Heel goed

Het is een toiletverhoger en bevalt prima

Uitgebreid pakket, service kan beter

Al in februari heb ik de vragenlijst van Medicura ingevuld en daarin stond (blijkbaar) op de laatste pagina wanneer de medische hulpmiddelen voor de kraamperiode geleverd zouden worden. Hiervan heb ik alleen nooit een bevestigingsmail o.i.d. gehad, waardoor ik in juni niet meer wist wanneer het geleverd zou worden. Omdat ik zwanger ben van een tweeling (met een vergrote kans op vroeggeboorte) heb ik gebeld met de vraag wanneer de hulpmiddelen geleverd zouden worden en of dat eventueel eerder mogelijk was. Mij werd toen verteld dat ik diezelfde week nog een mail zou ontvangen om de leverdatum in te vullen. Helaas heb ik die toen niet ontvangen en heb ik 3 weken later nogmaals moeten bellen met de vraag of de materialen z.s.m. geleverd konden worden. Gelukkig was het toen snel geregeld en waren de hulpmiddelen de volgende dag in huis!

Snelle professionele service

Medicura levert op het moment dat afgesproken is, snelle service en duidelijke instructies. Absoluut een betrouwbare partij voor je revalidatie indien je hulpmiddelen nodig hebt gefinancierd uit het basispakket.

Alles online besteld, nog geen 2 min werk. Precies 5 weken voor de uitgerekende datum geleverd.

Goede service!

Vriendelijk personeel met begrip en kennis van zaken.

Goede service en kwaliteit

Vriendelijke medewerker die op afgesproken tijdstip spullen heeft gebracht en vakkundig heeft geïnstalleerd

Excellent service and care

Everything about this company is amazing! Their easy-to-use website, fast delivery, and paperwork assistance made things so much easier. I was injured suddenly and could not even get around my house, they gave me everything I needed to make life livable. Thanks so so much

Nee hoor

Dit ook niet

snelle levering

correcte en snelle levering

Duidelijk en snelle levering!

telefonisch goed contakt

via de telefoon goed te regelen, er werdt zelfs meegedacht voor evt benodigde spullen. echter bij levering deed het bed het niet en kon niet omgeruild worden op die dag. ik moest iemand regelen die in mijn huis op hun kon wachten de dag erna terwijl ik in zh verbleef.

Chauffeur wist weinig tot niets van demonteren van scootmobiel.betere instructie nodig of duidelijke handleiding voor cliënt meegeven Scootmobiel is solide en goed. Jammer dat je maar uiterlijk 1 week van te voren scootmobiel kunt reserveren.

Snelle levering

Juiste levering op afgesproken tijd

Aanrader.

goede service

Keurig op tijd geleverd.

geweldig!!!

Top service!!!Bedrijf die klanten serieus neemt,het bestaat!

Super,

Toenik doorgaf wat er aan mankeerde werd meteen de volgende dag het anticubi....kussen bezorgd. Ook al was t zaterdag.

Handige website zeer goed.contact met klantenservice

Goed en vriendelijk geholpen!

Goed en vriendelijk geholpen. Snelle levering en goede uitleg.

Goede service, vriendelijke medewerkers

We hadden rolstoel met duw ondersteuning gehuurd. Zo fijn dat kan en wij hebben mooi dagje uit gehad. Zon rolstoel is echt uitkomst dan voel je zelf niet extra bezwaard dat iemand jou moet duwen. Met de ondersteuning hoeft de persoon erg achter weinig te doen alleen steuren.

Zou niet willen missen

Mijn 2de keer dat wat bestel en zonder problemen weer netjes ontvangen .

Perfecte service

Dochter na operatie met beide benen in het gips tot aan knieën . Een rolstoel en bedtafeltje aangevraagd en de volgende dag was dit beide al bezorgd voordat mijn dochter ontslagen was uit het ziekenhuis

Medicura levert volgens afgesproken datum en tijd

de bestelde goederen werden op de afgesproken datum en tijd geleverd door een vriendelijk personeelslid. De geleverde goederen zijn van goede kwaliteit en schoon

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert