Snel , vriendelijk , efficiënt .

Gemakkelijke website en zeer snelle levering

De website was zeer duidelijk en producten waren gemakkelijk te vinden, te selecteren en te betalen. De levering verliep ook snel.

Goed en snel

Medicura was goed bereikbaar op internet. Het was snel geregeld

Niks ontvangen

Ik heb een mail gekregen van GLS dat ik niet thuis was bij bezorging vorige week. Ik was echter de hele dag thuis en op onze ringbel kan ik zien dat er de hele dag niemand is langs geweest. Ik kan nu geen andere bezorgoptie aanklikken en het is al meer dan een week geleden..

Helemaal goed en snel geleverd

Goed geregeld. Snel bezorgd en juiste product

Goede dienstverlening

Nadat ik op de website de bestelling had geplaatst werd ik door een medewerkster gebeld om nog even over 2 aangekruiste artikelen te overleggen. Op de dag van levering kreeg ik te maken met een erg vriendelijke chauffeur die alles netjes voor mij op zijn plek zette/ in elkaar zette. Al met al dus prettig geholpen, waarvoor dank.

Voldoend

Slecht verpakt waardoor het artikel er half uit hing.

In 1 woord geweldig

Mijn vrouw werd plots ernstig ziek en wist me even geen raad, Via internet kwam ik in contact met Medicura en de volgende dag had ik de benodigde hulpmiddelen al in huis. Een hele zorg minder en zo snel geregeld daardoor kan ik mijn kostbare energie weer in mijn zaken steken die echt nodig zijn Dank u wel Medicura

Bed en alle bijbehorende accessoires op tijd gebracht. Ben zeer tevreden

goede service

Kapotte doos

Het bestellen en levering was fijn. Echter was de hele door om meerdere plekken helemaal kapot. Zag er niet goed uit.

Snel bezorgd aardige mensen

okay

okay

Verzenden duurt 2 weken zonder tussentijdse update

3 artikelen besteld die op voorraad zouden zijn. Heeft 2 weken geduurd voordat mijn bes verstuurd is. Tussentijds meerdere keren gebeld en onjuiste informatie gekregen over wanneer het verstuurd zou worden.

Snelle afhandeling, verzending viel tegen.

Website werkt goed, snel geregeld. Rekening wordt direct bij zorgverzekeraar ingediend. Verzending slecht. Dag van tevoren bericht dat de chauffeur op een bepaald tijdstip er staat. Er is geen afstemming over dag of tijd. Je kunt de verzendafspraak niet wijzigen, staat explicitiet bij 'daar zijn kosten aan verbonden'. Zonder afstemming vooraf er vanuit gaan dat iemand thuis is, dat veel mensen werken wordt even vergeten.

Excelent!

Excelent kussen. Bedankt

zeer goed

zijn te vete over de bed beugel

Als ik iets bestelt dan word het snel bezorgerd dat vind ik wel fijn vriendelijke groet mca.wijand

Goed bedrijf doet echt waar ze voorstaat....mensen helpen

Volgende dag in huis.

Goed geregeld

Het bestellen ging eenvoudig. Vriendelijke medewerkster. Netjes een bericht met tijdindicatie overbezorgde en toen ook keurig op tijd. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers hebben alles geleverd en geïnstalleerd.

Goed materiaal, nette bezorging.

Álle geleverde hulpmiddelen waren keurig. De bezorger was vriendelijk en ook mail contact met Medicura was prima!

Heel erg behulpzaam en alles heel vlot geregeld.

Snel geleverd en geïnstalleerd

Overzichtelijk bestellen en een werkdag later geleverd en geïnstalleerd door behulpzame medewerker.

Duurde lang

Artikel is prima, maar het verzenden vond ik lang duren.

We hebben zeer goede ervaring met Medicura.

Goed bereikbaar en snelle levering en mee denken met de klant.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert