Zeer deskundig. ik ben heel fijn geholpen.

Efficient en vriendelijk

Volgens afspraak en precies op tijd werd het geleverd. Vakkundig en snel gemonteerd... Alles in orde!

geweldig!!!

makkelijk om rolstoel aan te vragen en supersnelle levering. geweldig dat dit zo kan, dank!!!

Goed geholpen,

Het afleveren van rollator had beter gekund. In de gang gezet en dat was het.

Snelle levering na aanvraag. Levering door een vriendelijke man binnen het vermeldde tijdvak

Volgende keer weer Medicura

Bezorging heel erg goed

Snel gebracht

Goed maar kan beter

De items in dit pakket worden als weinig beschouwd. Na de bevalling heeft een vrouw meer behoefte aan andere dingen dan wat er in het pakket zit.

Alles perfect gegaan

Alles is perfect gegaan

snelle levering van hulpmiddelen

Goede hulp in de winkel en snelle levering van een ziekenhuisbed, rollator, rolstoel, douchekrukje, wc-verhoger met rekje.

The product I received was different from the one I bought.

I wanted a gipshoes to protect a toe from water while showering and swimming. The advertising said your product would be from my foot to below my knee. The product I received was different; it went over my knee and then halfway up my thigh. AND it leaked!

Service is top

Personeel heeft verstand van zaken, werkt een vraag adequaat af en levering is snel. Ga zo door!

Slecht voorgelicht over levering

Je moet echt de kleine lettertjes lezen wil je weten wanneer je pakketje ongeveer komt

Helemaal top

Producten goed, levering minder

Ik vind het lastig dat je de avond voor de levering een mailtje krijgt waarin de leveringstijd wordt meegedeeld zonder dat je de mogelijkheid hebt hierop te antwoorden. Bij het ophalen van de gehuurde rollator heeft de chauffeur geen enkele moeite gedaan binnen te komen. Mijn telefoonnummer stond op een briefje bij de bel, ik ben net aan mij knie geopereerd en kan dus het huis niet uit maar toch gaf hij door dat ik niet thuis was. Heel kwalijk.

Levering prima hoor

Artikel voldoet helemaal niet zoals aangegeven in de advertentie van jullie. Helaas retour. Levering wel prima

Voldoende

Voor mij is het voldoende

Alles is me goed uitgelegd

Snel levering

Mijn moeder is 98 en woont in een verpleeghuis. Die Angora bedsokken zijn super!

Netjes spullen afgeleverd

Heel vriendelijk en correct personeel.

Vriendelijk, behulpzaam en alles goed geregeld

Goede bruikleen spullen en snel en op tijd geleverd

netjes en beleefd.

deze jongen heeft goed uitgelegd was vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig!

Zowel de aanvraag telefonisch én t ziekenhuisbed installeren door de monteur was fantastisch & snel! Ook heel klantvriendelijk! Dankuwel!! Namens mij,mevr.Bender,als mijn schoonmoeder mevr.Meubermans

Top geholpen

Helemaal top