alles goed verlopen

Alles goed verlopen

Raam snel en goed geplaatst

Raam al van tevoren laten bezorgen, snel en mooi afgewerkt

Vakman in hart en nieren.

Zeer fijne man die erg netjes werk afleverd.

Hele mooie dakramen en keurig gemonteerd

Meindert, bedankt voor het vakwerk wat je bij ons hebt afgeleverd. We zijn heel blij met onze 3 nieuwe dakramen!

Keurig werk afgeleverd

De ervaring van Mijndert spat eraf. Keurige scherpe offerte, dakramen worden thuis geleverd en op de dag van afspraak wordt raam of ramen geplaatst. Wel 1 tip aan Meindert: Laat even van te voren weten hoe laat je er verwacht te zijn.

Mooi dakraam en heel netjes gemonteerd

Blij met ons nieuwe dakraam wat netjes volgens afspraak is gemonteerd. Goede service

Vakman en fijne persoonlijkheid

Vakwerk. Komt afspraken na.

Wat een verbetering!

Dakraam in mijn zoon zijn kamer vervangen. Ziet er meteen heel anders uit. Snel gewerkt. Binnenkort maar een afspraak maken voor het raam aan de andere kant!

Snel. Netjes. Volgens afspraak. Top!

Alles helemaal volgens afspraak verlopen. Zolderraam zit er netjes en snel in Geen negatieve verrassingen Mooi werk

Keurig werk afgeleverd!

Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe dakraam, het werd keurig netjes gemonteerd. Bedankt Meindert!

Duidelijke afspraken, snelle levering en uitstekende plaatsing.

Een echte veteraan in het vak Jaren ervaring is duidelijk te merken!

Prima werk geleverd.

Alles keurig volgens afspraak.

De plaatsing cq vervanging ging erg snel. Mindert werkt keihard en gaat achter elkaar door. Alles is keurig netjes afgewerkt en we zijn heel tevreden. Een dingetje wil ik wel opmerken en dat is dat de afrekening 62 euro hoger uitviel dan de offerte. Ik kwam hier net pas achter maar mogelijk is dit een foutje of zie ik zelf iets over het hoofd.

Prima en netjes gewerkt.

Eerder al goede ervaring opgedaan met de Dakraamman. Altijd op tijd en goed en net werk afgeleverd. Ook bij een probleempje met een raam staat hij voor je klaar.

Vakman

In onze nieuwbouwwoning binnen 1 dag 2 dakramen prachtig geplaatst. Ook op het nakomen van afspraken kun je rekenen. Kortom heel zorgvuldig en professioneel! Zeker een aanbeveling waard voor deze vakman.

Aardige man die zijn afspraken nakomt. Raam is deskundig en snel gemonteerd. En alles is netjes achtergelaten. Kortom, wij zijn tevreden en raden De Dakraamman ook aan anderen aan.

Prima, geregeld volgens afspraak

Prima contact, komt afspraken na, snelle montage

Keurig

Prettige ervaring, nette installatie en afwerking

Hij kwam netjes op tijd, net werk geleverd en het dakraam zat er met een pasr uurtjes al in!

Ben zeer tevreden met het resultaat. Werk is zoals afgesproken gedaan. Dakraamman is een aanraden voor al u klussen.

Uitstekende service

Hele fijne ervaring gehad met Meindert. Hij weet duidelijk waar hij met bezig is en heeft ons Velux raam 3 in 1 heel netjes geplaatst. Tijdens het plaatsen nog overleg gehad qua afwerking. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en kunnen het iedereen aanbevelen om de dakraamman in de arm te nemen voor het plaatsen van een dakraam. Nogmaals; meindert bedankt!

Hele fijne man Werkt keurig netjes Heeft geen haast Leg alles goed uit Ook wat de rekening betrefd

Topkwaliteit

Meindert werkt heel zorgvuldig en komt na wat hij afspreekt! Super tevreden over Ij kwaliteiten en vakmanschap.

Snel en vakkundig

Snelle vakkundige montage. Ook de bestelling en levering prima geregeld.

Goede prijs-kwaliteit,

Ik vond het een beetje spannend omdat De Dakraamman niet vooraf in komt meten, dat moet je zelf doen maar alles is super netjes geplaatst en gemaakte afspraken zijn nagekomen! Blij met het resultaat!

vd Waalsweg 34

3241ME Middelharnis