snel en fijn geholpen

Nog nooit met jullie in aanraking gekomen (gelukkig maar), om op deze manier hulp te krijgen is een geweldige uitkomst. Wij zijn er blij mee.

Ik ben uitstekend geholpen , ook heel vriendelijk werd alles uitgelegd Bedankt

nvt

nvt

Levering was fijn en snel

Alles is geroest en zeer slecht kwaliteit.. ze declareren top bedrag van verzekering voor gebruikte spullen nieuw kopen is goedkoper

Zo'n vriendelijk, vakkundige service!

Toen ik heel onverwachts de oproep kreeg voor de operatie, belde ik gelijk voor een item te kunnen lenen. Wederom werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan & alles werd in gang gezet voor een spoedige levering! Doet goed, als er toch in een periode met stress, je zo goed geholpen wordt!

Kan niet beter

Kan niet beter

Sympathieke behandeling

In de winkel werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en mocht ik een scootmobiel uitproberen. Omdat ik nogal gespannen was, kwam de uitleg niet helemaal goed binnen. Ik vertrouwde erop dat bij aflevering nog wat uitleg zou volgen en dat ik nog vragen kon stellen. Dat was niet zo. Ik werd verwezen naar bijgeleverde handleiding en wegbrengen was hij. Met de handleiding en de informatie op internet zijn mijn man en ik er toch uitgekomen en nu heb ik veel gemak van de scootmobiel.

Snelle levering. En de meneer die het kwam brengen was erg vriendelijk. Echt top.

Snelle levering, prima

Gebeld, volgende dag ziekenhuisbed geleverd voor mijn vader met Alzheimer die snel achteruitgegaan is laatste 2 weken. Enige minpuntje misschien is dat de mail aan mijn vader (PMO) gericht is die in vergevorderd Alzheimer stadium is en nauwelijks in staat is te communiceren. Wellicht heb ik het niet duidelijk aangegeven.

Snelle levering.

Vooral in de winkel vanmediplus staat vriendelijk personeel.

Nvt

Nvt

volgens beloofde tijd geleverd.

Artikel netjes in gepakt. geleverd op de beloofde tijd.

hulpbereid en vriendelijk

goed bereikbaar, meedenkend hulpbereid en vriendelijk oplossingsgericht

Uitstekende website

Kon mijn bestelling makkelijk plaatsen

snelle levering

alles naar wens zeer snel ontvangen

prima!

Snel besteld en bezorgd!

Geweldige service, en vriendelijke mensen .

Ik /wij als familie gingen door een zeer moeilijke tijd ,ik heb de situatie uitgelegd en er werd goed en meedenkend op gereageerd ,wat ik enorm heb gewaardeerd. Daarbij dank ik jullie voor alle steun ,begrip en medeleven jullie zijn toppers ! Zowel de bezorgers als telefonistes Vriendelijk dank!

super

goed en snel bezorgd

Keith alles

Lieve mensen

Fijne service, komen optijd zoals afgesproken.

Erg gemakkelijk online te bestellen en een dag later in huis

Goede service, vlotte levering van kwalitatief hoge producten, Top

Na mijn eerste telefonisch contact zijn de problemen meteen opgelost en zijn de bestellingen super snel geleverd. Ik kende Medicura niet maar zal ze zeker aanbevelen.

Goed materiaal geleverd. Sociale man en perfecte uitleg.

Prima, snelle correcte levering.

Zie boven

Service heel goed