snelle levering

goede uitleg over gebruik

Ik ben er enorm mee geholpen

Goed. Waarom moet dit. Kk vind het al erg genoeg bij jullie te moeten kopen. Ik ben pjd 45 jaar. Ik zit hier niet op te wachten. Hartelijk bedankt voor de moeite en nu doei

super product, snel levering

snel geleverd in goede staat

Snel , vriendelijk, begripvol

Hele aardige man kwam hem brengen de toilet verhoger. Ene dag besteld , volgende dag was hij er al en wat een verschil in pijn in de knieën heel fijn , bedankt

Zie mijn eerder verzonden emai de datum 28-02-2025.

Nog geen reactie op ontvangen.

perfecte en snelle service

snelle correcte levering en het instellen

Prima service. Wel kleine beschadiging aan muur en lamp bij plaatsen bed.

Zie bovenstaand.

bevalt goed

zeer goed

Snelle service. Telefoontje na online bestelling hoog-laag bed met vragen als 'wilt u nog en bijzettafel bij uw bestelling?' Bestelling de volgende dag op het afgesproken tijdstip geleverd en geïnstalleerd door twee voorkomende heren.

Zeer goed geholpen

Bij de vervanging van mijn scootmobiel werd ik goed en vriendelijk geholpen. Ik had binnen 2 dagen al een huurmodel wachtend op de nieuwe

Prima afhandeling

Snelle reactie, levering en mooie rolstoel

Alles geregeld volgens afspraak.

Keurig netjes geleverd, fijne uitleg gehad over de producten.

goed bedrijf

Spullen besteld en deze zijn op de dag die ik wou bezorgd

Zijn al een aantal keren goed behandeld.

Prettig contact

Prettig contact.

Snelle service

Op juiste tijd vlot afgeleverd

Perfect geregeld en geleverd

Online aanvraag gedaan voor bed om volgende dag geleverd te worden, paar uur later heeft een medewerker gebeld voor info en om tijdstip van bezorging te bespreken en gelijk ook advies gekregen. Bij retour gebeld maar stond in wachtrij en vervolgens kreeg ik keuze om teruggebeld te worden en dat was een prima optie. Ze hebben me teruggebeld en gelijk afspraak gemaakt voor ophalen. Beide gesprekken waren plezierig en professioneel. Goed geslapen in de geleverde bed en de bedtafel was superhandig

snelle levering

Vandaag besteld en morgen al in huis.

Correct, netjes optijd.

Snelle levering. Vriendelijk. Goede uitleg.

Uistekend!

Ik kon snel bestellen, werd direct geholpen bij een vraag over het invullen van het formulier en de leenrolstoel (nieuw!) werd direct de volgende ochtend bezorgd en het gebruik ervan werd ongevraagd en netjes uitgelegd. Top!

snelle service

Bestelling werd snel geleverd. Complimenten!

helemaal blij

lost het slijm op

Hallo Mijn ervaring met Medicura is top Een zorg product bestellen en de dag erna wordt geleverd Dus kan Medicura alleen maar aanbevelen.

Alles prima geregeld exact volgens afspraak.Echt super fijn!

Bestelling en bezorging ging allemaal fantastisch. Dijen en professionele medewerkers.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert