Niet op tijd verzonden, wel op tijd binnen

Had een. Gipshoes nodig voor onze zoon om te kunnen zwemmen op vakantie. Altijd weer een ongelukje vlak voor vertrek. Op vrijdagmiddag rond vieren nog besteld, want op de website staat “op werkdagen voor 17u besteld, nog dezelfde dag verzonden”. Meeste concurrenten hebben dit op 15u staan. Natuurlijk toch pas op maandag verzonden, maar nog net voor vertrek binnen.

uitstekend

snelle levering en goeie kwaliteit gratis ophalen en bezorgen

Op zaterdag besteld, maandag ochtend geleverd.

Uitgebreide keuze aan leen hulpmiddelen. Eerder al een rolstoel met drempelhulp. Nu een hoog-laag zorgbed met matras en papegaai en een badplank. Op zaterdag besteld en maandagochtend door chauffeur netjes afgeleverd en in elkaar gemonteerd. Meteen klaar voor gebruik wat voor mijn situatie super fijn is.

Super goede en vriendelijke service

Snelle verzending en goed bereikbaar voor advies. Product was helaas kapot bij ontvangst, maar er werd meteen een nieuwe opgestuurd naar ons vakantieadres. Top!

prima service

De scootmobiel is zoals afgesproken op de juiste dag bezorgd in ons hotel.

Snelle levering duidelijke uitleg degelijk materiaal

Goed en snel

excellent

Timely delivery and keep me well informed.

• Would you recommend us? Yes

Zeer goede en snelle dienstverlening.

Goede website. Staan je bij een probleem vriendelijk te woord. Snelle bezorging

Hhhhhhhhh

Hhhhhhhhh

Super !

Heel snelle aktie na rapport ergotherapeut

goede omdat de persoon aarig was en zijn best deed.

En toch was de ervaring achteraf zeer teleurstellend want wij wilden hetzelfde bed en geen houten dus, maar wat het eerdere was. Alleen langer dus! Ik stond erbij en zag niet dat het fout was, pas achteraf maar heb steeds geuit geen houten, lees bruin bed te willen. En toch is dat laatste geplaatst!!!

snel

snelle levering en goed contact

Respectloze klantenservice

Tijdstip van bezorging kan nooit worden aangegeven, wanneer je veel doktersafspraken hebt is dit niet te doen. Hierna wordt er gemeld dat er leveringskosten in rekening gebracht moeten worden. Vervolgens werd de rolstoel te vroeg gebracht dus het tijdsblok is ook niet relevant. Vervolgens gevraagd of de rolstoel omgeruild kon worden, uiteindelijk zou deze maandag geleverd worden. Maandag geen rolstoel, aanvraag is geannuleerd. Uiteindelijk de rolstoel in de winkel teruggebracht. Rolstoel moeten gebruiken is al zeer vervelend maar op deze manier al helemaal. Ga naar medipoint, hier wordt u gelijk geholpen.

Fijne correcte levering.

Vriendelijke en fijne correcte levering vd spullen.

In winkel toppie , mannen die komen leveren niet klant vriendelijk

Terwijk ik in zh lag , bed gebracht , in huiskamer, zelfde dag thuisgekomen, bed lag helemaal niet, voeteneind ging niet helemaal omhoog, kon er dus niet in liggen omdat mijn benen “ bungelde”. Heb dag erop gebeld om op te halen , hier had ik niets aan . De man die het ophaalde vroeg hoe hij had gelegen, ik zeg niet goed, Nou er zijn mensen die hem wél nodig hebben snauwde hij ! Hij wist me te vertellen dat ik met de hand het laatste stuk omhoog moest duwen , hoedan?? Als ik er in lig met een nieuwe heup gaat dat niet!!!!

Top, Netjes en Super

Zeer aardige en vriendelijke jonge man die alles uitlegde. Dank je wel.

gaat

mijn man had een doorlig matras nodig. na een paar dagen kwamen we erachter dat het matras verkeerd om is neergelegd waardoor zijn doorlig plekken nog erger werden. zelf maar goed gelegd . verder was de levering wel goed

Fijne douchekruk

Zeer goede materialen , goed verpakt bezoegd

Je moet veel te snel beslissen

Fijne spullen. Je moet binnen 5 dagen na aanmelding doorgeven wat je nodig hebt. Als je in het begin van de zwangerschap zit is dit lastig. De kosten zijn niet duidelijk en wanneer en hoe je het in moet leveren is totaal onduidelijk.

Zeer snel teruggebeld en zeer snelle,nette levering door vriendelijke mensen .En goede uitleg.Superservice.

goede en snelle service

vandaag besteld morgen in huis,vriendelijk en behulpzaam personeel

top producten

Levering cf afspraak en gewoon goede producten die op dit moment van grote hulp zijn

Zeer snelle levering van de noodzakelijke hulpmiddelen.

De overzichtelijke website makt het bestellen gemakkelijk De levering van de,in mijn geval, krukken was zeer snel.

Uitstekende service, vakkundig en zeer vriendelijke bezorger

Uitstekende service, vakkundig en zeer vriendelijke bezorger