Prima denkend aan de MENS

Onze complimenten denkend aan de mens. Een voorbeeld voor vele hoe men met mensen om moet gaan. Wij 71 en 73 jaar herkennen dit van vroeger. De men waarderen en in zijn normen en waarden laten . Gewoon een voorbeeld voor vele anderen

Meedenkend , vriendelijk en kwaliteit

Meedenkend, vriendelijk en kwaliteit

goede service

goede levering van bestellingen

Service volgens afspraak

Binnen de doorgegeven tijd kwam de chauffeur, alle spullen netjes in een doos. Doos werd binnen gezet. .

Tevreden

Rolstoel gehuurd met electrische ondersteuning Werd keurig op tijd gebracht en weer opgehaald

Ik ben heel vriendelijk behandeld

Goede website, goede levering

Goede keuzes beschikbaar op de site. Zeer snelle levering met goede persoonlijke uitleg waar nodig.

Last minute 3 bedden nodig... Bij Medicura geen probleem. Ze zijn allemaal super vriendelijk! Echt super service!

Excellent hulpmiddel

Ik heb een verstelbare wandelstok besteld, om mij te ondersteunen tijdens het wandelen. Door een chronische hernia had ik het gevoel dat ik tijdens de wandeling nog verder door mijn rug zou gaan. Dientengevolge begon ik verkrampt te lopen. Dit nu opgelost omdat de wandelstokken mij tijdens het wandelen mij ondersteunt en rust geeft. Excellente stok, handvat is fraai vorm gegeven en de kleur is bijzonder mooi. Ben erg tevreden.

Gewoon goed

Slecht qua leveren

Graag bij een volgende keer, een mail van te voren sturen. Als het pakket wordt bezorgd.

Heel goede service

De medewerkster was precies op tijd aanwezig. Heeft de problemen aangehoord. Kwam met een voorstel voor hulpmiddelen. Heeft dat bij ons al besteld bij medipoint. Sprak gelijk af om het bij mij thuis te plaatsen. Dat is gebeurd. Niets als lof voor uw medewerkster.

Snelle service

Via internet aangevraagd en de volgende dag geleverd.

Een minpuntje.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van Medicura. Op tijd geleverd, zeer snel en deskundig en stipt op tijd. Wel vond ik het vreemd dat de douchekruk werd opgehaald (niet stabiel genoeg) en werd ingewisseld voor een douchestoel die echter een maand later weer moest opgehaald worden. Dit is op zijn minst een rare gang van zaken. Hoe kan dit anders?

Medewerkers die mee denken!

Maandag gebeld voor een ziekenhuisbed dinsdag ochtend geleverd. Even overlegd wat voor soort matras meegeleverd zou worden. Elke keer wanneer ik contact heb met medicura voor het leveren van hulpmiddelen heb ik een positieve ervaring. Echt een hele fijne organisatie!

Groots produkt

Zo op de blote huid was niet zo'n succes, maar met een dun hempje er onder was een uitmuntend produkt.

Uiterst te vreden met de geleverde produkten

Geweldig goed te vreeden!

Deskundig

Goed verzorgd, fijn geholpen

Goed product van stabiele kwaliteit

Gewoon, wat ik ervan had verwacht

0 klantenservice

Onterecht rekening sturen. Onterecht zeggen dat ze voicemail hebben ingesproken. Na andere medewerker gesproken te hebben is t opgelost

Alles goed geregeld

Een hoog laag bed supersnel geleverd en geplaatst.

Snel geleverd,

Snel geleverd alleen op verkeerde adres, zonder kaartje met bericht waar wel geleverd GLS stuurt bericht dat het afgeleverd is, op juiste adres. Na alle buren afgelopen te zijn gevonden Jammer

prima tevreden !!!

er was vertraging in de levering. een mail ontvangen met uitleg. heel fijn.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert