Geweldig.

Zeer behulpzaam en snelle levering.

Snelle bezorging

Snelle en adequate bezorging van benogdheden! Fijn dat alles direct met. Er Kerri g geregeld wordt

Snel en efficiënt

Na een order te hebben geplaatst kreeg ik al snel een telefoontje wanneer ze konden leveren. Zowel de bezorger als de klantenservice is erg vriendelijk. Elders negatieve ervaringen

Precies wat mijn moeder nodig had.

Mijn moeder miste de fixatieklem van haar rollator. Medicura leverde snel een nieuwe. Dit was in een reguliere winkel niet gelukt.

Snelle bezorging en nette mensen

Goede service maar slecht bereikbaar

Wat mij betreft eigenlijk een dikke 5 sterren, goede service en prijs kwaliteit verhouding. Helaas telefonisch erg slecht bereikbaar. Lange wachtrijen. Maar verder echt toppers!

Geweldig!

Fijne service, duidelijke uitleg, hele vriendelijke mijnheer die alles op kwam bouwen en wat het allerbelangrijkste was, onze moeder heeft geslapen als een roosje!

Super service

Onze eerste keer dat we gebruik hiervan maken. Maar zeker geen spijt ervan. Snelle service, goede uitleg door vriendelijke jongeman die hem bezorgde.

Spullen online besteld, op de gewenste datum netjes afgeleverd

Zo makkelijk

Makkelijk en alles in het assortiment

Duidelijk aanbod online. Goede levering. Wel had voor levering iets eerder gecommuniceerd kunnen worden qua levertijd.

vlot geholpen

Doordat ik mijn knieschijf heb gebroken, toch maar om een rolstoel gevraagd. Deze werd de volgende dag netjes thuisbezorgd

Makkelijke site waarop je veel informatie vind, en het is makkelijk te bestellen. Voor zowel het lenen van artikelen en het kopen van artikelen. Levering is snel, vriendelijk personeel.

Jammer

Alles zat los

Heel makkelijk online spullen te lenen en wordt gratis en stipt geleverd op eventueel ander adres dan adres van verzekerde. Ook retourneren met ophalen op gewenste datum geen enkel probleem. Super goede service!

Snelle levering

Snelle levering (in een uithoek van het land!) en een prima leenproduct.

Behulpzame, meedenkende telefoniste, Snelle levering

Vriendelijke behulpzame meedenkende telefoniste. Snelle levering.

Geen sterren waardig

We hebben een hele slechte ervaring gehad, we hadden onze vakantie bijna moeten afblazen.

Het ging snel en goed

Werd snel en goed geholpen probleempje werd snel verholpen

Alles was perfect, snelle levering en mijn bestelde artikel is top!

Snelle afhandeling .

Aanvraag van het door het ziekenhuis aangevraagde artikelen werden binnen 24 uur geleverd.

Goed en snel geregeld

Alles was goed en snel geregeld.

de scoot mobiel was niet veilig om mee op straat te gaan,omdat er gebreken waren,en gevaarlijk om te gebruiken. heb dit gemeld en ze hebben de scoot mobiel omgeruild.

Super snel geholpen en keurig thuis bezorgd.

Snel geholpen en volgende dag al thuis bezorgd. Super service!!!

in het weekend gesloten

Het hoog laag bed is netjes bezorgd, helaas had ik na thuiskomst rugoperatie toiletverhoger nodig op zaterdag. Alles dicht, groot probleem.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert