Weinig aandacht bij levering

De toekenning van de zorgverzekeraar was al lang binnen maar niet doorgestuurd naar Medicura. Toen ik belde zijn ze er meteen achteraan gegaan en kon de stoel de week erna geleverd worden! Levering was matig. Tijd klopte niet zoals de avond van tevoren gemeld. Stoel binnen gezet zonder enige uitleg. Stoel stond zo laag afgesteld dat de paal op de vloer stond en diepe krassen heeft gemaakt in de vloer. Kostte veel moeite om dit te veranderen.

Snel bezorgd en kwaliteit bevalt goed

Ronduit Uitstekend in ALLES.

Alles wat ik nodig moest gaan gebruiken betreft Steunkousen en hulpmiddelen voor het aan en uitdoen was voorhanden en of werd snel besteld en geleverd. Ook de douchestoel in leen 26 weken gratis vanwege mijn heupoperatie werd keurig de volgende dag aan huis geleverd met uitleg.

Is goed

Altijd vriendelijke medewerkers aan de telefoon die je helpen.

Bestelling en Levering leenrolstoel verliep soepel.

goed meedenken met de vragen , en actieve adviesen.

Fantastisch.

Perfect personeel. Heel hartelijk dank.

Op en top.

Ze hebben alles wat je nodig hebt.

Correcte bedrijf

Op tijd geleverd

zie hieronder

Geholpen door een deskundige en bevlogen medewerkster

Alles geleverd en gehaald op afgesproken tijdens, super geregeld.

Mooi op tijd bezorgd.

De spulletjes komen netjes verpakt binnen. En worden netjes geplaatst

Levering was prima

Gemakkelijk te regelen en netjes volgens afspraak bezorgd. Erg fijn! De hulpmiddelen moeten over een aantal weken terug maar verwacht ook daar geen moeite mee.

gewoon goed

de spullen snel geleverd

Prima op tijd, prima service

Verder geen commentaar

Punctueel, goede uitleg, plezierige levering

Wij zijn goed tevreden

Goede communicatie Duidelijk Snelle levering

Uitstekende service en een prima bed

Netjes en vakkundig geïnstalleerd

Levering liep niet zo goed

Er zouden 3 hulpmiddelen geleverd worden vlak voor het weekend vlak voor ontslag bij de revalidatie. Er werd er 1 geleverd. Na een tel werd het 2e geleverd. Het douchkrukje ben ik zelf gaan halen

Aflevering perfekt

De bestelling verliep moeizaam. Het was lastig op de website te zien of ik een "linkse" of "rechtse" tafel nodig had. . Ook bij navraag via de mail bleek het advies niet juist gegeven. Daarbij duurde langer dan aangegeven voor het product geleverd werd. De bezorging maakte echter alles weer goed. Hoewel in eerste instantie het product niet juist was, en in tweede instantie niet goed in elkaar zat, werd goed meegedacht, het product meteen weer mee terug genomen en daarna wel op korte termijn een andere bedtafel gebracht..

Word netjes op tijd bezorgd en vriendelijk

Goed advies

Goede service en betaalbare kwaliteit

Super goed

Super vriendelijk en snelle service

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert