goede begeleiding

geweldig

perfect geholpen

Ik was met spoed op zoek naar een rollator rugsteun die moeilijk te krijgen was. Gebeld en de steun werd dezelfde dag nog verzonden. Klasse.

Nuttig veblijf dankzij goede begeleiding en vriendelijke verzorging.

Slechts 6 dagen in revalidatiecentrum verbleven maar daar wel de nodige vaardigheden ontwikkeld om weer thuis te kunnen functioneren. Dank aan de fysiotherapie voor hun goede begeleiding en aan de overige staff voor met name adequate medische verzorging.

Geweldig goed product en super snelle levering

Geweldig goed product en super snelle levering

Service gericht

Voor mijn zoon had ik een rolstoel nodig. Na bezorging bleek de rolstoel niet goed te werken en deels defect. Na een fijn telefoongesprek is het gelukt om dezelfde dag de rolstoel nog om te wisselen met een goed exemplaar. Dit vind ik echt top en service gericht!

snel geleverd

snel geleverd, goede kwaliteit, duidelijke beschrijving

prima geregeld Allemaal

prettig en vakkundig geholpen

Fantastisch!

Alles werkelijk alles ging soepel,makkelijk en vriendelijk, goede bezorgen en ophaler Echt dikke pluim... Voor iedereen

Snel en prettige man die alles leverde!

Na aanvraag was een dag later alles in huis, echt geweldig! Ook maakte de man die het leverde er een prettige ervaring van. 1 kleine tip is misschien om een inbussleutel mee te nemen zodat de voetsteunen direct verzet kunnen worden. Super service!

Goede snelle Service

Snelle levering vriendelijk Contact

prima, houden zich aan afspraak

Zeer tevreden.

We zijn zeer tevreden, er wordt mee gedacht en de mensen zijn vriendelijk.

Perfect verzorgd

Alles goed gegaan

Erg fijn

Even bellen en het is geregeld

Snelle levering, goede producten

Na 1 dag al de spullen geleverd. Fijne rolstoel en douchekruk. Ik ben er blij mee

Blij dat het hulpmiddel al zo snel bezorgd kom worden.

Heel fijn dat het hulpmiddel bezorgd kom worden en ook gelijk gebruikt kon worden.

Snel en efficient

Telefoon gesprek duidelijk en snel Bezorging snel en demonstratie rolstoel duidelijk

Goede quality

Een goede scootmobiel geleverd

Geweldig!

Ik ben enorm blij dat ik deze keuze gemaakt heb zodat ik voldoende rust kon nemen voor mijn bevalling.

gewoon goed

snelle afwikkeling geen gezeur vlotte leverantie

M

Toegankelijke website en prima service

Binnen 24 geleverd. Product voldoet aan beschrijving en verwachting

Snelle levering door een klantvriendelijke medewerker/ bezorger……

Overzichtelijk aanbod, snelle vriendelijke service, fijne producten

Snel en accuraat

Magnesiumstraat 7