Prima geregeld

Snel en optijd geleverd

Helaas stinkt het matras naar urine

Geweldig!!!

Als ik een hulpmiddel nodig ben i.v.m. MS, dan wordt het zeer snel geleverd. Kan niet beter!!

goede service

conform afspraak alles netjes afgeleverd

Precies gevonden wat ik zocht

Snelle levering

Duidelijk en snel leverbaar.

Vriendelijk en behulpzame medewerker bij levering. Beb en dochekruk prima. Roltafel rolt zeer slecht. Verder tevreden.

Product was er snel, en kwaliteit is prima.

Mijn ervaring is heel goed

Ik kan anders zeggen dan dat het keurig en snel geregeld word. Dat ik het iedereen zou aan raden, die iets nodig heeft op medisch gebied.

Altijd als je ze nodig staan ze klaar nooit geen probleem

SNEL GEREGELD

Op tijd bezorgd en het artikel is helemaal in orde.

Heel klantvriendelijk en snel

Als altijd goede ervaring mee

Goede producten

Fijne en snelle levering. Producten compleet en schoon. Verpakking van de spullen is matig. Doos scheurt snel en is niet makkelijk in gebruik.

super

Winkelpersoneel was top Zeer snelle levering, hele aardige chauffeur.

Top service!

Website is duidelijk en makkelijk in gebruik om producten te kunnen vinden. Goed geregeld en snel bezorgd! Al met al heel tevreden met Medicura ;)

uitstekend! Voldoet prima.

Kwamen op de afgesproken tijd en snelle levering.

Fijne organisatie!

Snelle levering volgens afspraak

Zorgleverancier waarmee snel contact te maken is en snel levert

Betrof een levering van een trippelstoel via de afdeling specials. Levering is vlot gegaan. Telefonisch contact krijgen ging wat omslachtig omdat door drukte telefoon overliep naar een van de winkels die vervolgens een terugbel verzoek stuurde naar de persoon die ik wilde bereiken. Daarop werd snel gereageerd.

Goed product en snel geleverd

Goede service, snel bezorgen

Goede service, snel bezorgen

Goede service !

Goede voorlichting en service

Jammer dat ik van tevoren niet kon uitproberen.

Zie hierboven.

Perfecte service

Geweldige service en materiaal

prima producten.

Prima producten.

KLantonvriendelijk

Heb Wuzzi Alert gekocht. Zou inloggegevens krijgen. Niet ontvangen. Medicura gebeld 1: wij hebben alles doorgegeven aan fabrikant. Fabrikant gebeld 1: hebben niets doorgekregen. Medicura gebeld 2: Nee dat geven wij niet door, moet u zelf doen. Dus 1 heeft me voorgelogen. Fabrikant gebeld 2: Niets ontvangen, dat moet Medicura doorgeven, maar mevrouw wij gaan te voor u oplossen. Opgelost. 4 telefoontjes, 4 keer minstens 10 minuten in de wacht gestaan.

Hooglaag bed laten afleveren bij hotel voor korte vakantie, alles was top

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert