Ongelofelijk hoe snel de levering plaats kan vinden! Fijn dat je de dag zelf kan kiezen. En nette, aardige man die het leverde. En niet geheel onbelangrijk, de spullen zien er netjes uit. Als nieuw dus netjes onderhouden, fijn!
Wat fijn om te horen dat de levering snel en prettig was. We waarderen uw positieve feedback over de staat van de producten en de service tijdens de levering. Dit is precies waar wij voor staan.
Ik had na een operatie voor de zekerheid een rolstoel gehuurd, Netjes op tijd geleverd en opgehaald Alles was netjes schoon
Fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat alles naar wens was. Wij streven ernaar om een goede service te bieden. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Efficiënt
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Alles prima geregeld
Bedankt voor uw feedback.
Goed en heel snel bezorgd
Dank u voor het delen van uw review.
Mijn ervaring is heel goed! Snelle levering van mijn bestelling En goed verpakt.
Wij waarderen uw lovende woorden! Het is fijn om te horen dat uw ervaring met ons positief is. We streven ernaar om altijd de beste service te bieden, inclusief snelle levering en zorgvuldige verpakking. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Altijd heel hulpvaardig en correct.
Precies als op de afbeelding. Al in gebruik..Snelle levering !! Bedankt..
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Fijn om te lezen dat de levering naar wens was en u het product al in gebruik heeft genomen. Wij blijven ons inzetten voor een snelle en correcte service.
Simpel en snel alles geregeld.
Dank u voor het delen van uw review.
1,5 dag van vakantie kwijt door gebrek aan communicatie voor niets zitten wachten en wachten. Uiteindelijk een scootmobiel waarvan stoel met smeer (kleding onder) en bijna lege accu. Accu is dusdanig slecht, na 1,5 dag opladen had hij genoeg aan 5 km. En dat nadat de prijs meer dan verdubbeld was.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting is. Uw feedback is belangrijk voor ons en we waarderen het dat u de tijd neemt om deze te delen. We zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken. Wij streven ernaar om altijd de beste service aan u te bieden.
Snelle bezorging,goede verpakking.
Bedankt voor uw review.
Dank voor het schrijven van een review.
Op tijd voor de afspraak en zeer vriendelijk en behulpzaam
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw ervaring is belangrijk voor ons. Dank u wel!
Alleen maar lof over de artikelen
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Uw ervaring met de aflevering en de artikelen is voor ons van groot belang. Wij streven altijd naar een optimale dienstverlening. Hartelijk dank voor uw review.
Ik heb een redelijk ingewikkeld bed, wat niet iedereen goed weet te bedienen cq te instaleren. Die enkele keer dat er storing was, kwam de monteur altijd binnen een redelijke tijd.
Wij waarderen uw positieve ervaring met ons. Het is fijn om te horen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven ernaar om deze kwaliteit van dienstverlening consistent te houden. Dank voor uw beoordeling.
Het bestellen van het kraamhulpmiddelpakket ging erg gemakkelijk. Het is super geregeld dat je er niks voor hoeft te betalen. In week 36 van mijn zwangerschap zou ik het pakket binnen krijgen. Eind week 36 nog niks gehoord, dus toen even gebeld en bleek er iets fout te zijn gegaan waardoor de bestelling nog "on hold" stond. Het is meteen goed doorgezet en een paar dagen later het pakket ontvangen. Vriendelijke klantenservice. Het zou mooi zijn als je toch nog ergens in de zwangerschap een mail krijgt wanneer er wordt verwacht dat je bestelling wordt verzonden. Dit omdat je de bestelling al maanden van tevoren plaatst. Je weet zo meer waar je aan toe bent.
Wij waarderen uw feedback. Het is fijn te horen dat u tevreden bent over ons kraamhulpmiddelpakket en de afhandeling van uw bestelling. Uw suggestie om updates te geven tijdens het bestelproces nemen we ter harte. Dank voor uw waardevolle input!
Miranda is een hele lieve vriendelijk vrouw waarmee het tijdens de behandeling gezellig kletsen is. Ze gaat altijd heel hygiënisch te werk en verzorgt onze voeten heel fijn. Tegenwoordig mogen mijn voeten gezien worden :)
Wij zijn oprecht blij om te horen dat u tevreden bent over de behandeling. Het is voor ons belangrijk dat u een prettige ervaring heeft en wij waarderen uw positieve feedback. Dank voor het delen van uw ervaring!
In de winkel vroeg ik om de rollator te bezorgen. De medewerker zei dat ik beter online kon bestellen dat scheelt 75 euro. Dank u wel.
Wij waarderen uw positieve beoordeling ten zeerste. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over uw ervaring met ons. Wij streven ernaar om de beste service te bieden en uw feedback helpt ons hierbij. Dank u wel!
Onbruikbaar product: flesje paste er niet in en onhandige knijp elementen. Gezien de kosten was terugsturen geen optie. Dankzij mijn 3D printer en wat andere aanpassingen heb ik er nog iets bruikbaars van kunnen maken.
Wij betreuren het dat u geen positieve ervaring heeft met ons product. Wij hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten en nemen uw opmerkingen serieus. U kunt binnen enkele dagen een reactie van ons verwachten.
Relax stoel nodig in extra small. Dick naar Breda gereden met succes. Probleem met het bed bij levering door bezorger binnen halfuur geregeld
Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en dat het probleem snel verholpen kon worden. Dit is altijd ons streven bij Medicura. Wij kijken uit naar uw volgende ervaring met ons.
Snelle en goede levering!
1e levering: rugleuning tripplestoel niet in een bepaalde stand vast te zetten. Aardige medewerker, die de stoel mee terug nam. 2e levering: sms je dag van te voren. Dag zelf hele dag thuis geweest, geen levering. Na bellen zou hij de dag erna komen. Geen sms je, gebeld, aangegeven dat we na 13.00 uur weg moesten. Chauffeur heeft voor ons zijn route gewijzigd, zodat hij op tijd bij ons was. Blijkt dat er nu een stoel geleverd is met verkeerde afmetingen. Ik heb het aan de ergotherapeut overgelaten dit met jullie te communiceren. Stoel zou 18-07 opgehaald worden, maar bij navraag was er bij jullie niets bekend. Nu wordt hij maandag 22 aug opgehaald en zijn wij benieuwd of wij zondagavond een sms je krijgen. Jullie gaan er min of meer vanuit dat iemand, die een hulpmiddel nodig heeft, een hele dag thuis is. In deze tijd is dat niet meer zo gelukkig! Mijn agenda is ook druk. Een concretere tijdsafspraak gelijk bij contact zou heel fijn zijn! En verder het aangeven dat er leveringskosten zouden kunnen volgen, vind ik in deze situatie totaal ongepast. Door jullie slechte communicatie gaat het fout, is niet onze schuld! En dan ontvangen wij vandaag ook een mail met een kopie van de pakbon. Er is vandaag geen actie geweest, dus waarom nu deze mail? Begrijpelijk dat hij komt, als maandag de stoel daadwerkelijk opgehaald wordt. Dus: al met al zijn onze ervaringen met Medicura niet echt positief op de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs na.
Wij betreuren het te horen dat uw ervaring met Medicura niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze diensten te verbeteren. We nemen de situatie die u heeft beschreven zeer serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen.
Zeer goede thuiszorg winkel is aan te raden
Wij waarderen uw positieve feedback over de bezorging enorm. Het is fijn te vernemen dat uw ervaring met onze dienstverlening naar wens was. Dank voor uw aanbeveling!
Zo kan ik overal naar toe is prima hulpmiddelen kan niet zonder
Wij zijn blij te horen dat onze hulpmiddelen u zo goed bevallen en bijdragen aan uw mobiliteit. Het is altijd fijn om positieve ervaringen te ontvangen. Dank voor het delen van uw ervaring!
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert