Hoewel mijn volledige schade niet is vergoed, ben ik tevereden hoe De Heer het heeft afgehandeld.
Prima en vlotte afhandeling!
snelle en correcte procedure .
Altijd snelle actie
Goed en to the point. Er wordt gedaan wat wordt beloofd.
Altijd correct geholpen door deskundige medewerkers
Snel, duidelijk en klantvriendelijk
Dat ik toch nog 3kwart van de schade heb ontvangen
Zeer snelle afhandeling van onze schade.
Vanuit Allianz ontvingen wij ook per post nog een brief. Dit werkt verwarrend, omdat jullie alles in behandeling hadden en alles correct via het schadebedrijf al was uitgevoerd. Wellicht is dit een tip dat allianz dit soort brieven naar een agent sturen en niet naar de klant.
De schade werdt snel afgehandeld alles correct gedaan
De schade is nog niet afgehandeld.
Gewoonweg goed en behoorlijk rap afgehandeld, de kosten kwamen uiteindelijk net iets hoger uit dan geraamd, maar zelfs daar is geen probleem van gemaakt.
Alles goeg geregeld direct antwoord.
Prima Reactie van de Heer na Melding; ook tijdens de reparaties steeds goed advies.
Ik ben goed begrepen ,met name door Richard Brouwer.
Debbie en Richard Brouwer hebben zoals gebruikelijk goed werk verricht. Hartelijke dank, voor het snel afwikkelen van de kwestie. Ik ben 35 jaar een tevreden cliënt. Eric Luzac
Prima en soepel verlopen afhandeling. Telefonisch goed geholpen.
Het is prettig geregeld en met goed overleg. Netten afhandeling.