Alles prima geregeld exact volgens afspraak.Echt super fijn!

Bestelling en bezorging ging allemaal fantastisch. Dijen en professionele medewerkers.

prima maar...

Het bestellen en de aflevering is pima geregeld, maar de rolstoel die we kregen rook dusdanig naar sigarettengeur dat we hem een aantal dagen buiten hebben laten luchten. Gewoon echt vies.

Uitstekende service!

Uitstekende service, snelle levering.

Gewoon afspraak nagekomen

Heel klantvriendelijk en servicegericht

Ergens was er iets mis gegaan met de bestelling waardoor ik een verkeerd pakket binnen kreeg. Dit doorgegeven en zonder enige moeite werd er meteen, door een zeer vriendelijke mevrouw, een nieuwe afspraak ingepland om deze op te halen en het juiste te leveren.

Ik ben goed geholpen

Na wat mails over en weer ben ik goed in contact gekomen en kon ik mijn defecte lichtlamp opsturen. Inmiddels maak ik gebruik van mijn nieuwe, heel blij mee. Maar ik mis iets…. Een bewijs dat ik nu een nieuwe heb gekregen waarop weer 2 jaar garantie geldig is. Er is geen nota bij de levering… Wat nu als deze ook defect zou zijn binnen de 2 jaar? Heel graag reactie hierop…

Waardeloos

Had liever helemaal geen ster gegeven, opdringerig onmenselijk bedrijf. Afspraken maken over bezorgen kunnen ze ook niet, had helaas geen keus het bedrijf waarmee ik in zee ben gegaan leverde via medicura.

De levering ging vlot en correct

Het was eenvoudig de bestelling te plaatsen en te betalen. Vervolgens werd het snel en correct geleverd.

Goed maar duur.

Buiten de prijs voor een klein onderdeel en de levering alles goed en volgens afspraak.

Heel positief

Vriendelijk professioneel en snel! Heel er prettig!

Koeling

Geweldig de koeling vor de knie , blijft fijn op de plaats zitten .

Snelle levering...staan je prima te woord

Zeer keurig bezorgd

Zeer keurig bezorgd Goede uitleg Gezellige bezorger

Zeer snel en betrouwbaar

Volledig gratis (zelfs geen verzendkosten!) ontving ik één dag na m'n online bestelling het Kraamhulpmiddelen pakket. Super service, duidelijke mailings en zeer aardige/behulpzame bezorger. Ik ben fan!

Snelle service

Deskundig advies door de telefoon, snelle service, thuis gebracht, mogelijkheden tot gebruik en koop, allen redenen om van dit bedrijf gebruik te maken

Snelle service vriendelijke mensen

Snelle service vriendelijke mensen

Super organisatie

Bestelde artikelen een dag later in huis.

Denken mee

Via de accountmanager alles vlot geregeld

Prima, snelle en vriendelijke aflevering

Over de materialen zelf kan ik nog niet zo’n goed oordeel geven. Wel allemaal nieuwe hulpmiddelen. Wc-verhoger lijkt wat fragiel. De bezorger was op tijd en uiterst correct en behulpzaam.

Telefonisch contact onvoldoende, levering prima.

Levering was probleemloos. Bij de bestelling heb ik een half uur telefonisch in de wachtrij gestaan, waarna het contact om 18.00 uur abrupt werd verbroken. De volgende dag maar weer opnieuw een poging gedaan. Dit is niet bepaald klantvriendelijk.

Alles perfect.

Helemaal goed. Klantvriendelijk. Service en bezorging.

Gedreven bedrijf en medewerkers.

Al jaren een heel fijn bedrijf, met de juiste drive om zorghulpmiddelen tegen de juiste condities bij de klanten te brengen.

Betrouwbaar

Afspraak komen ze na.

Levering op tijd

Goed product en snelle levering

Op de website kon ik makkelijk de info vinden, de levering was snel en het product is van goede kwaliteit.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert