Heel snel en netjes.Fijn personeel

Jammer dat eerste levering niet compleet was

Eerste levering na telefonisch verzoek niet compleet daardoor twee keer bezorging Ik beveel aan om bestelling ook vooraf via mail te bevestigen zodat eea vooraf gecontroleerd kan worden

Snel geholpen, adequaat

Niet correct en niet volgens afspraak

Op de avond voorafgaand aan de aangegeven dag van bezorging kwam er maar geen bericht. De dag van bezorging (zaterdag) direct gebeld. Bleek de bestelling niet doorgezet te zijn naar de bezorg afdeling. Excuses. Omdat deze fout bij Medicura lag werd mij beloofd dat het op maandag na 15.30 uur bezorgd zou worden. Tot mijn grote verbazing ontving ik zondag een sms dat de bezorgtijd in de ochtend was. Op zondag kon ik hier niets mee. Dus direct op maandag weer gebeld. Door een onvriendelijke dame werd mij meerdere malen verteld dat zijn geen vaste tijd konden beloven. Ook niet na mijn uitleg dat dit was beloofd na een fout aan hun zijde. Ik moest maar regelen dat er iemand was om de deur open te doen. Met moeite geregeld dat er iemand die ochtend de deur kon opendoen. Wordt ik tot mijn stomme verbazing zo’n 45 minuten later gebeld met de mededeling dat de ochtend niet gaat lukken maar dat ze tussen 14.00 en 16.30 uur gaan komen. Hierop aangegeven dat ik echt niet iemand kon tegelen tussen 14.00 en 15.30 uur. Deze mevrouw dacht gelukkig wel mee. Uiteindelijk werd het bed en de andere zaken keurig na 15.30 uur geleverd en in elkaar gezet. Vandaar toch een magere voldoende.

Product voldoet aan alle eisen en er wordt niet te veel verpakkingsmaterialen gebruikt.

Vlotte levering en goed produkt

Prima anatomische elleboogkrukken online gekocht om elders gehuurde krukken te vervangen vanwege langdurige immobiliteit. Betere krukdoppen dan onder gehuurde exemplaren. Zondagmiddag besteld, dinsdag geleverd.

Goed artikel

Geweldige service, zowel bij telefonische bestelling als bij de levering aan huis!

Hele aardige medewerkers die heel goed met je meedenken.

belabberd

Op 31 december een bestelbevestiging gehad en nu op 11 januari nog steeds niets ontvangen. Na contact kreeg ik een overzichtje van de track and trace met het verzoek om zelf contact op te nemen met GLS. Maar Medicura kiest er voor om GLS in de arm te nemen, niet ík. Er is ook niet aangeboden om te helpen, of vanuit Medicura contact op te nemen met GLS. Kortom: ik heb iets besteld én betaald, maar ik ontvang niets!

Heeft zin in

Niks

Slechte communicatie

In 1 woord zeer slechte communicatie, niet geleverd wat er gevraagd werd. En daarnaast zijn de geleverde artikelen zeer minimalistisch, de po-stoel is echt een onpraktische stoel met een emmer die er aan de achterkant weer uitkomt met alle gevolgen van dien, dunne ijzeren en koude armleuningen echt een aftandse po-stoel. Het bed is ook een oudere versie.

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk personeel. Snel En goed geregeld

Gewoon zeer goed.

N.v t

Zie hieronder

Snelle en goede service

Matig

Door een gebroken been heb ik een driepoot kruk gehuurd. De verkoopster was erg vriendelijk en noemde de huurprijs van 2.50 euro per week.Het lijkt mijn dat ze wel de huur prijzen moet weten. I krijg een rekening van 28 dagen voor 47.75 euro.Als zi van tevoren de goede prijs had gezegd dan had ik een driepoot kruk gekocht en niet gehuurd.Ik heb ook geen prijzen gezien ze gaf geen informatie mee helemaal niks.Echt heel jammer dit.

Snel geleverd

Rolstoel gevraagd Snel geleverd aan huis

Goed!

Prima, volgens afspraak!

Snelle levering

Mijn bestelde materiaal werd snel geleverd. De bezorger was bijzonder sympathiek en behulpzaam. Nam de tijd om eea uit te leggen

Bestelproces, levering en prodiuctkwaliteitit dik in orde.

Heel goed

Alles gaat zoals afgesproken. Keurige bezorging, en ook op de aangegeven tijd.

Spullen netjes bezorgd, nadeel is retourneren

Het was erg makkelijk om het pakket te bestellen , bezorging is ook netjes, alles zit in 1 grote doos. Klein nadeel is dat je de doos moet bewaren om de spullen te retourneren. De doos is enorm groot en neemt veel ruimte in beslag. Ook dien je het retour pakket zelf af te geven bij een GLS punt. Lijkt me niet handig met een newborn. Het zou handiger zijn als je een ophaal verzoek kan indienen en dan de spullen dan gewoon afgegeven kunnen worden aan een chauffeur

Alles opgelost

Er was een klein misverstand, maar dat is geweldig opgelost. Dankzij Bernadette en Ryan. Ook veranderd op de site, dus nu duidelijk! Heel veel dank. Warme groet Cecile van Vlijmen

Snelle hulp, mooi materiaal, vriendelijke hulp en bezorger

Alles werd goed uitgelegd en advies gegeven.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert