in het weekend gesloten

Het hoog laag bed is netjes bezorgd, helaas had ik na thuiskomst rugoperatie toiletverhoger nodig op zaterdag. Alles dicht, groot probleem.

Vriendelijke mensen

Vriendelijk. Goede uitleg.

duidelijke website en snelle levering

Producten zijn eenvoudig te vinden en worden na bestelling snel en goed verpakt geleverd.

Ik ben tevreden.

Ik Heb op laatste moment besteld en ze waren er binnen een paar dagen met de spullen die ik nodig heb.

Uitstekend product

Navelbreukband, Snelle levering en een uitstekend product. Verlicht de pijn.

Goed en behulpzaam

Geen lange wachttijd

Zonder poespas. Zoeken , kiezen. En tenslotte Bezorgen.

Moeilijk te bereiken

Telefonische bereikbaarheid heel lastig, lange wachttijd en dan krijg je of de verkeerde aan de lijn of als je er bijna bent na 15 wachtende in de rij dan gooien ze je eruit. Later een mail gestuurd en toen kreeg een heel vriendelijke man te spreken, beter!

Vriendelijk en goede hulp

Snelle service goed bereikbaar. Vriendelijke mensen en duidelijke informatie en goede hulp.

Binnen de afgesproken tijd en zeer vriendelijke man met goede uitleg over het eea over het bed, uiterst tevreden

Keurig op tijd bezorgd en goede uitleg

Onwijs goed

Een bestelling wordt netjes en keurig op tijd geleverd.

Snel en netjes

Levering van het product was snel en netjes binnen. Klasse, je kunt er op vertrouwen. Alleen: CEM van Loenen Doesburg is de therminale patiënt die het nodig heeft. Als partner dit ingevuld!

Telkens een andere medewerker

Om een lang verhaal kort te maken, het heeft ongewoon lang geduurd voordat ik de juiste rugsteun voor mijn rollator kreeg. E.e.a. had - mijns inziens - te maken dat ik telkens met iemand anders te maken, die de voorgeschiedenis niet kende, maar eind goed al goed. Uiteindelijk ben ik de trotse bezitter van de juiste rugsteun voor mijn rollator

snelle levering, goede service

snelle levering, goede service

Goed en vriendelijke telefonisch geholpen

Goed behulpzaam, snelle levering

Teleurstellend

Na tijdens een telefoongesprek een afspraak te hebben gemaakt over een factuur, bleef ik (86) toch betalingsherinneringen ontvangen. Het bleek dat de afspraak niet door de betreffende medewerkster was genoteerd en daardoor niet terug te vinden was in het dossier. De starre houding van de teamleidster die daarop volgde, getuigde van weinig empathie. Het is daarom belangrijk om bij dit bedrijf altijd te vragen met wie je hebt gesproken en om te verzoeken de gemaakte afspraken schriftelijk te laten bevestigen. Bovendien zijn de huurprijzen van bijvoorbeeld een rolstoel en/of drempelhulpen zo hoog, dat het de moeite waard is om direct te onderzoeken of er elders een voordelige koopoptie beschikbaar is.

Heel goed

Heel Fijn en goed

Goede dienstverlening. Jammer dat je van te voren geen voorkeurstijdblok kunt aangeven.

Goede dienstverlening. Jammer dat je van tevoren geen voorkeurstijdblok kunt aangeven.

Vriendelijk maar niet vakkundig.

Levering goed en vriendelijk. Maar de rolstoel is te klein voor me. En de lengte en gewicht waren netjes op het formulier aangegeven. Heb wat noodgrepen moeten doen om de rolstoel toch te kunnen gebruiken.

Goede toiletverhoger

Goede kwaliteit van materialen

Alles goed voor elkaar

Snel en efficiënt

De levering was exact op tijd en de medewerkers uiterst vriendelijk en behulpzaam

Vlot en netjes

Vlotte en aardige persoon werkte netjes

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert