Blij dat het hulpmiddel al zo snel bezorgd kom worden.

Heel fijn dat het hulpmiddel bezorgd kom worden en ook gelijk gebruikt kon worden.

Snel en efficient

Telefoon gesprek duidelijk en snel Bezorging snel en demonstratie rolstoel duidelijk

Goede quality

Een goede scootmobiel geleverd

Geweldig!

Ik ben enorm blij dat ik deze keuze gemaakt heb zodat ik voldoende rust kon nemen voor mijn bevalling.

gewoon goed

snelle afwikkeling geen gezeur vlotte leverantie

M

Toegankelijke website en prima service

Binnen 24 geleverd. Product voldoet aan beschrijving en verwachting

Snelle levering door een klantvriendelijke medewerker/ bezorger……

Overzichtelijk aanbod, snelle vriendelijke service, fijne producten

Snel en accuraat

Uitstekende service en levering, behulpzaam

Uitstekende service en levering. Er was iets verbogen in de wasstraat, maar dat werd direct verholpen.

Geen empathie

Slechte ervaring omdat we de spullen bestelde op het apparaat en daar stond levering volgende dag. Daar gingen we vanuit. Volgende dag niets ontvangen, toen contact gehad eerst via de site en daarna aan de telefoon en niet zo vriendelijke dame zei ze komen morgen. De volgende dag bericht dat er wat fout was gegaan en dat ik evt kon annuleren (hoe dan, ik heb toch de produkten nodig?), aangegeven dat dat vreemd is omdat ik een track en trace al had. Toen keek ze en zei je o ja ze komen eraan, gaf wel weer aan dat ze ze kon annuleren? Waarom wordt er zo vaak gezegd dat ik kon annuleren? En ik vind als er staat volgende dag leveren dat ze dat na moeten komen en niet zo gemakzuchtig mee om moeten gaan. Mensen hebben deze hulpmiddelen nodig wat de reden ook is en ik verwacht toch wel wat meer empathie bij zo bedrijf. En nog iets het is te belachelijk voor woorden dat je niet meer kan huren. Want wat moet je daarna nog met de producten. Je jaagt mensen op kosten. Sommige kunnen dat niet betalen wat hun herstel in de weg staat. Echt niet kunnen dit.

Goed bereikbaar, uitstekende, snelle service

Makkelijke website. Goed bereikbaar. Bedrijf neemt contact op ivm gipsbed aan de rolstoel. De levering wordt op tijd gedaan, bij ons zelfs op zaterdag. Een aanbeveling waard!!

Snelle en goede zorg

Snelle en goede zorg

Prima service,

Nekband

Ivm artrose nekwervels deze nekband besteld. Fijn in 2 breedtes te bestellen. Super fijn materiaal. Soepel en toch goede steun. Gebruik nog maar paar dagen, maar hoop dat pijn minder wordt.

Goede ervaring.

Goede voorlichting als je telefonisch contact zoekt en wordt goed geholpen.

Begrijpen goed wat ik wil

Geweldig,spotgoedkoop en geweldige kwaliteit

Supergoede ervaring zowel kwaliteit en bezorging.

Heb het niet ontvangen!!

Helaas heb ik het product ( plasfles) niet ontvangen!!

Goede service, snelle levering en klantvriendelijk

Zeer duidelijke uitleg en eerste klas producten plus snelle verzending. Alleen een slechte bezorgdienst. ( GLS ) Zij zeggen aan de deur te zijn geweest maar gewoon helemaal niet gekomen.

Benodigde product snel en eenvoudig gevonden

Product wat we nodig hadden via website direct gevonden. Bestelling en levering ook prima verlopen.

Top lossen problemen gelijk op

Na zending niet ontvangen sturen ze nieuwe

Fijn persoon die mij de spullen bracht

Zeer netjes en behulpzaam iemand

Ik ben niet van de reviews

Service zoals het moet, daar hoeft geen beoordeling voor.. Voor de mails van de beoordeling wil ik graag een -6 geven. Ik wordt er altijd zo moe van. Waarom moet alles beoordeeld worden, als je goede service verleend heb je dat niet nodig. Mond op mond reclame werkt toch het beste. En voor websites die je zelf niet vertrouwt, niet daar kopen. En als je altijd het allergoedkoopste wilt, wordt je wel eens opgelicht.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert