Snel en keurig op tijd geleverd.

Prettig en goede uitleg aan de telefoon. Bezorger vriendelijk en netjes. Rolstoel was niet die van de foto, dan moet wel vermeld dat de foto een indicatie is.

Prima ervaring

Alles op tijd binnen, goed geregeld, dank

Zeer correct!!

Bestellen ging gemakkelijk en telefonisch contact zeer vriendelijk. Bezorging mooi op beloofde tijd en bezorger erg vriendelijk en opgewekt. Aanrader!!

Super fijne service

Ik vond het supwr fijn, helder en mevrouw dacht met mij mee, dit allemaal in 15 minuten tijd. Super bedankt

Snelle afhandeling

Nvt

Erg bedankt voor de goede zorg

Kan het niet anders uitleggen hoe fijne levering het was .vriendelijke man die alles goed uitlegde netjes en behulpzaam dank hiervoor

Goed product en snelle levering

Vriendelijk behulpzaam

Vriendelijk behulpzaam

Ik ben erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met de safe-in soft, anatomische elleboogkrukken met zachte en voorgevormde handgrepen. Zeer snelle levering, zorgvuldig verpakt. Alles was prima in orde.

Snelle levering

Product voldoet aan verwachting

Late levering zonder hiervan op hoogte gesteld.

Ik heb een rollator hier besteld, waarvan op de site stond dat deze op voorraad was. Echter had ik na 2 dagen nog geen bevestiging van verzending. Na tweemaal mail contact met de klantenservice, waarin werd duidelijk gemaakt dat ik geduld moest hebben, maar dat het goed zou komen. Heb ik na 5 dagen zelf telefonisch contact opgenomen. En bleek dat de rollator helemaal niet op voorraad was, en dit mij niet eerder verteld was. Zij hebben mij hier niet zelf van op de hoogte gesteld, en ook tijdens het mail contact dit niet vermeld. Uiteindelijk na anderhalve week mijn rollator ontvangen. Het product was prima in orde, maar de service was niet goed.

Aardige man, legt het goed uit, en goede kwaliteit

Zoals de omschrijving al zegt. Niks op aan te merken.

Netjes geleverd

Goede levering

Heel goed geholpen Komen op tijd Geen gezeur Alles top in orde Met een telefoontje geregeld

Heel vlot geholpen bij reserveren, ze denken met je mee. Levering precies op de afgesproken tijd!

Tevreden

Fijne service!!

Goede service, snelle levering!

Mijn vader had snel hulpmiddelen nodig en daar werd in mee gedacht. Binnen een dag werd alles geleverd.

Begripvol

Vriendelijk, luisterend, en meedenkende mensen die je te woord staan aan de telefoon en informatie geven. Bezorgservice ook prima, en goede uitleg werd gegeven. Ook dat je zelf een dag aan kunt geven om het te laten bezorgen en prima dat je dan een tijdsindicatie krijgt van hoe laat het gebracht kan worden.

Bestelde producten werden snel geleverd. Alleen jammer dat ik erachter aan moest bellen voor een factuur. Heb namelijk een bedrijf.

Precies wat ik nodig had

Buikband ivm operatie wond gekocht. Duidelijke informatie op website dus in een keer helemaal goed.

Prima en snel contact.

Luisterend oor en goede oplossing voor ons nu we tijdelijk geen auto vervoer hebben.

Klantvriendelijk en wordt netjes geholpen

Goede surfers geen klagen

Heel goed