Eens iets wat niet tegen zat.

Snel professioneel geregeld. Prima service. Duidelijk.

Alle benodigdheden in een doos , super

Alle elementen die geleverd zijn, zijn handig om te gebruiken

super

goede uitleg.

Makkelijk besteld, snel bezorgd

Heb zelf een pakket besteld mbt zwangerschap. Was supersnel geregeld en ook heel snel bezorgd, zonder problemen of vertragingen. Heel erg fijn.

Snel ontvangen

Goed, tijdslot klopt

Prima service en levering Bed ziet er mooi uit met alle mogelijkheden

Goede snelle service en deskundige medewerkers

Telefonisch contact gehad vanwege een ziekenhuis ontslag van mijn moeder. Binnen 24 uur werd er een laag-hoog bed, nachtkastje en toilet verhoger geleverd. Telefonische dacht in oplossingen en kwam met extra tips. Ontzettend fijn! Andere dag alles keurig bezorgd en in elkaar gezet.

Snel thuisgebracht, uitleg bij de materialen

De hulpmiddelen die ik nodig had waren beschikbaar in 1 pakket. Deze werd vlot afgeleverd. Tevens werd er uitleg gegeven.

Super!

Het feit dat je spullen gratis kan lenen, is zo goed doordacht en aangenaam!

Prima geleverd

Bestelling geplaatst na mailcontact, alles goed geregeld , had evt. Ook in een brievenbus enveloppe gepast.

Positief

Fijn apparaat

Fijne bediening.

Aangezien ik helaas al vaker van de diensten van Medicura gebruik heb moeten maken, ben ik altijd goed geholpen.

Snel geleverd, maar idioot grote doos

Ik had een nieuw potje stripjes nodig om mijn bloedsuiker te testen. De volgende dag had ik de bestelling al binnen. Fijn zo snel. Enige wat mij stoorde was de verpakking die was gebruikt voor de verzending. Het was een doos waar wel tientallen doosjes in hadden kunnen zitten. Zonde van het karton. Hopelijk was dit uit noodzaak en geen standaardprocedure.

Keurig bedrijf

Vlotte afwerking en het product voldoet prima.

Omdat het hopelijk om een tijdelijke oplossing gaat maken we graag gebruik van de mogelijkheid om deze toilet steunen te lenen.

Bediening van een geleverd hoog laagbed functioneerde niet

Foutjes kunnen altijd gebeuren. Snel hersteld.

Goede kwaliteit

Makkelijk bestel proces en snelle en goede afhandeling.

Waren tevens keurig binnen de afgesproken tijd aanwezig voor het afleveren van de materialen.

de ene dag bestelt en de volgende dag ontvangen prima

Voor de eerste maal iets besteld online en de volgende dag werd hwt al bezorgd tevreden

Perfect geregeld

Communicatie loopt goed. Duidelijk wanneer ze komen bezorgen.

Medewerker kon mij dingen aanbevelen die eventueel ook handig waren na mijn operatie. Hier had ik zelf niet aangedacht. Goede en klantvriendelijk service.

Ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon en de bezorger was vriendelijk

Top service

Snelle levering de producten hebben een hoge kwaliteit, ik kan iedereen Medicura aanbevelen

Geweldig. Zeer correct en snel geleverd. Complimenten.

Zie hierboven.

Goed behulpzaam