Goede en snelle service!

Goede en snelle service en er wordt met je meegedacht!

Goede prijs

Makkelijk te bestellen

Goede service en tijdige levering

Wij zijn goed geholpen in de winkel bij Bernhoven (Uden). De levering van het bed is tijdig en volgens planning uitgevoerd door een vriendelijke medewerker.

Snel geleverd

Erg tevreden!

Alles snel geregeld. Vriendelijke mensen en het (zeer fijn slapend) matras de volgende dag al op mijn bed! Ontzettend bedankt en groetjes.

Een prettige ervaring

Vriendelijke ontvangst, bekwame medewerkers, heel goed en prettig geholpen.

. Prettig te woord gestaan.

Vlotte bezorging en zeer hulpvaardig.

Goed geregeld

Na enige misverstanden is alles toch nog goed verlopen

Super snelle service

Duidelijk uitgelegd door klantenservice en snel gebracht en weer opgehaald

2 x gebelt voor hetzelfde hulpmiddel. maar beter dubbel controle als helemaal niet.

Heel goed

Ze staan altijd voor je klaar .

Netjes en correct geholpen.

Ben erg tevreden!

in 1 woord prima

alles correct afgehandeld

Alles netjes afgeleverd in goede kwaliteit!

Prima ervaring!

Ze zijn wel heel erg snel!

Wat fijn als je hulp nodig hebt dat er snel op geanticipeerd wordt! Wel zo relaxed.

!Geweldig

Heell erg blij en tevreden.

Tevreden

Oké

Snel en zorgzaam

Top service

Top geregeld online besteld volgende dag thuisbezorgd

Positief, goed geregeld, op tijd, goede service

Goed geregeld, goede service

Vreemd dat ze zo moeilijk doen over bezorging

Ik heb mijn kraamhulpmiddelen pakket hier besteld. Op een woensdag om 17.30 krijg ik een dat het pakket op woensdag bezorgd wordt rond 13.30 en dat ik daarvoor thuis moet zijn. En als ik het wil verzetten, moet ik betalen. Vreemd om dan zo kort voor bezorging bevestiging te krijgen. Dan kan ik niks meer op m'n werk regelen of ervoor zorgen dat er iemand anders thuis is. Na telefonisch contact de volgende ochtend is de afspraak uiteindelijk kosteloos verzet, hoewel dat wel wat overtuigingskracht kostte. Het meest frappante was toch wel dat ik boven was op het moment dat de bezorger voor de deur stond. Maar tegen de tijd dat ik een voet op de trap had gezet, hoorde ik de autodeur alweer dicht slaan en uiteindelijk trof ik het pakket voor de voordeur aan. Bijzonder dat er zo moeilijk wordt gedaan over de bezorgtijden en kosten over het verzetten van de afspraak, terwijl het hartstikke grote pakket zonder pardon voor de voordeur gezet wordt zonder dat je de kans krijgt om het aan te nemen.

Op de afgesproken datum mijn gigantisch zwangerschaps pakket ontvangen. Bezorgd door een lieve meneer die hem ook even voor me binnen heeft gezet. Top!

Geweldige dienstverlening!

Ik heb een geweldige ervaring met Medicura. Materialen zien er goed uit! De dienstverlening is uitstekend!

De website is gebruiksvriendelijk en werkt perfect. De bezorging was snel. De bezorger was er keurig op de afgesproken tijd. Dus helemaal prima!

The delivery people didn't help me deliver the box to 1st

The delivery people didn't help me deliver the box to 1st floor, just leave at the entrance of our apartment.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert