Goede afspraak, goede service.

Goede afspraak. Heuppakket is prima, goede service.

Snelle correcte levering

Makkelijk bestellen voor een mooie prijs.

Een duidelijk goede service

Een goede service met duidelijke informatie alles netjes uitgelegd.

Ging alles perfect

vriendelijk mense

het bed was de dag er na al heel fijne mensen wat alles goed uit legde en alles op de plaats

Snelle levering

Wij hadden een spoedgeval en alles werd binnen 2 uren geleverd.

Prima producten, snel en vriendelijk geleverd

Nav mijn heupoperatie een aantal hulpmiddelen via Medicura geleend. Deze voldoen allemaal prima. De levering was op het afgesproken tijdstip door een zeer vriendelijke en kundige medewerker.

Kwaliteit

Goed verstelbaar, links handig en kwaliteit

Vriendelijk en goed geholpen

Heel duidelijk vriendelijk en begripvol ook nog meedenken je zou zeggen dit is te gek.nu zeker ,Super te Gek zeer positief

Uitstekende dienstverlening

Zelf nadat ik bij het bestellen een foutje had gemaakt werd dat meteen opgelost. Hartelijk dank.

Goede ervaring

Binnen de aangegeven tijd en bezorger gaf nog extra uitleg.

Alles makkelijk!

De aanvraag was eenvoudig in te vullen, de verzending was op tijd en alles zat in een handige doos.

Mijn bestelling had ik de dag erna al in huis

heel goed

Prima service en super snelle levering

snelle levering

besteld 2 dagen later in huis

Super vriendelijk en zorgvuldige uitleg.

Heel slecht

Nooit meer bestellen

contact is goed. er wordt geluisterd naar de antwoorden die gegeven worden.

Super goede support bij het aanvragen van de zorgproducten en goede installatie

Conform afspraak een bedlegerig pakket besteld die vervolgens de volgende dag al geleverd en geinstalleerd werd, met uitleg. Super. Het contact vooraf met Medicura verliep soepel en duidelijk. Verder niks op aan te merken.

Fantastisch

Echt een hele goede en fijne ervaring

Bezorger kwam niet op afgesproken tijd

Ik hoorde van buren dat ze het busje al om 10 uur s ochtend zagen, terwijl tussen 14 en 15 was afgesproken Ik was zoals van tevoren gemeld om 10 uur niet thuis Bezorger heeft hulpmiddel buitenshuis achter gelaten

Klantvriendelijk, deskundig, snelle levering

Hoog laagbed netjes bezorgd en op tijd. Aardige mannen. Maar later na heupoperatie ook goed telefonisch advies. Tevreden.

Informatief en betrouwbaar

Goede informatie en betrouwbaar in het maken van een afspraak voor het afleveren van een rolstoel op een ander adres dan mijn woonadres.

Snelle en goede service

Website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Medicura heeft een groot assortiment en je kunt makkelijk aangeven wat je nodig hebt. Fijn dat je zelf kunt aangeven wat de gewenste bezorgdag en/of tijd is, geeft veel vrijheid.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert