Snelle levering komen afspraken na

Volledig

Volledig pakket en snelle/nette levering met GLS

Product keurig geleverd mooi met opberghoesje. Rode lijn in loupe is erg handig.

Alles is zo uitgevoerd als dat t op de site beschreven staat. Online besteld helemaal goed.

Top en snel geregeld

In Mei besteld een zwangerschapspakket , deze word netjes bezorgd rond 23 juli. Alles wat je nodig bent in 1 pakket .

Pakje niet aangekomen

Bestelling niet aangekomen Adres was goed Pakje is teruggestuurd naar afzender

Zeer vriendelijk en ervaren medewerkers.

Zeer positief

Datgene dat ik wilde bestellen heb ik ook op het vooraf afgesproken tijdstip correct ontvangen ! tip

Ik heb niet eerder dergelijk materiaal via een zorgwinkel besteld ! Maar zowel degene, die ik bij de voorbereiding van de bestelling aan de telefoon kreeg en ook degene, die ik naderhand nog gebeld heb om nog wat materiaal bij te bestellen, waren erg behulpzaam en vriendelijk! Ook de chauffeur die het materiaal bij mij afleverde, was een vriendelijke man, die alles netjes binnenbracht en ook nog het gehele pakket heeft uitgepakt en voor zover nodig gemonteerd! Ik ben dus zeer tevreden met de gemaakte keuze van deze Zorg- winkel. Met vriendelijke groet: H. G. A. M, van de Voordt

Snel geleverd en snel terugbetaald!

Duidelijk en snel

Geen goede ervaring

Ze beloven een tijdstip tussen 09.15-11.15, 2x gebeld, waarvan ze aangeven de eerste keer " er is een chauffeur uitgevallen, zal even kijken of dat in uw regio is, nee niet het geval, ze krijgen de chauffeur niet te pakken" na een uur terug gebeld dit was afgesproken, dus ik weer gebeld " ow ja er is een chauffeur uitgevallen in uw route, dus het wordt later geleverd" ondertussen ben je verplicht een hele dag thuis te blijven omdat ze geen tijd kunnen noemen. Ipv dat ze een bericht doen en je op de hoogte brengen omdat je afspraken zoals fysio enz heb staan!

Snel en deskundig

Efficiënte vragen en vertrouwen in de klant. Levering volgens afspraak.

Uitstekende service

Op advies van de winkel, hebben we telefonisch contact opgenomen om de bestelling te versnellen. Er was namelijk een bed per direct nodig. Telefonisch ben ik naar alle tevredenheid geholpen. Naar aanleiding van de goede service en informatie is het bed gelijk de volgende dag geleverd. Dit is met goede zorg en uitleg geplaatst. Dank hiervoor!

Prettig telefoongesprek na bestelling via online.

Fijn gesprek met telefonist die duidelijke uitleg gaf.

Geleverd volgens afspraak

Ik bestel hier altijd mijn wegwerp washandjes. Deze zijn fijn te gebruiken en hebben een lekker sinasappel luchtje.

Super snel geregeld

Fijne ervaring, Volgende dag geleverd met uitleg . Heel fijn Dankjewel

Snel en goed!

Eenvoudig te bestellen via duidelijke en goedwerkende website en alle atributen de volgende ochtend tijdig geleverd en gemonteerd. Kf

Top ervaring

Goede service en op tijd levering

Goed geregeld.

Via de kraamzorg hierbij terecht gekomen. Makkelijk aan te vragen, goed bezorgd.

Prima service zowel in winkel als bij levering

Prima eerste kennismaking met bedrijf!

Vriendelijk en betrokken

Vriendelijk en betrokken

alles prima en makkelijk te bestellen.

Correct

Goed geleverd volgens planning

Goede bereikbaarheid en snelle service

Prettig telefoongesprek en snelle levering van de rolstoel aan huis. Top!

Mijn moeder is overleden

Heb het aangegeven bij het inleveren van de spullen dat ze overleden is. Raar dat jullie haar om haar mening vragen.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert