Het is gemakkelijk bellen en ze komen meteen brengen.

Geweldige service

Gebeld voor een bed kon meteen geregeld worden en werd keurig netjes geplaatst

Top!!

Prima levering....goed product. TOP

Bij de thuiszorg winkel in mijn buurt moest het artikel worden besteld en dat zou 10 dagen duren . Via Medicura kreeg het artikel de volgende dag thuisbezorgd .

Product niet geleverd

Het product zou geleverd moeten worden door GLS bij mijn vader in het verzorgingshuis, maar kennelijk zijn zij niet in staat om dit af te leveren.

Heel goed

Snel en makkelijk te bestellen. Goede service

Snelle en goede service

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Oke

Goed geholpen

Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Mijn klacht werd serieus genomen en er werd met mij meegedacht.

Snel en behulpzaam

Snel en behulpzaam. Wordt meegedacht. Goede en accurate info over wanneer levering

Voldoende

Van alle gemakken voorzien op één punt na: Dat de krukken gekocht dient te worden is voor mij een verrassing, want ik had deze liever gehuurd met als de rolstoel en de zit-po.

Nog steeds niets ontvangen. Dus hoe moet ik dat beoordelen

Als ik lig niets ontvangen heb dan kan ik niet het niet beoordelen.

Erg vriendelijk en op tijd. Ik had alleen wel iets eerder willen weten dat jullie kwamen, ik kreeg een avond van te voren een bericht.

Kwaliteit

Stoel werd eerder geleerd dan afgesproken,. De perfecte kwaliteit en service is super. Altijd snel geholpen

Gewoon goed

Aardige man

Ondanks de komende kerstdagen werden met spoed op dezelfde dag de hulpmiddelen bezorgd. Erg vriendelijke chauffeur

Zeer klantvriendelijk.

Jaarlijks maken wij gebruik van de uitleenservice. Nog nooit teleurgesteld. Er wordt meegedacht bv over de maat van een bed.... Zowel in de winkel, aan de telefoon als de bezorger allemaal even betjes, keurig en vriendelijk. Dikke pluim

Snel en hulpvaardig

Prima geholpen ook met retour zending

Snel en accuraat geleverd

Binnen de gestelde termijn geleverd

Uitstekend, omdat de keuze op de site makkelijk te maken is en de bestelling snel bezorgd wordt.

Fijn!

Heel fijn dat de optie er is, bezorgen ging ook goed. Jammer dat het pas 5 weken voor je uitgerekende datum beschikbaar is, had t wel eerder willen hebben.

Snelle service

Nette bezorger die op tijd komt.

Nette bezorger die op tijd komt

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert