Klant vriendelijk. Snel geleverd
Bedankt voor uw review.
Vriendelijke service. Snel geleverd. Bezorger ook top!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en levering. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden. Uw feedback waarderen wij zeer.
Aan de balie in Oss goed, snel en vriendelijk geholpen. Levering van het benodigde bed, kon zelfs nog op dezelfde dag(nood was hoog). Klein puntje van kritiek. De beoordelings vraag pet mail is gestuurd aan de gebruiker van het bed, deze was alleen al overleden voordat de mail binnen kwam. Voor mij geen probleem, maar denk dat het voor andere mensen erg pijnlijk kan zijn.
Wij waarderen uw feedback en zijn blij te horen dat u snel en goed geholpen bent. Het spijt ons te lezen dat de beoordelingsvraag op een ongepaste tijd is verzonden. We nemen uw opmerking ter harte. Uw ervaring is belangrijk voor ons.
Doet aan de verwachtingen
Bedankt voor uw feedback.
Begripvolle en behulpzame deskundige levering.
Bedankt voor uw feedback.
Hele fijne bezorger die mij de plank heeft geïnstalleerd
Wij waarderen uw opmerking over de snelle hulp en zijn blij te horen dat de installatie naar wens is verlopen. Uw ervaring is belangrijk voor ons en wij blijven ons inzetten om u te ondersteunen.
Eind dec. 2024 ‘n aankoop gedaan via internet en meteen betaald maar kreeg geen (btw) factuur als betalingsbewijs!!. Ik moest hier meerdere malen voor bellen waarbij niemand snapte wat ik bedoelde. Uiteindelijk kreeg ik m’n factuur maar hadden ze de datum op 6 febr. 2025! gezet. Dit klopt natuurlijk van geen kant. Lijkt op fraude ivm ander belastingjaar en ik kan er hierdoor ook niets mee omdat mijn zorgverzekeraar dit over 2024 zou vergoeden.
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service, onze excuses hiervoor! Dit is natuurlijk niet het visitekaartje dat wij af willen geven. Er is in uw geval iets fout gegaan bij het aanmaken van de factuur. Er is contact geweest met u en het probleem is opgelost, u heeft de juiste factuur ontvangen. We streven er naar om onze service hoog te houden, daarom hebben we dit ook meteen opgepakt met de betreffende afdeling om soortgelijke fouten in de toekomst te voorkomen.
Het is raar dat je nu krukken moet kopen uit een machine in het ziekenhuis. Ingewikkeld gedoe eigenlijk maar dat zal aan ons ziekenhuis liggen en niet aan de spullen? Mijn krukken brak af na 5 weken maar na een mail met een foto kreeg ik meteen nieuwe opgestuurd naar huis. Dat vond ik goede service.
Fijn om te horen dat u snel een nieuwe kruk heeft ontvangen. We begrijpen dat het proces rondom de aanschaf van medische hulpmiddelen soms ingewikkeld kan zijn. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Na een hersenoperatie moet ik aansterken en daar voor had ik een extra bed nodig om overdag te kunnen rusten, Makkelijk via Medicura gevonden en kunnen lenen, netjes thuis gebracht en geïnstalleerd,
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met het lenen van een bed. Wij streven ernaar om onze service zo prettig mogelijk te maken. Het is goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u de juiste ondersteuning heeft gekregen.
Na de bestelling moest ik wat langer wachten omdat artikel niet voorradig was. Netjes over geïnformeerd. Helaas heb ik de verkeerde maar besteld, maar het artikel was voor de rest prima inorde
Wij begrijpen dat het vervelend is om een verkeerd artikel te hebben besteld. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om dit verder te bespreken.
Het bed kon snel geleverd worden en ik ben goed geholpen. De matras is zeer comfortabel en de levering verliep ook soepel.
Wij zijn blij te horen dat de levering soepel verliep en dat u tevreden bent met het bed en de matras. Het is fijn om te weten dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Dank voor het delen van uw ervaring.
De bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam. Correct afgeleverd.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de levering. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Snelle levering , alleen wisten we niet wanneer er bezorgd zou worden....toevallig was er iemand thuis die de bestelling aan kon nemen ...
Fijn om te horen dat de levering snel was. We begrijpen dat het prettig is om te weten wanneer een bestelling aankomt. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons te verbeteren.
Het aanvragen van de producten was heel simpel en het was heel snel in huis ook de bezorger legde alles netjes uit en is een zeer vriendelijke man. Tot nu toe bevalt het meer dan goed heel fijn dat je zo geholpen wordt. Van mij zouden ze zelf 10 sterren krijgen
Fijn om te horen dat het aanvraagproces eenvoudig en snel verliep. Het is prettig dat de bezorger u goed heeft geïnformeerd. Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat u tevreden bent met de service.
Nette levering van het kraamhulp middelen pakket. Alles is aanwezig. Super handig dat je een sms krijgt met het tijdslot. En fijn dat ze het ook weer komen ophalen wanneer nodig.
Fijn om te horen dat de levering van het pakket naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met de communicatie over het tijdslot. Wij doen ons best om een goede service te bieden. Uw feedback wordt gewaardeerd.
Kan er goed op liggen . Allen is het makelijk dat er een passtuk matras bij is .
Fijn om te horen dat het bed boven verwachting is en dat u er goed op kunt liggen. Wij waarderen uw feedback over het passtuk matras. Het is altijd prettig om te weten dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen.
De communicatie verliep vlot en doelmatig en op plezierige toon. Ik kreeg meteen bruikbare antwoorden op de gestelde vragen en verzoeken. Ook als het aantoonbaar mis zat aan mijn kant.
Fijn om te horen dat de communicatie soepel en prettig is verlopen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en waarderen uw positieve feedback over de antwoorden die u heeft ontvangen.
De hulpmiddelen waren eenvoudig te bestellen. Ondanks de feestdagen werd het heel snel bezorgd met een zeer vriendelijke chauffeur!
Fijn om te horen dat u de website overzichtelijk vond en tevreden bent over de snelle levering. We streven ernaar een goede service te bieden en waarderen uw feedback.
Rolstoel werd keurig op tijd gebracht en demedewerker had alle tijd om even uitleg te geven over het gebruik ervan. Complimenten daarvoor.
Fijn om te horen dat de service naar wens was en dat u goed bent geholpen met de uitleg. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
Zie hierboven
Bedankt voor uw feedback.
Heel handig Geen geboor en hij hangt nu perfect op de wc zeer handig om op te slaan !
Fijn om te horen dat het artikel goed bevalt en handig is in gebruik. Wij streven ernaar om praktische oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Gewoon top zoals jullie meedenken
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Snelle levering Materiaal goede kwaliteit
Dank u voor het delen van uw review.
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze telefonische ondersteuning. Wij streven ernaar om service te bieden die aan uw verwachtingen voldoet. Uw feedback is waardevol voor ons.
Ondanks de belofte om het die middacg te bezorgen is er niemand geweest en tot op heden heb. Ik niets gehoord!
Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw situatie te bespreken.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert