Alles is perfect en snel geregelt.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te lezen dat u de snelheid en efficiëntie van onze service waardeert. Wij streven ernaar om altijd de beste zorg te bieden. Dank voor het delen van uw ervaring!
Handige en goede producten, niks op aan te merken
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Het is fijn om te horen dat onze kraamhulpmiddelen naar wens zijn. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en service. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Een hele goede ervaring
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Ik wordt heel snel geholpen
Dank voor het schrijven van een review.
Op dinsdag 21 mei 2024 een heupoperatie gehad. Ik mocht om 17:00 uur naar huis. Op de bank gaan zitten. Dit was niet zo'n succes. Ik kon bijna niet overeind komen. Koste dusdanig veel energie (duizelig), dat ik niet meer de trap op durfde. Heb de 1e nacht op de bank geslapen. Woensdag bij Medicura een "sta-op" stoel kunnen regelen, hetgeen alles veel gemakkelijker maakt.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het doet ons goed te horen dat onze 'sta-op' stoel u helpt in uw herstelperiode na de operatie. Wij wensen u een voorspoedig herstel toe en staan altijd voor u klaar bij verdere behoeften.
Prima wij hebben de rolstoel in ontvangst kunnen nemen bij aanmeld balie van het bungalow park Weerterbergen.Wij hebben hem ook vrijdag 24-06 daar af gegeven,en dat heb ik gemeld donderdag 23-06 bij u kantoor.
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Het is geweldig om te horen dat de ervaring met de rolstoel naar wens was. Wij streven ernaar om altijd een uitstekende service te bieden. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
betrouwbaar
Dank voor het schrijven van een review.
Gebeld, meteen afspraak ingepland en zijn gewoon op tijd meteen perfecte rolstoel gekomen. Geen poespas.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fantastisch om te horen dat u tevreden bent over uw ervaring met ons. Wij streven ernaar om altijd op tijd en efficiënt te zijn. Dank u wel!
Ook heel goed gezegd hoe alles ging
Wij waarderen uw positieve beoordeling en zijn blij om te horen dat u onze begeleiding waardeert. Wij streven ernaar om de beste service te bieden. Dank u wel!
Er ging tot twee keer iets mis met de logistiek. Personeel van klantenservice behulpzaam en doen wat ze kunnen,bezorger ook buitengewoon behulpzaam.
Wij waarderen uw positieve woorden over de behulpzaamheid van ons team. Het spijt ons te horen dat er zaken misliepen in de logistiek. Wij streven ernaar om alle processen soepel te laten verlopen en nemen uw feedback ter harte.
Fijn geholpen, advies gekregen en hulpmiddelen laten bezorgen. Alles tot tevredenheid!
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij streven ernaar om dit niveau van dienstverlening voortdurend te handhaven. Dank voor het delen van uw ervaring.
snelle en geweldige diens
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Goede service. Nette en vriendelijke bezorger. Tot nu toe geen klachten.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de ervaring die u heeft gehad. Wij streven ernaar om deze kwaliteit altijd te behouden. Dank voor uw review!
Heel tevreden. Medicura denkt met je mee!
Wij zijn oprecht blij om te horen dat u onze service als super ervaart en dat u tevreden bent over de manier waarop wij met u meedenken. Het is voor ons belangrijk om aan uw verwachtingen te voldoen. Dank voor deze prachtige waardering!
Vriendelijk geholpen,vlugge bezorging,goed materiaal van hulpmiddel
We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent over de dienstverlening en het hulpmiddel dat u heeft ontvangen. Dankzij feedback als de uwe, kunnen we blijven streven naar een optimale service.
TEVREDENHEID !!!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Buiten het feit dat de levering ok was moet ik zeggen dat de angora bedsokken (maat 39/42) min met maat 40 erg ruim zitten. Door medicatie heb ik inwendig koude voeten. Draag altijd frotté sokken van Etos. Mijn conclusie is dat die sokken zeker zo warm zijn als de angora bedsokken. Dat valt mij dus wel tegen. Voordeel: ik verlies ze niet ‘s nachts. Hopelijk heeft u wat aan deze feedback.
Wij waarderen uw gedetailleerde feedback over de angora bedsokken. Het is belangrijk voor ons om te horen hoe onze producten presteren. We zijn blij te horen dat ze 's nachts op hun plaats blijven, maar vinden het jammer dat ze niet aan uw warmteverwachting voldoen.
Helemaal tevreden fijne hulpmiddelen snelle levering
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Uw positieve ervaring doet ons goed. Dank voor het delen van uw ervaring!
Zeer behulpzaam bij aanvraag hulpmiddelen met goede adviezen
Wij waarderen uw positieve woorden over onze organisatie enorm. Het doet ons goed te horen dat u onze behulpzaamheid waardeert. Uw feedback is belangrijk voor ons, en helpt ons in het streven naar voortdurende verbetering. Dank voor het delen van uw ervaring!
Na een online bestelling wel een bevestiging ontvangen en daar niets. Na 10 dagen zelf contact opgenomen. Het bestelde artikel bleek niet voorradig. Na opnieuw 7 dagen weer contact opgenomen. Het artikel in de aangegeven voorkeur kleur niet meer leverbaar. Wel in alternatieve kleur snel leverbaar. Dit had Medicura proactiever kunnen oppakken
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad met onze service. We waarderen het dat u dit met ons deelt, want we zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
Ik zelf heb niet goed meegekregen hoe de spullen geleverd zijn ivm therapie. Mijn man heeft het aangenomen
Wij waarderen uw feedback zeer. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, ondanks de situatie waarin u zich bevindt. Wij blijven ons inzetten voor een uitmuntende klantervaring. Dank u wel!
Highly recommended service from Medicura..
Bedankt voor uw review.
De bestelling geplastst. Snelle levering en het apparaat ziet er prachtig uit. Werkt perfect.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze levering en de kwaliteit van het apparaat. Dank u wel voor het delen van uw ervaring!
Er was wel iets met de rolstoel mis. Niet passende onderdelen. Dit werd goed opgelost.
Wij waarderen uw feedback zeer en zijn blij te horen dat de bestelling naar wens was. Wij betreuren het echter te vernemen dat er iets mis was met de rolstoel. Uw ervaringen helpen ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.
Zeer goed geholpen. Meedenkende klantenservice. Bezorging punctueel en vakkundige aflevering.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u onze dienstverlening en bezorging als zeer goed en punctueel heeft ervaren. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Dank voor het delen van uw ervaring!
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert