionele vakman die voortvarend te week gaat.

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de persoon die ze heeft uitgevoerd. Ik zou hem zeker aanbevelen in mijn kennissenkring.

Nette man goed gewerkt netjes gewerkt zeer blij mee!!

Supersnel en super netjes

Oude velux vervangen door een nieuwe kunststof versie. Meindert was erg snel in het monteren (in 2,5 uur was alles gedaan) en op een nieuw raam na is er eigenlijk geen verschil te zien. Ziet er top uit

Meindert is een vakman

Dakraam geplaatst en super mooi afgewerkt

Goed!

Kundig en nog gezellig ook!

Netjes. Snel, professioneel

Heel kort: perfect geleverd, perfect afgewerkt!!

Super!

Wij zaten al maanden te wachten op dakramen via een andere leverancier. Toen dat contact werd afgebroken zijn we bij Meindert uitgekomen en hij heeft het zeer snel en vakkundig voor ons georganiseerd. Heel blij met onze mooie nieuwe dakramen.

Wederom weer top

Meindert geniet van zijn werk en dat komt terug in de kwaliteit. Snel en conform de afspraken.

Goede service Vriendelijk en goed Ps kunt u mij de afsluitende faktuur nog eens opsturen naar. [email protected]

Meindert is iemand met passie voor zijn vak. Werkt vlot en resultaat mag er zijn!

Wat een topper!

Duidelijke communicatie vooraf, werd geluisterd naar onze wensen, goede prijzen. Dakramen zijn in 1 dag geplaatst, het is vakkundig gedaan! Vriendelijke man die hard en netjes werkt, absoluut een aanrader.

Prima verlopen. Was keurig op tijd, zeer tevreden.

Goed en ook gezellig!

Alles is perfect verlopen! Beter dan dit is niet mogelijk! Ben super blij.

Snelle service, uitstekend resultaat!

Monteur was rond de afgesproken tijd hier en heeft het oude, helemaal verroeste dakraam verwijderd en daarna keurig afgewerkt een nieuw raam geplaatst!

Prima!

Mooi afgewerkt en ziet er goed uit. Alweer voor het vijfde dakraam langsgeweest!

Snel, goed, gezellig en betaalbaar, top!

Zie bovenstaande

Vertrouwd te veel op eevaring

De dakraamman gaat prat op zijn ervaring waarin hij aangeeft al meer dan 5000 dakramen te hebben geplaatst. Dat schept vertrouwen. Maar de dakraamman is een beetje te veel gaan vertrouwen op zijn ervaring waardoor zijn week routine wordt en er geen aandacht meer is voor de afspraken in de offerte. Vergeet 3 belangrijke details die zijn overeengekomen in de offerte waarvan er een nog net op tijd is hersteld. De andere nemen we maar voor lief en het laatste is na 3 weken nog niet uitgevoerd en er is ook nog geen nieuwe afspraak terwijl daar al meerdere keren op is aangestuurd. Eigenlijk moet je thuis zijn bij het uitvoeren van de klus om hem te herinneren aan de afspraken in de offerte. Nu is het maar de vraag of en wanneer de klus wordt afgemaakt.

Bekwame vakspecialist en goede prijs kwaliteit verhouding

De Dakraamman is een echte vakspecialist, werkt snel, netjes en secure. Alle afspraken zijn nagekomen en conform offerte opgeleverd. Het plaatsen van de dakramen is op de afgesproken datum uitgevoerd. Was binnen een paar uur klaar. We zijn heel tevreden en blij met extra lichtinval en ventilatie op zolder.

Netjes gewerkt en heel vakkundig.We zijn heel blij de verrichten werkzaamheden.

Vakman

Snel en vakkundig geplaatst en dat voor een conforme prijs

Meindert heeft echt een topprestatie geleverd en je kunt echt zien dat hij meer dan 35 jaar ervaring heeft, wat is onze zolder en slaapkamer veranderd echt heel erg fijn. Vanaf het moment van de offerte aanvraag was er een heldere communicatie. De dakramen en accessoires mooi geinstalleerd en zelfs het afval meegenomen. Meindert we zien je binnenkort weer in de straat als de overburen aan de beurt zijn. Absolute aanrader.

Uitstekende vakman die zich bovendien houdt aan de gemaakte afspraken.

De heer Meindert Kap werkt goed en snel en levert een fraai eindproduct, Zijn werkwijze en vakkundige opstelling hebben ertoe geleid dat deze vakman met grote overtuiging kan worden aanbevolen aan potentiele clienten.

vd Waalsweg 34

3241ME Middelharnis