Goede bruikleen spullen en snel en op tijd geleverd
Fijn om te horen dat de levering naar wens was en dat u tevreden bent met de bruikleen spullen. Wij streven er altijd naar om een goede service te bieden en waarderen uw feedback.
deze jongen heeft goed uitgelegd was vriendelijk en behulpzaam.
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service. Wij streven ernaar om duidelijk en vriendelijk te zijn in al onze communicatie. Uw feedback is waardevol voor ons.
Zowel de aanvraag telefonisch én t ziekenhuisbed installeren door de monteur was fantastisch & snel! Ook heel klantvriendelijk! Dankuwel!! Namens mij,mevr.Bender,als mijn schoonmoeder mevr.Meubermans
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de installatie van het ziekenhuisbed. Het is fijn om te weten dat alles naar wens is verlopen. Uw ervaring betekent veel voor ons.
Helemaal top
All came without problem on set date. The products are clean and well taken care of.
Fijn om te horen dat alles naar wens is geleverd en dat de producten in goede staat zijn. Wij waarderen uw feedback en streven ernaar om een positieve ervaring te bieden.
Aan beveling bij andere geintereseder
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
De meneer nam alle tijd om het uit te leggen en was zeer vriendelijk.
Het is fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met de uitleg en vriendelijkheid. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
keurig op tijd, vriendelijke jonge man die alles heeft opgebouwd etc. Super service. Compliment.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de opbouw. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
Goede service in Catharina ziekenhuis
Bedankt voor uw feedback.
Na mijn bestelling een orderbevestiging en daarna grote stilte van een week. Voor 2 zakhorloges die zo in een envelop verstuurd kunnen worden vond ik dat vreemd. Na telefonisch kontakt plots wel GLS track en Trace gegevens beschikbaar. Mijn order was niet te vinden. Pas na het zoeken op PC kwam mijn bestelling in het Medicura scherm tevoorschijn. Beetje vreemd allemaal,aangezien de nota wel betaald was. De dame van de klantenservice was erg behulpzaam.
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat de communicatie rondom uw bestelling verbeterd kan worden. Het is goed om te horen dat u onze bereikbaarheid en de hulpvaardigheid van onze medewerkers waardeert. We nemen uw ervaring mee voor toekomstige verbeteringen.
Vlotte en correcte levering
Dank voor het schrijven van een review.
Snel, goed en compleet
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Keurig thuisbezorgd door een vriendelijke medewerker die alles ook nog heeft uitgelegd. Dank!
Fijn om te horen dat de bezorging naar wens was en u tevreden bent met de uitleg. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw feedback.
Op tijd werden de juiste spullen door vriendelijk personeel bezorgd.
Fijn om te horen dat de levering en service naar wens zijn geweest. Wij waarderen uw positieve feedback en streven ernaar om deze ervaring te blijven bieden.
Er wordt slecht en zeer laat aangegeven wanneer er wordt bezorgd. Ik was thuis maar geen bezorger gezien. Daarna wordt er een nieuwe afspraak ingepland maar komt er wederom niemand opdagen. Klantenservice zegt dan ineens dat het met GLS wordt bezorgd. Geen fijne communicatie. Ik ben 3 dagen thuis moeten blijven om eindelijk mijn spullen in ontvangst te nemen.
Wij begrijpen dat u een vervelende ervaring heeft gehad en vinden het jammer om te horen. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw situatie verder te bespreken.
Het is een fijne voetenzak. Wel beetje lastig om de voeten goed in de zak en op de steunen te plaatsen. De doos was kapot bij ontvangst
Wij waarderen uw feedback over de voetenzak en begrijpen dat het plaatsen van de voeten wat uitdagend kan zijn. Het spijt ons te horen dat de doos beschadigd is aangekomen. Wij hopen dat u desondanks tevreden bent met uw aankoop.
Ik kon niet aanvinken wat het meest nodig is. nu heb ik te veel spullen, die niet worden gebruikt. Kotsbakje bijv.. heb zelf een emmer. Rugsteun, ligt niet lekker. Je kan beter veel kussens pakken.
Wij begrijpen dat u niet tevreden bent met de ontvangen spullen en uw ervaring met de rugsteun. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
They dont give any information about the status of my order. I mean i dont mind to wait when the order isnt in the stock. I can understand that but they didnt even bother to email me to inform that. I find it a bit less sincere towards customer.
Wij begrijpen dat het frustrerend is om geen informatie te ontvangen over uw bestelling. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
prima en snel geholpen, en na gebruik ook snel weer opgehaald
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en het ophalen. Wij streven ernaar om onze klanten goed van dienst te zijn en waarderen uw positieve feedback.
Vriendelijke behulpzame bezorger van het bed. En super dat je dit zo kan lenen zolang nodig is. Want zonder zou niet kunnen. Dankjewel!
Fijn om te horen dat de bezorgservice naar tevredenheid is verlopen. We zijn blij te kunnen bijdragen aan uw situatie met onze leensystemen. Uw feedback waarderen wij zeer.
Goede en makkelijke website, super snel bezorgd door een uiters vriendelijke medewerker, TOP !
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de website en de snelle levering. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Wij hebben geen klachten en zijn zeer tevreden.
Fijn om te horen dat u tevreden bent en geen klachten heeft. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Na een telefonische wachtrij was ik aan de beurt. Ik kreeg via een bandje te horen dat ik teruggebeld zou worden. Dat is prima. Maar na twee dagen was ik nog steeds niet teruggebeld. Toen ik daarna nogmaals belde (wederom in een wachtrij) werd ik wel vriendelijk geholpen. De persoon kon verder ook niet vertellen waarom ik niet teruggebeld werd. Ze kon eigenlijk ook mijn andere vragen niet echt beantwoorden, waardoor ik dus het product waar ik vragen over had toch maar besteld heb. Uiteindelijk bleek het dus niet te passen.
Het wisselen van een zorgbed, verliep zoals het hoort. Duidelijk in de communicatie, goed overleg, respectvolle bezorging en montage en duidelijke uitleg. De koffie tijdens de uitleg paste er goed bij.
Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij te horen dat de communicatie en montage naar tevredenheid zijn verlopen. Het is fijn om te weten dat alles duidelijk was en u een goede uitleg heeft ontvangen. Hartelijk dank voor uw feedback.
Na het plaatsen van mijn bestelling werd dezelfde dag de order klaargezet voor verzending en een dag later werd het al ontvangen!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling van uw bestelling. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert