Alles is perfect en snel geregelt.

Alles is perfect en snel geregelt.

Prima kraamhulpmiddelen

Handige en goede producten, niks op aan te merken

Alles prima geregeld

Een hele goede ervaring

Ik wordt heel snel geholpen

Zéér klantvriendelijk en oplossingsgericht

Op dinsdag 21 mei 2024 een heupoperatie gehad. Ik mocht om 17:00 uur naar huis. Op de bank gaan zitten. Dit was niet zo'n succes. Ik kon bijna niet overeind komen. Koste dusdanig veel energie (duizelig), dat ik niet meer de trap op durfde. Heb de 1e nacht op de bank geslapen. Woensdag bij Medicura een "sta-op" stoel kunnen regelen, hetgeen alles veel gemakkelijker maakt.

Grandioos

Prima wij hebben de rolstoel in ontvangst kunnen nemen bij aanmeld balie van het bungalow park Weerterbergen.Wij hebben hem ook vrijdag 24-06 daar af gegeven,en dat heb ik gemeld donderdag 23-06 bij u kantoor.

betrouwbaar

betrouwbaar

Gebeld, meteen afspraak ingepland en zijn gewoon op tijd meteen perfecte rolstoel gekomen. Geen poespas.

Goed begeleid

Ook heel goed gezegd hoe alles ging

Goede kwaliteit, behulpzaam

Er ging tot twee keer iets mis met de logistiek. Personeel van klantenservice behulpzaam en doen wat ze kunnen,bezorger ook buitengewoon behulpzaam.

Alles vlot geregeld en volgens afspraak bezorgd.

Fijn geholpen, advies gekregen en hulpmiddelen laten bezorgen. Alles tot tevredenheid!

snelle en geweldige diens

snelle en geweldige diens

Vandaag besteld, morgen in huis.

Goede service. Nette en vriendelijke bezorger. Tot nu toe geen klachten.

Super service

Heel tevreden. Medicura denkt met je mee!

Vriendelijk geholpen ,dag later hulpmiddel bezorgd

Vriendelijk geholpen,vlugge bezorging,goed materiaal van hulpmiddel

Tevreden !

TEVREDENHEID !!!

Keurige snelle levering.

Buiten het feit dat de levering ok was moet ik zeggen dat de angora bedsokken (maat 39/42) min met maat 40 erg ruim zitten. Door medicatie heb ik inwendig koude voeten. Draag altijd frotté sokken van Etos. Mijn conclusie is dat die sokken zeker zo warm zijn als de angora bedsokken. Dat valt mij dus wel tegen. Voordeel: ik verlies ze niet ‘s nachts. Hopelijk heeft u wat aan deze feedback.

geweldig geholpen snelle levering

Helemaal tevreden fijne hulpmiddelen snelle levering

Goede organisatie

Zeer behulpzaam bij aanvraag hulpmiddelen met goede adviezen

Kan absoluut beter

Na een online bestelling wel een bevestiging ontvangen en daar niets. Na 10 dagen zelf contact opgenomen. Het bestelde artikel bleek niet voorradig. Na opnieuw 7 dagen weer contact opgenomen. Het artikel in de aangegeven voorkeur kleur niet meer leverbaar. Wel in alternatieve kleur snel leverbaar. Dit had Medicura proactiever kunnen oppakken

Ik zelf heb niet goed meegekregen hoe de spullen geleverd zijn ivm therapie. Mijn man heeft het aangenomen

Amazing Service!

Highly recommended service from Medicura..

Snelle levering en mooi hulpmiddel

De bestelling geplastst. Snelle levering en het apparaat ziet er prachtig uit. Werkt perfect.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Er was wel iets met de rolstoel mis. Niet passende onderdelen. Dit werd goed opgelost.

Zeer goed geholpen. Meedenkende klantenservice. Bezorging punctueel en vakkundige aflevering.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert