geweldig

In het verleden ook al iets geleend

Klantvriendelijke benadering

Vriendelijke benadering, goede luisterhouding, goede afstemming op onze wens, oplossingsgericht meedenken en snel tot uitvoering van de oplossing komen, duidelijke communicatie per app of email.

Snel en zorgvuldig..

Accuraat geholpen

Ben erg vriendelijk en meedenkend geholpen, de medewerkster heeft echt haar best gedaan. Er is een hoog/laagbed gebracht, helaas is er de avond van te voren geen berichtje gestuurd over de tijd, wat wel de afspraak was. Zelf 's avonds gebeld, wat gelukkig mogelijk is, bleek wel ingepland te zijn, dus het is goed gekomen.

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering door vriendelijk chauffeur afgeleverd

Kan niet beter!!

Op maandag midag een hoog/laag bed aangevraagd op site. Zonder al te veel poes pas of moeilijke vragen besteld en volgende dag om 10:00 afgeleverd en in elkaar gezet. Fijn als je een rede opgeeft dat er respect voor is en dat de afhandeling geregeld word zonder ons ermee lastig te vallen. En volledig op ziekte kunnen focussen.

Snelle levering en goed geholpen

Er was een ziekenhuisbed nodig en deze via een tablet in het ziekenhuis besteld wat heel makkelijk was. Twee dagen later is deze bezorgd. De chauffeur had deze op de gewenste plek gezet en in elkaar gezet. Daarna korte uitleg gekregen hoe alles werkt. Heel tevreden met de service.

Prima product, snel geleverd.

Slecht, Was niet compleet.

Slecht, Was niet compleet.

Heb toiletverhoger besteld en kreeg hem binnen de levertijd thuis bezorgd.

Correcte zeer snelle levering

Zeer snelle levering duidelijke instructies

product was goed maar levering was enkele dagen later dan op website was aangegeven

product is goed aangekomen maar levering was enkele dagen later dan op website was aangegeven. Hoge prijs.

Prima!!

Makkelijk te vinden, snelle levering!!

Communicatie kan beter

Mijn eerste bestelling via een link van de kraamzorg kon ik niet meer terugvinden. Ook niet via een bevestigingsmail. Ik besloot na te bellen en kreeg te horen dat de bestelling was blijven hangen. Ik heb een account aangemaakt en opnieuw besteld. Hier kon ik een gewenste leverdatum aangeven. Op de gewenste leverdatum zelf (een maandag) had ik nog geen bericht gekregen wanneer de levering plaats zou vinden. Opnieuw nagebeld. Blijkbaar wordt de leverdatum niet tijdig vooraf gecommuniceerd, maar wordt het ergens rond die datum ingepland en krijg je de avond van te voren een bericht dat ze de volgende dag komen. Voor ons tussen 8 en 10. Heb het als heel onhandig ervaren, want deze avond van te voren moesten we onze planning omgooien, we konden dit tijdstip niet meer met medicura zelf regelen ivm kort dag. Handiger als de waarschijnlijke leverdag bijv. een week van te voren wordt aangekondigd. Ik miste een heel stuk communicatie in het proces. Producten zijn overigens prima.

zeer positief

het gesprek was vriendelijk, meedenkend en de uitkomst was prima.

Volgens planning bezorgd

Xxx

Werkt prima

prima afgelverd

Positief

Prima. Alles volgens afspraak verlopen

Goed product en klantenservice

Blij met mijn elleboogkrukken maar er zat jammer genoeg geen gebruiksaanwijzing bij.

Er ging wat mis met de levering, maar dit hebben ze goed en snel opgelost.

Contact met Medicura verloopt soepel en vlot. Levering daarin ook. Vriendelijke medewerkers en snelle antwoord bij complexe vragen inclusief oplossingen. Top gewoon.

Goed geregeld

Komen hun afspraken na, leveren keurig op de afgesproken tijd.

Heel prettig.

Wordt vriendelijk geholpen