Netjes geleverd

Goed geleverd en in elkaar gezet

Vriendelijk en behulpzaam

Zou via kraamzorg hulpmiddelen geleverd krijgen voor kraanweek. Door een niet ontvangen mailtje, liep dit niet helemaal goed. Maar 1 telefoontje naar medicura en het werd meteen geregeld, paar dagen later heb ik de hulpmiddelen in huis.

Prima ervaring in de binnenstad met de kleine scootmobiel

Goede scootmobiel voor de binnenstad. Laad snel op

Fantastische

Duidelijke en simpele website, super snel in huis!

Alles is netjes op tijd geleverd

goed te vrede

precies wat ik besteld had.

Snel en zeer vriendelijk geholpen

Snel en zeer vriendelijk geholpen ,gehoord en gehandeld Top !!!!!! Zeker in deze zeer moeilijke periode bedank ik jullie voor de snelle levering ,en daarbij raad ik jullie service van harte aan. Met vriendelijke groet , Yolanda van Gils

Goede informatie en service

Gebeld en de volgende dag geleverd.

Komen afspraken na.

Nette producten, snel & gemakkelijk bezorgd

Makkelijk uit te zoeken wat je nodig hebt, snel bezorgd met duidelijke info vooraf

Ben zeer blij met de ondersteuning

Leuk personeel en ook bekwaam in wat ze doen vriendelijk personeel anders kan ik het niet omschrijven ben blij met hun ondersteuning en alle hulp

Prima geregeld

Duidelijke site met alle mogelijkheden. Snel geregeld en geleverd.

Prima telefonisch contact maar ook de levering top

Goede snelle service en duidelijk er wordt aan afspraken gehouden

Ben ontzettend blij met de toiletverhoging en douche stoel.

Snelle levering

Snelle levering bestelde artikelen. Daarbij op de website goed advies en heldere uitleg over de bestelde artikelen

Goede uitleen

Goede bereikbaarheid, klant vriendelijk en een snelle surves

Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers klantenservice. Supersnelle levering van product.

De eerste rolstoel wat gebracht werd, werkte niet naar behoren. Dag erna meteen een nieuwe gebracht. Ook werd er meteen mee gedacht over andere hulpmiddelen.

Gewoon goede service

Makkelijk een afspraak te maken, duidelijke verlichting en snelle plaatsing en levering

goede productinfo; goede en snelle verzending

Snel geregeld, kosteloos en aan huis geleverd!

Fantastisch

Wat een service! Ik ben momenteel hoog zwanger en zit in mijn laatste trimester. Ik heb een huur box besteld van medicura met bedverhogers, hiernaast heb ik heel wat gekregen in de box voor mocht ik er gebruik van maken. Super handig! Tevens is het met retourneren een groot gemak, omdat je een datum prikt zodat zij het weer ophalen van jou adres. Alles is tevens heel schoon, het allerbelangrijkste!

Heel goed

Mensen die bezorgen zijn heel vriendelijk. En alles is heel makkelijk en vlot verlopen via de site

Prima producten, uitstekende service

Het rolsstoelpakket en het hoog-laag-bed zijn prima, en de bezorgers zijn zeer behulpzaam en zetten de spullen zelfstandig in elkaar.

Super snelle service!

Magnesiumstraat 7